Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Rasadnici u Rijeci

Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću
Ime foruma: Pronalazak cvijeća
Opis foruma: Gdje da ga kupim ?? Pomoć u pronalasku pojedinog cvijeća..
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=859
Datum ispisa: 22 Siječanj 2025 u 13:42
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: Rasadnici u Rijeci
Objavio: ruža
Tema: Rasadnici u Rijeci
Datum objave: 16 Siječanj 2008 u 01:23
GDJE U RIJECI IMA NEKI PRAVI RASADNIK, SA STRUČNIM OSOBLJEM I VELIKIM IZBOROM BILJAKA???? ILI VRTNI CENTAR. NE PEVEC I SLIČNI.

Odgovori:
Objavio: Zvjezdana
Datum objave: 16 Siječanj 2008 u 19:42
ja znam di ima ali neznam objasnit... pitaj trišu ona ti je iz ri

-------------
Per aspera ad astra.

Objavio: mima
Datum objave: 16 Siječanj 2008 u 22:48
Imaš Vrtni centar u Viškovu, najbolje su opremljeni.
Dobar je i pet centar(sad imaju i odlične sadnice) na Čavlima ( 100 m dalje od Metroa, desno na jednoj uzvisini - ne možeš pogriješiti)
Oba imaju kvalitetne biljke.

Objavio: Triša
Datum objave: 17 Siječanj 2008 u 10:52
Ružo, evo još pojašnjenje, iako ti je i Mima sve rekla. Imaš taj rasadnik, zove se Kortina na Čavlima, a i rasadnik je kraj kružnog toka na Škurinjama, prema Merkatoru, iako mislim da on ima sam drveće i voćke.
Što se pak tiče svijeća ja ga uvijek kupujem na placi, jer bude najbolji izbor, ili pak kad bude u proljeće sajam kod Kontinentala.

-------------
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"

Datum objave: 17 Siječanj 2008 u 13:45

HVALA, U OBA SAM BILA. NA VIŠKOVU SU CIJENE PREVISOKE,A U KORTINI IMAJU DOBRE CIJENE, NO IZBOR BAŠ I NIJE NEKI... ZA USPOREDBU- KAMELIJA V.1M VIŠKOVO-120.00KN, KORTINA V,1,50 M- 80,00KN.

NO, BIT ĆE I TO DOVOLJNO, UVIJEK MOGU U PEVEC, NA TRŽNICU, ILI ČEKATI SAJAM CVIJEĆA...

Objavio: Mikica
Datum objave: 25 Siječanj 2008 u 10:12
Imaš na riječkoj placi jednog starijeg gospodina tamo na onom dijelu kada ulaziš sa strane kazališta.On je okrenut prema povrću a ne prema kioscima sa cvijećem.On ima oko 60-tak godina i ima svoje cvijeće.Ja sam kod njega kupila hibiskus,a ima divnih anđeoskih trublji i ostalog prekrasnog cvijeća.Treba se malo sa njim dogovoriti.To cvijeće uzgaja njegova supruga i žive na Drenovi.Drago bi mi bilo da sam vam pomogla.

Objavio: Mikica
Datum objave: 25 Siječanj 2008 u 10:14
Sda sam se sjetila,ima jedna kvalitetna vrtlarija tu blizu mene u kastavštini.Kada ju dobro istražim javim.

Datum objave: 27 Siječanj 2008 u 20:17
hvalasmile95

Objavio: flora
Datum objave: 29 Siječanj 2008 u 17:47
Originalno poslano od člana Mikica Mikica napisao:

Imaš na riječkoj placi jednog starijeg gospodina tamo na onom dijelu kada ulaziš sa strane kazališta.On je okrenut prema povrću a ne prema kioscima sa cvijećem.On ima oko 60-tak godina i ima svoje cvijeće.Ja sam kod njega kupila hibiskus,a ima divnih anđeoskih trublji i ostalog prekrasnog cvijeća.Treba se malo sa njim dogovoriti.To cvijeće uzgaja njegova supruga i žive na Drenovi.Drago bi mi bilo da sam vam pomogla.

Sada su sve živo pretumbali zbog onih radova i onda su ti ljudi s cvijećem na više mjesta, sve je pomiješano Confused

Ruža ako znaš točno što tražiš probaj pogledati u Konzumu na Škurinjama. Oni znaju imati veoma dobar izbor  i raznih grmova, a ne samo cvijeća. Tako je bar bilo lani. One ženskice su dosta ljubazne pa malo pitaj koji dan dobivaju robu ( čini mi se da je srijeda), jer kad im roba dođe bude stvarno izbora, a cijene su ima pa skoro veleprodajne.

Ako ti treba koji savjet u vezi toga što bi posadila na koje mjesto ili onako općenito,  ljudi tj. agronomka u Parkovima na škurinjima je veoma ljubazna i sve objasni u detalje. Baš voli svoj posao. Sada se i tamo sve prekopalo zbog onog novog rotora no nadam se da su isti ljudi ostali raditi. Ja govorim o svojim iskustvima od prošlog proljeća. Ove godine još ne mrdam jer me strah da će ipak biti još zime, da nas ovo sunce samo vuče za nos Tongue

Datum objave: 18 Travanj 2008 u 13:11
Skoro otvorila novu temu i onda vidim imamo "rasadnike".Pa ponukana onim predivnim Laninim osječkim rasadnikom, koji je zaista vrhunac ponude, otišla u naš ustvari jedini u Rijeci, gdje nije baš neka ponuda, ali evo ipak nešto imaju:

Par slikica, samo da vidite, ali ustvari sam tražila crvenu brnistru, koju nisam našla.

-------------
RIJEKA

Objavio: mima
Datum objave: 18 Travanj 2008 u 22:07
Imam crvenu brnistru, ako se razmnožava reznicama, dobit ćeš od moje

Datum objave: 19 Travanj 2008 u 06:55
Mima, zlatna si, dugo je već želim, a nikako da nađem.smile79

-------------
RIJEKA

Objavio: rijeka53
Datum objave: 19 Travanj 2008 u 09:24
mmmmmmm taj rasadnik stvarno djeluje jako jadno, ali ca je tu je. Citala san va NL da je rasadnik va Kastvu jako veli i lipi, je ki bil ?
Ni lose kupovati i dobre su cijene, a vavek  van nes  i poklone direktno iz vrta. Va Burze ima dosta oglasa ki prodaje sadnice. Ja san bila kod jedne zenskice na Matuljima i sega ima va vrtu

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk