catalpa slavi
Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću
Ime foruma: Sve najbolje želimo...
Opis foruma: Cestitke clanovima za razne prigode;rođendani, godišnjice, i sve ostale prigode!!!!
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=8083
Datum ispisa: 02 Studeni 2024 u 17:36Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: catalpa slavi
Objavio: Anastazija_
Tema: catalpa slavi
Datum objave: 23 Srpanj 2014 u 21:49
Sve najbolje ti želim ! http://s1107.photobucket.com/user/Anastazija_/media/Proljece%202013/DSC02343.jpg.html" rel="nofollow"> ------------- U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Odgovori:
Objavio: @kaktus
Datum objave: 23 Srpanj 2014 u 22:23
http://smayliki.ru/smilie-311547783.html" rel="nofollow"> ------------- Razum nam može reći što trebamo izbjegavati, ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Objavio: gute Fee
Datum objave: 23 Srpanj 2014 u 22:26
Draga i ja ti zelim samo sve najbolje najbolje ! http://s1080.photobucket.com/user/guteFee1918HR/media/DSC04317.jpg.html" rel="nofollow">
Objavio: Nisa
Datum objave: 23 Srpanj 2014 u 23:22
Sretan rođendan ------------- Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Objavio: Mari,5510
Datum objave: 24 Srpanj 2014 u 00:05
Sretan rođendan! http://postimage.org/" rel="nofollow">
Objavio: bucka123
Datum objave: 24 Srpanj 2014 u 17:25
Želim ti sretan rođendan!!
------------- Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
Objavio: catalpa
Datum objave: 28 Srpanj 2014 u 00:40
Hvala svima na ljepim željama. Slikice su prekrasne nadam se da ću ih i ja stavljat ubrzo sa lakoćom isto tako i pisati.lp
Objavio: Camellia
Datum objave: 28 Srpanj 2014 u 15:25
Sretan ti rođendan želim
Objavio: aralija
Datum objave: 28 Srpanj 2014 u 21:16
Sa ne malim zakašnjenjem Sretan rođendan želim ( za dobre želje nikad nije kasno) a ujedno i čestitke na pokretanju svoje teme
http://www.glitter-graphics.com" rel="nofollow">
------------- Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Objavio: lucy
Datum objave: 28 Srpanj 2014 u 23:33
Sretan rođendan! ------------- Sutra je novi dan.
Objavio: bugicaza5
Datum objave: 27 Kolovoz 2014 u 07:57
Draga catalpa, tvoj rođendan mi je promakao jer sam bila na godišnjem i bez kompa u blizini!
Zato ti sad želim, iako u velikom zakašnjenju, sretan i veseo rođendan!!!
Objavio: toni
Datum objave: 27 Kolovoz 2014 u 09:32
------------- toni o Babotok,moj Babotok
Datum objave: 27 Kolovoz 2014 u 10:43
Svima najljepša hvala na lijepim zeljama. Lijepa riječ ne poznaje vrijeme
Objavio: Silvy
Datum objave: 17 Rujan 2014 u 05:06
Sa zakasnjenjem, sretan rodjendan catalpa! ------------- http://www.youtube.com/watch?v=UFHcfd_jlT4 - Zlatni otok
Objavio: rajski vrtovi
Datum objave: 23 Srpanj 2015 u 06:52
Draga catalpa, sretan ti rođendan ! ------------- "I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Datum objave: 23 Srpanj 2015 u 07:54
Sretan rođendan catalpa ------------- Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Objavio: milica7
Datum objave: 23 Srpanj 2015 u 10:11
Sretan rođendan !!!
------------- Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Objavio: ajama
Datum objave: 23 Srpanj 2015 u 11:09
sretan ti i veseo rođendan ------------- -poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Objavio: enrikova nona
Datum objave: 23 Srpanj 2015 u 12:52
Sretan rođendan! http://smayliki.ru/smilie-885521799.html" rel="nofollow"> ------------- <ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Objavio: moon
Datum objave: 23 Srpanj 2015 u 15:51
Sretan ti rođendan
Datum objave: 23 Srpanj 2015 u 22:39
Drage moje cvjetne prijateljice hvala vam na čestitkama.
Objavio: Anastazija_
Datum objave: 24 Srpanj 2015 u 11:14
Sretan ti rođendan !
------------- U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Datum objave: 24 Srpanj 2015 u 22:04
Anastazija hvala ti.
Objavio: Carol
Datum objave: 24 Srpanj 2015 u 23:13
Sretan rođendan draga Catalpa ------------- Vu plavem trnaci mi hiža stoji od zelenih veja je videti ni..
Objavio: anabistrica
Datum objave: 24 Srpanj 2015 u 23:58
Sretno ti bilo još puno ljeta http://www.picgifs.com/graphics/" rel="nofollow"> ------------- Lepe ti je Zagorje zelene
Datum objave: 26 Srpanj 2015 u 21:41
Carol hvala ti draga.
Datum objave: 26 Srpanj 2015 u 21:43
Anabistrica hvala draga neka ih.
Objavio: dadinica
Datum objave: 26 Srpanj 2015 u 21:44
Sa zakašnjenjem, svako dobro i još puno sretnih godina ti želim! ------------- Pozdravi iz Baranje!
Datum objave: 26 Srpanj 2015 u 21:54
Hvala ti dadinica na lijepim željama.
Objavio: Cimicifuga
Datum objave: 26 Srpanj 2015 u 22:37
Oprosti na kašnjenju, bila sam prošlih dana na viksi, a tamo nemam internet. Sve najbolje ti želim!
Objavio: Mira K
Datum objave: 27 Srpanj 2015 u 14:08
Sretan rođendan!
------------- Rijeka
Datum objave: 27 Srpanj 2015 u 21:41
Draga cimi vrijedi par dana prije i poslije, hvala ti.
Datum objave: 27 Srpanj 2015 u 21:43
Datum objave: 27 Srpanj 2015 u 21:44
Catalpa draga , kasnim , jako kasnim , od ti saljem lijepe pozdrave sa ovog hladnog , kisnog sjevera uz vrecu punu dobrih zelja za tvoj rodjendan ! http://s1080.photobucket.com/user/guteFee1918HR/media/DSC00065.jpg.html" rel="nofollow">
Datum objave: 27 Srpanj 2015 u 21:50
Draga gute hvala ti na vreči dobrih želja, baš si me razveselila.
Objavio: Karli
Datum objave: 04 Kolovoz 2015 u 08:48
Ima nas još koji kasnimo. Sretan rođendan. ------------- "Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Objavio: rajski vrtovi
Datum objave: 23 Srpanj 2016 u 06:13
Sretan rođendan ! ------------- "I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Datum objave: 23 Srpanj 2016 u 08:17
sretan rođendan catalpa, neka bude sretno i cvjetno! ------------- Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Objavio: enrikova nona
Datum objave: 23 Srpanj 2016 u 14:32
Sretan rođendan! http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/nove_slike/88493.aspx" rel="nofollow"> ------------- <ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Objavio: lucy
Datum objave: 23 Srpanj 2016 u 16:58
Sretan rođendan draga catalpa. ------------- Sutra je novi dan.
Objavio: aralija
Datum objave: 23 Srpanj 2016 u 21:43
Sretan rođendan draga http://www.glitter-graphics.com" rel="nofollow"> ------------- Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Objavio: aurelia
Datum objave: 23 Srpanj 2016 u 23:05
-------------
Datum objave: 24 Srpanj 2016 u 07:56
Sretan ti rodjendan draga Catalpa !
------------- Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
Datum objave: 24 Srpanj 2016 u 23:35
Drage moje najljepša vam hvala od i oprostite kaj sam se tek sad javila.
Datum objave: 29 Srpanj 2016 u 12:28
Sve najbolje ------------- toni o Babotok,moj Babotok
Objavio: ajama
Datum objave: 31 Srpanj 2016 u 14:57
------------- -poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Datum objave: 02 Kolovoz 2016 u 20:38
sve najbolje ------------- toni o Babotok,moj Babotok
Datum objave: 23 Srpanj 2017 u 08:52
Sreću, zdravlje i još puno cvjeteka Ti želim! -------------
Datum objave: 23 Srpanj 2017 u 09:07
Sretan rođendan ------------- Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Datum objave: 23 Srpanj 2017 u 21:05
Sretan rođendan!
< id="SL_locer" ="" title="Lock-in "> < value="auto">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< ed="ed" value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
Text-to-speech function is limited to 200 characters
chrome-extension://noaijdpnepcgjemiklgfkcfbkokogabh/content/html/options/options.html?bbl" rel="nofollow - Options : chrome-extension://noaijdpnepcgjemiklgfkcfbkokogabh/content/html/options/options.html?hist" rel="nofollow - History : http://about.imtranslator.net/tutorials/presentations/imtranslator-for-chrome/chrome-bubble-translator/" rel="nofollow - Help : chrome-extension://noaijdpnepcgjemiklgfkcfbkokogabh/content/html/options/options.html?feed" rel="nofollow - Feedback Close
Objavio: Carol
Datum objave: 23 Srpanj 2017 u 22:43
Puno lijepih želja šaljem ti sa zagorskog brega ------------- Vu plavem trnaci mi hiža stoji od zelenih veja je videti ni..
Objavio: miska
Datum objave: 25 Srpanj 2017 u 18:31
Sretan rođendan! http://smayliki.ru/smilie-1052566215.html" rel="nofollow">
Datum objave: 27 Srpanj 2017 u 15:41
Sretan ti rodjendan draga Catalpa ! ------------- Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
Datum objave: 29 Srpanj 2017 u 22:10
Hvala vam najljepša
Datum objave: 23 Srpanj 2018 u 08:06
catalpa, draga sretan ti rođendan !!!!! ------------- Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Objavio: Mari,5510
Datum objave: 23 Srpanj 2018 u 15:35
Sretan ti rodjendan, catalpa!
Objavio: miska
Datum objave: 23 Srpanj 2018 u 16:56
Sretan rođendan http://smayliki.ru/smilie-391647495.html" rel="nofollow">
Objavio: Andina
Datum objave: 24 Srpanj 2018 u 01:42
Sretan rođendan, želim ti sve najbolje! ------------- “Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”. Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Datum objave: 24 Srpanj 2018 u 21:20
Sretan rođendan i svako dobro ti želim!
< id="SL_locer" ="" title="Lock-in "> < value="auto">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="am">Amharic< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="co">Corsican< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="fy">Frisian< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="haw">Hawaiian< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="ku">Kurdish< value="ky">Kyrgyz< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="lb">Luxembourgish< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="ps">Pashto< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sm">Samoan< value="gd">Scots Gaelic< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="sn">Shona< value="sd">Sindhi< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="xh">Xhosa< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="am">Amharic< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="co">Corsican< ed="ed" value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="fy">Frisian< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="haw">Hawaiian< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="ku">Kurdish< value="ky">Kyrgyz< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="lb">Luxembourgish< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="ps">Pashto< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sm">Samoan< value="gd">Scots Gaelic< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="sn">Shona< value="sd">Sindhi< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="xh">Xhosa< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
Text-to-speech function is limited to 200 characters
< id="SL_BBL_locer" ="" ="1" title="Show Translator's 3 seconds">
chrome-extension://noaijdpnepcgjemiklgfkcfbkokogabh/content/html/options/options.html?bbl" rel="nofollow - Options : chrome-extension://noaijdpnepcgjemiklgfkcfbkokogabh/content/html/options/options.html?hist" rel="nofollow - History : chrome-extension://noaijdpnepcgjemiklgfkcfbkokogabh/content/html/options/options.html?feed" rel="nofollow - Feedback : https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=GD9D8CPW8HFA2" rel="nofollow - Donate Close
Datum objave: 24 Srpanj 2018 u 23:39
Sreta rodjendan Catalpa
------------- Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
Datum objave: 25 Srpanj 2018 u 16:01
Sretan rođendan!
Datum objave: 26 Srpanj 2018 u 19:09
Drage moje hvala vam.