maslacak7-moj pocetak
Web: Cvijet.info
Kategorija: Hobistika - Forum za hobi
Ime foruma: Decoupage galerija radova
Opis foruma: Slike decoupage tehnike od članova foruma
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4122
Datum ispisa: 15 Studeni 2024 u 21:27 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: maslacak7-moj pocetak
Objavio: maslacak7
Tema: maslacak7-moj pocetak
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 18:34
evo i moja dva pokusaja...nemojte biti prestrogi al ja sam u ovome tek jedan dan ovo je plocica..snijeg bi trebao biti ispupcen..
ovo je malo detaljnije...al bas se sljokice ne vide
|
Odgovori:
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 18:35
boca..koja bas i nije ispala kako sam zamislila al ok...napravila sam neke greske al sad znam za drugi put...ipak su to moji prvi radovi...
|
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 18:37
cep sam motala spagom ...i boca je prefrbana crakleom al se bas nije jako raspucalo a i slikam mobom pa se bas ne vidi... inace boca je ljubicaste boje... sad mi samo recite gdje sam sta fulala ...svaki komentar i savjet je dobrodosao..
|
Objavio: shasha
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 20:31
Meni je boca baš super iako se krakle ne vidi.Šljokice se ni ne trebaju baš prejako vidjeti.Bitno je da se mjestimice,pod određenim kutom sjaje.Naravno da ja to pričam onako kako je meni lijepo,nekom je lijepo sa puno šljokica.
Ovo,što ti se nagužvala salveta na pločici,meni baš dobro izgleda jer je"krajolik"takav i uklapa se.
Budući da ja ne težim savršenstvu ,meni su te"greške",pogotovo kad se uklope,baš dobre i volim ih.
Iako sam"sezonska mackalica"i nije moj komentar nešto do čega treba držati,ipak imaš čistu 5-cu od mene
|
Objavio: piramidal
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 22:02
Dobro došla! Za tek jedan dan bavljenja salveticama i mackanjem,radovi su ti ispali odlični. Crakle nisam radila pa ti ne mogu reči u čemu si pogriješila
|
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 22:24
hvala shasha i piramida,bas sam sretna da je neko vidio i moj rad...stvarno nisam nikad sa ovim radila...neznaj jos nista o tome i tek se ucim al imam zelje i volje... ovo sto mi se zguzvala salvetica,bilo me strah natezat da ne pukne..pazila sam al valjda neznam kako dobro mazati ili.... a bocu sam zeznula odmah na pocetku al dobro..maljala sam i sredila sam ju donekle... gledam tu radove i savjete pa cu valjda napredovat... zato mi i drago da mi kazete sta valja a sta ne...
|
Objavio: Božica
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 22:54
Ma znaš šta.....tvoji radovi su super..gužvanje ili ne, važna je volja i ljubav s kojom to radiš.... ja obožavam decoupage i sve oko njega...pa me nije ni briga ak kaj fulam...samo hrabro naprijed.... dobro došla....i uživaj....
|
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 23:01
hvala božica... drago mi je da sam tu dosla i jedva cekam raditi jos...samo jos moram svasta nauciti...
|
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 23:08
E u tome je draž...svaki dan saznaćeš nešto novo...čitaj forume ideja i naše priče...bit ćeš prava umjetnica...
|
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 23:09
ak ti šta treba...savjet..salveta koju si vidjela na mom forumu slobodno pitaj...javno ili pp
|
Objavio: kaća43
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 00:20
maslacak dobro nam dosla,prvi radovi su ti vise nego dobri,odlicniiiiii
|
Objavio: lluvia
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 10:31
Boca mi je jako lijepa, ali s selo u snijegu me odusevilo... Sto se tice guzvanja - to si tako namjerno htjela... kao i ja... kuzis?
------------- Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
Objavio: Primavera
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 10:44
http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxdm414YYHR"> ...Maslačak, ovo su super radovi za staž od jednog dana ...i nemoj se previše sekirati kaj ti se salvetica malo nagužvala, nekada to baš dobro dodje i podigne izgled rada na jedan poseban način...i ja sam se s tim gužvanjem u početku mučila i mogu ti reći da je sve stvar prakse...što ti više salveta prodje ispod ruku, bit ćeš to sigurnija i raditi opuštenije i s većim veseljem...osobno, najviše volim površinu gdje će doći salveta prethodno tanko, tanko namazati ljepilom, pustiti jedno pola minute i onda stavljam salvetu prvo s centralnim dijelom na površinu i lagano prstima pritiskam uz površinu, pa kad se osuši idem s još lak ljepila... i opet se zna dogoditi da se salveta nagužva... ma nisam ti ja neki decoupage stručnjak pa napeto pratim i upijam sve korisne savjete pravih stručnjakinja ovdje.... zato, glavu gore, igraj se s bojama i salvetama, kao npr. na ovoj boci koja mi je fantastična, iako bi ja mašnu maknula jer previše odvlači pozornost s prekrasnog motiva... http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxdm414YYHR">
------------- moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com - http://www.primaveraidea.com
|
Objavio: anastazija
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 11:07
dobro nam došla!
što se mene tiče ti si svoj pripravnički staž odradila! jako lijepo za početak i samo nastavi mackati...
|
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 14:25
hvala vam cure....bas ste me digle...vec me danas bilo prpa kakvi ce komentari biti...stvarno se trudim al znam da mi jos puno treba...
|
Objavio: ana_s
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 15:32
dobar početak..samo naprijed...
|
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 16:44
hvala...evo bas gledam sta cu dalje...nesto se susi vec...
|
Objavio: mare-nostrum
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 21:32
Odlično si to napravila,slikica mi je odlična a za bocu bi se složila s Primaverom--mašna odvlači pozornost.I jako dobra vijest je da se već nešta suši...što više radiš bit će sve bolje i lakše
A znaš i sama kako ovdje stvari funkcioniraju pa ako trebaš neki savjet ti pitaj ovako javno ili na pp
------------- http://mare-ri.blogspot.com/ - mare-blog
|
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 21:38
za masnu sam poslusala savjet...hvala..i super mi je sto ste iskrene...meni je nesto falilo kraj cepa pa nisam znala sta bi stavila... a maljam ja...idem sutra malo kod svekrve u konobu traziti staro sude ili nesto...da mao ukrasavam......drago mi je rekao da sam cak lijepo napravila...samo imam pitanje kako zaljepiti sta da keramicku plocicu stavim na zid...nemam drzace gdje nabaviti...to je bed kad zivis u mjestu gdje nema nista...
|
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 21:49
Možeš pločicu zaljepiti na nekakvu drvenu podlogi,neku daščicu,a na daščicu onda kvačicu(skineš sa stare slike )
|
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 21:52
super ideja...bas cu probati...hvala
|
Objavio: anđelka
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 22:31
Maslačak, dobro nam došla! Ovi tvoji radovi ne izgledaju baš početnički! Svaka čast i samo hrabro naprijed!
------------- ANĐELKA
|
Objavio: prila
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 22:43
lijepi radovi.pločica je baš dobra.taj motiv mi se jako sviđa,a pošto sam i sama početnik u tome faldice i ne vidim.to tak mora bit
|
Objavio: lula
Datum objave: 15 Studeni 2009 u 23:36
Hej Maslačku uz poljski put...
gdje li ti je to dukat žut...
radio sam trampu mijenjo ga za lampu
a kome ćeš sada sjati?
Djeci kad me pušu obasjat ću dušu....
Dragi maslačku dobro nam došao sa svojim radovima koji svakako imaju dušu...a za staž od jednog dana ...kad se to još sve poklopi i posloži ...mislim da će tvoji radovi još dugo obasjavati naše duše
( sorry na pjesničkoj slobodi, ali baš mi je došlo)
|
Objavio: Dorina
Datum objave: 16 Studeni 2009 u 10:28
Maslačak, baš su mi odlični radovi, samo nastavi tako i dugo se druži s nama
|
Datum objave: 16 Studeni 2009 u 10:34
joj lula ova pjesmica je super!!!!!...bas je super za pocetak dana... prila hvala,je toje tak moralo biti andelka hvala najljepse... bas ste mi sve dale nade da ce biti nesto od mojih radova....
|
Objavio: rosa2
Datum objave: 16 Studeni 2009 u 12:05
nije vazno kakav bi trebao biti snijeg i ovako je preljepo
------------- cvijet za cvijet=buket
|
Datum objave: 16 Studeni 2009 u 15:31
thanks dorina i rosa2...trudim se trudim...skupljam svasta sta se da urediti...sad bi samo maljala...
|
Datum objave: 16 Studeni 2009 u 15:33
Tako ti počne ta opsesija, pa skupljaš sve i svašta i žicaš sve oko sebe da to isto rade za tebe
|
Datum objave: 16 Studeni 2009 u 15:39
to sam vec primjetila...secem psa i pogledom trazim ima li gdje sta zgodno da se da ukrasit...a evo bas sam danas bila kod svekrve u konobi i nasla super tanjur kojeg cu ja sredit...a ima toga jos tamo...nemoram ti pricati kako cu s gustom kopat tamo i dovuc sebi...
|
Datum objave: 16 Studeni 2009 u 15:45
A ja se čudila ljudima koji idu na Hrelić i tam kopaju i traže razne odbačene stvari a eto nas ovdje samo gledamo di ima kaj za urediti prerasta u laganu opsesiju
|
Datum objave: 16 Studeni 2009 u 15:49
bas si to dobro rekla...ulovila sam se kako sam vec na prvi rad sjedila do 1h u noci i maljala...sad samo skupljam,nesto maljam i mrzim cekati dok se susi...al sreca imam i drugog posla kojeg moram napraviti...a tu ostavljam oci buljeci u tude radove i skupljajuci ideje...
|
Datum objave: 17 Studeni 2009 u 13:58
imam jednu super kutijicu koja je malo sjajna..recimo kao od cipelica...kako postupam s njom ...moram li je smirglati ili normalno mazem bojom pa salvetica...posto je glatka a ne kao ostale kutije nisam sigurna kako postupat s njom...pomozite strucnjaci
|
Datum objave: 17 Studeni 2009 u 14:20
Ja bih rekla da ju lagano pođmirglaš tek toliko da ti bolje boja primi.
|
Datum objave: 17 Studeni 2009 u 14:22
znaci onda mogu na nju samo akrilnom bojom direkt...ne moram nista drugo...bas mi je fora a htjela bi da ispane ok... hvala dorina...
|
Objavio: iris
Datum objave: 18 Studeni 2009 u 09:04
maslacak7 napisao:
bas si to dobro rekla...ulovila sam se kako sam vec na prvi rad sjedila do 1h u noci i maljala...sad samo skupljam,nesto maljam i mrzim cekati dok se susi...al sreca imam i drugog posla kojeg moram napraviti...a tu ostavljam oci buljeci u tude radove i skupljajuci ideje... |
kad hoćeš ubrzati stvar onda osuši fenom za kosu
za prve radove ovo je jako dobro....bravo a kako budeš više toga napravila bit će sve bolje i bolje
|
Datum objave: 18 Studeni 2009 u 10:12
maslacak radila sam neke isto takve kutijice sa sjajnom glatkom povrsinom..nisam ih smirglala(kartonska je pa me bilo strah da je ne ostetim),ali sam morala dva puta prelakirat,nakon prve ruke jos uvijek mi se nazirala povrsina..i svakako poslusaj iris i neka ti fen uvijek bude pri ruci..on mi(a i vecini nas) je postao neizostavni alat u mackarenju
|
Objavio: proljeće
Datum objave: 18 Studeni 2009 u 11:17
Maslačak ne mogu vjerovati da si ti početnik, ova prva slika ti je oooooodlična, niti boca ne zaostaje puno, ali ova božićna je zaista preprepreslatka!!!
|
Datum objave: 18 Studeni 2009 u 15:15
hvala cure stavit cu kasnije nesto radova pa cete ocijeniti...
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:19
evo i mene tu...nije mi jos sve gotovo al da ne ispadne da nista ne radim..
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:19
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:20
ovo je bio stari ruzan tanjur kod svekrve kojeg sam ja naravno uzela i sredila po svom gustu..
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:22
ova stolica je bila ocajna...preruzna da bi je slikala prije...sad sam je ja malo sreedila i stoji meni u mojoj radionici.. nisam imala bolju navlaku za tapecirati sjedalicu pa je zuta...
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:23
malo za bozic
ovdje sam kuglice pojacala 3d i snijeg ..neznam jel se vidi...
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:24
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:26
slike nisu bajne jer slikam mobitelom.i nesto mi se ruke tresu... evo jos cu ova drvca staviti,nemojte zamjeriti...
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:27
sadcekam kritike,pohvale...sve je dobro doslo...
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:28
ma super je sve...i stolica...i slikice...a i ova žićana drvca su baš lijepa
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:30
Ti si se lijepo naradila,ima tu svega.Sve jako dobro i lijepo izgleda.Stolica je odlična,tanjur divan a pločice su za 10.I vidi se i snijeg i 3d
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:32
hvala cure(iris,mare-nostrum)... malo me muci farbanje stiropora al saznat cu i to...inace ulovi me radit navecer i onda bi ja maljala ,plela svasta...obozavam raditi rukama pa se trudim,al jos je pocetak...
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 19:47
kakav problem imaš sa bojanjem stiropora? meni se fasadna boja super prima...a bojam tako da tapkam spužvicom
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 20:26
koliko ljepih radova..drvca su savrsena
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 20:26
radovi su prekrasni, stolica.....mrak! A bonsai......vaaauuuuuu! Bravo!
------------- ANĐELKA
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 20:29
kako je ovo sve ljepo stolica ,tanjura sa kalama ,plocice al drvca su mi fenomenalna
|
Objavio: ElzaBuba
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 20:45
Salveta sa kalama je divna i ti si je divno iskoristila, stolica je baš lijepa, ali stabalca su mi baš legla.
Kako si ih radila?
|
Datum objave: 25 Studeni 2009 u 20:59
ElzaBuba - frkala zicu al prije na zicu nizala perle... ma ruke zabole frkajuci al ok...vec radim druge...pa cu staviti...
iris ma ja bi htjela zlatnom bojom..al kad sam pospricala stiropor je nestao.. ja inace lakiram bezgojnim lakom-autolak tocnije.. al tu nemogu,radovi ce mi nestati
kaća43,anđelka,rosa2,Elza-Buba,iris hvala na lijepim rijecima...vi ste sve moj poticaj za dalje...
|
Datum objave: 26 Studeni 2009 u 09:14
Maslačkica sve mi se sviđa, a posebno drveće, premedeno je
|
Datum objave: 26 Studeni 2009 u 09:19
maslacak7 napisao:
iris ma ja bi htjela zlatnom bojom..al kad sam pospricala stiropor je nestao.. ja inace lakiram bezgojnim lakom-autolak tocnije.. al tu nemogu,radovi ce mi nestati
|
isprobaj na komadu stiropora...nanesi dva sloja boje i onda probaj pošpricati s tim lakom....možda boja bude dovoljna zaštita
meni na dva sloja boje zlatni lak za novogodišnje ukrase ne napravi nikakvu štetu.....moji zvončići su špricani s njim
|
Datum objave: 26 Studeni 2009 u 09:52
Maslačak sve je lijepo, ali ova drvca su mi super!!!
Kako si to radila, žicom ili ?
|
Datum objave: 26 Studeni 2009 u 14:33
iris idem isprobati...hvala,nadam se da ce uspijeti... dorina hvala na posjeti proljece stabalca sam radila sa zicom,imam zlatnu valovitu pa sam na nju al kad nabavim jos zice bit ce ljepsa stabalca...treba dosta zice ,perlice i vremena...u biti stvar je samo u motanju zice...jos se nisam naucila skroz al vec znam kako cu ostale poljepsati... kad zavrsim zaljepim na kamen,posipam pijesak ili vec po zelji i koji detalj i to je to...
|
Objavio: mnataša1
Datum objave: 26 Studeni 2009 u 14:46
drvca su mi jako zanimljiva... super su...
------------- Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
Datum objave: 26 Studeni 2009 u 14:49
...bome si bila vrijedna dragi Maslačku javascript:void%280%29;"> ...sve je prelijepo, naročito stolica, tanjur s kalama i ona pločica s motivom kućice u snijegu i 3D kuglicama, predivni radovi, a stabalca sam ti već ishvalila u Raznim hobijima, no dodajem i ovdje...predivna su, odličan spoj kamena, žice i perlica.... javascript:void%280%29;">
------------- moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com - http://www.primaveraidea.com
|
Datum objave: 26 Studeni 2009 u 19:20
mnataša1,primavera hvala puno...trudim se najbolje sto znam...puno mi pomaze sto tu citam i kupim ideje kako sta treba raditi...znam da sam jos pocetnik al uzivam prckat rukama...
|
Objavio: maslina55
Datum objave: 28 Studeni 2009 u 16:50
Datum objave: 28 Studeni 2009 u 21:33
maslina55...nova su u izradi kao i neki radovi pa cu staviti sve skupa...
|
Objavio: Lantana
Datum objave: 28 Studeni 2009 u 21:51
Prekrasno maslačak, ideja je super, a realizacija još i bolja, trebao bi biti lijepi suvenir s mora
------------- život je more
|
Datum objave: 28 Studeni 2009 u 21:52
hvala lantana jos cekam zicu pa cu ih malo pojacati...nemam toliko zice a u svako drvce dosta ide...
|
Datum objave: 30 Studeni 2009 u 19:45
evo nesto novih radova...svrbe me prsti pa stalno nesto radim... svijecnjak
|
Datum objave: 30 Studeni 2009 u 19:46
kutija za nakit... prednji dio je 3d..
|
Datum objave: 30 Studeni 2009 u 20:03
Sviječnjak je super,ali kutija je moj favorit! Bravo!
------------- ANĐELKA
|
Datum objave: 30 Studeni 2009 u 20:12
hvala anđelka...mucila sam se s njom,jer sam htjela da mi ispadne lijepo... ovo sa strane flekice smede sam obrisala sad tek vidim da nisam sliku novu stavila.....al zadovoljna sam konacnim izgledom...dok se skroz posusi, jer je od kartona jos dolazi lak za sjaj...
|
Objavio: prila
Datum objave: 30 Studeni 2009 u 22:14
kutija je super!odlični sviječnjak!sve 5
|
Datum objave: 01 Prosinac 2009 u 08:39
Kutija je odlična i super mi je što si se potrudila i iznutra ju sjajno odradila....a svječnjak je presladak
|
Datum objave: 01 Prosinac 2009 u 09:19
Maslačak odlični radovi, ali kutijica za nakit mi je
|
Datum objave: 01 Prosinac 2009 u 12:08
...i dobro da te svrbe prstići jer su radovi prekrasni, naročito kutija koju si odlično obradila i izvana i iznutra... http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxdm414YYHR">
|
Datum objave: 01 Prosinac 2009 u 13:28
hvala cure... trudim se... malo mi fale materijala pa moram naruciti,al ideja imam i volje sto je najbitnije...kupim inspiracije od vas pa odmah jurim raditi dalje....
|
Datum objave: 01 Prosinac 2009 u 20:05
svjecnjak je predivan ja obozavam plavu boju ,al i slonici su fantasticni jel nisu preteski za kutiju
|
Datum objave: 02 Prosinac 2009 u 00:36
rosa2 ovo si super rekla...hvala sto ti se svidaju radovi...
|
Objavio: frezija
Datum objave: 02 Prosinac 2009 u 08:26
Radovi su ti super, ja bi ipak izdvojila ove radove sa zimskim motivima... oni su mi krasni.... Bravo
|
Datum objave: 03 Prosinac 2009 u 12:44
hvala frezija evo danas moj prvi rad prodan...jejejejeje
|
Datum objave: 03 Prosinac 2009 u 13:54
Bravo maslacak nek ti se skupi oveća svota
|
Datum objave: 03 Prosinac 2009 u 17:24
hahaha..ma nece ti to mene Dorina... a da mogu zaraditi barem za materijal super...ionako ne radim pa bi mi dobro doslo...al mozda u buducnosti...
|
Objavio: Lilly71
Datum objave: 03 Prosinac 2009 u 18:25
....predivni radovi....Afrika, slonovi... moje omiljene teme...molim te, gdje si "nabavila" slonove?
------------- http://www.speedcubing.org - http://www.speedcubing.org ...forum osnovan s ciljem popularizacije slaganja Rubikove kocke na našim prostorima...pokušajte, nije teško kako se cini...
|
Datum objave: 03 Prosinac 2009 u 20:25
snjegovici,slonic,ma krasno,preljepo si sve napravila
|
Datum objave: 03 Prosinac 2009 u 23:58
lilly71 hvala na posjeti...a slonica sam dobila od cura...iskreno neznam od koga...rado bi ti poslala al samo jednu salvetu sam imala... kaća43 ma hvala tebi ...da nije i tvojih salvetica i jos od nekih cura nebi ja nista radila...
|
Datum objave: 06 Prosinac 2009 u 22:49
evo nesto novih radova...
|
Datum objave: 07 Prosinac 2009 u 07:27
krasno, ali ovaj tanjurić me oduševio. Prekrasan motiv. Bravo!
------------- ANĐELKA
|
Objavio: file
Datum objave: 07 Prosinac 2009 u 08:00
tanjur je prava proljetna rapsodija
|
Datum objave: 07 Prosinac 2009 u 12:09
hvala cure
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 07 Prosinac 2009 u 12:52
Meni je lijepo sve što radiš, ali ovaj zadnji tanjurić mi je baš po guštu
|
Objavio: melpomena
Datum objave: 07 Prosinac 2009 u 19:22
maslacak7 napisao:
evo nesto novih radova...
|
nova sam i tek skupljam materijale za decopage :))
zanimame jesi li ovu prvu bočicu prvo prefarbala?
|
Datum objave: 07 Prosinac 2009 u 20:11
Bozic...Bozic.......super radovi.....
|
Objavio: kontesaa
Datum objave: 07 Prosinac 2009 u 20:16
Maslačak, super ti je krenulo a sad ću ja glupost pitati i ostati živa...snijeg je bijela boja nanešena kistom ili?
------------- Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi
|
Datum objave: 07 Prosinac 2009 u 20:31
Maslačak ovo su ti super radovi ...a tanjur je predivan
|
Objavio: more
Datum objave: 07 Prosinac 2009 u 20:51
radovi su super. kutija sa slonovima me najviše oduševila!
|
Datum objave: 07 Prosinac 2009 u 22:32
idem po redu odgovoriti al prije svega hvala cure otok ovaj tanjuric me namucio da samo znas kako...to je bila drugacija zamisao pa nakon farbanja sam sve ponovno brisala,prala pa na kraju ovako pofarbala i ima krakle lak al nije uspio al ne brisem vise..
melpomena...uh znam kako ti je ja jos i sad skupljam...imam dvije, tri salvetice bozicne duple,hoces da ti posaljem...nemam nazalost vise... a sto se tice bojanja ja ti sve prefarbam prije..ova za sapun je bila bijela sa plavim slovima,ja sam ti sve plavo premazala bijelom bojom pa onda opet bojom cijelu pa ljepila salvetu...
božica...da ja sam ti luda za Bozicem..pa sam sva u tome...
kontesaa ma kakva glupost...samo ti pitaj...konacno da i mene neko nesta pita,sad sam faca salim se... ma snijeg ti je smjesa drvofixa,bijele boje i sode...gusca smjesa koju mazes kistom ili sl u vecem sloju,ja jos malo prstima doradim..kad se stvrdne mozes prelakirat..to je recept od monne
mare-nostrum i more drago mi je da vam se svidaju radovi...bit ce toga jos...
|
Objavio: kontesaa
Datum objave: 08 Prosinac 2009 u 08:17
ahaaa ..dakle to mi nikad ne bi palo na pamet...evo pišem si to hvalaa
------------- Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi
|
Datum objave: 08 Prosinac 2009 u 08:30
Hej pa ovo su suuuuuper radovi!!!
Maslačak bravo, ovaj tanjur ti je prekrasan, ali budući da spominjete i snijeg moram ići stranicu prije i to vidjeti.....
Ali bravo za ove radove!!!
|
Objavio: mumica
Datum objave: 08 Prosinac 2009 u 13:54
o maslacak divne radove imašmolim te napiši mi kako s mobitela stavljaš slike na forum
|
Datum objave: 08 Prosinac 2009 u 14:31
Maslačak prekrasno je
|
|