Jegeniš_KC_2008
Web: Cvijet.info
Kategorija: Cvijeće - Forum o cvijeću
Ime foruma: Moj grad u slikama
Opis foruma: Slike cvijeća, parkova i uređenih trgova u Vašem mjestu.
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2037
Datum ispisa: 23 Svibanj 2025 u 17:32 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Jegeniš_KC_2008
Objavio: Božikovine
Tema: Jegeniš_KC_2008
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 20:07
Godišnji odmor smo proveli kao i prošle godine na Jegenišu, ribičkom raju u blizini Koprivnice. Kako je tamo procjenite iz nekoliko slikica ...
... slika ima još no malo ćemo ih razbacati po ostalim temama. Nadamo se da vam se Jegeniš svidio kao i nama.
|
Odgovori:
Objavio: manči
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 20:46
Pre - pre - pre divno!!!!!
Ah, jezero..... 
|
Objavio: Triša
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 21:12
Predivno mjesto i predivne slikice, jedino nam falite vi - hoćemo nešto osobnije.
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 21:33
Triša napisao:
Predivno mjesto i predivne slikice, jedino nam falite vi - hoćemo nešto osobnije. |
Mi smo jednostavno uživali u miru i ljepoti, nismo ni pomislili da se fotkamo.
-------------
|
Objavio: iris
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 21:38
prelijepo mjesto i prekrasne fotke
-------------
|
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 21:47
S nama su na GO bili i naši ljubimci ...

-------------
|
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 22:12
Sreli smo i zanimljive životinje ...
-------------
|
Objavio: vanja
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 22:14
Predivna je majka priroda, preee divno je sve ne može se po meni ništa izdvojiti kao ljpše od drugog, kako mace nisu otšetale dalje jer one vole biti izviđaći (naravno ako su stvarno vaši ljubimci) ili je to samo tako rečeno. 
|
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 22:24
vanja napisao:
Predivna je majka priroda, preee divno je sve ne može se po meni ništa izdvojiti kao ljpše od drugog, kako mace nisu otšetale dalje jer one vole biti izviđaći (naravno ako su stvarno vaši ljubimci) ili je to samo tako rečeno.[IMG]smileys/c029%5B1%5D.gif" align="absmiddle" alt="smile227" />[IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />[IMG]smileys/emot25.gif" align="absmiddle" alt="smile141" />
|
Mace su stvarni ljubimci. Na GO smo krenuli sa sedam maca. Četiri odrasle i tri male mace.
Svojevremeno smo pokušali udomiti male mace no nismo pronašli osobu od povjerenja i tako su ostale s nama.
-------------
|
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 22:28
Dakle genijalni ste, voditi na g.o. sedam maca to mogu samo Božikovine.
svaka čast, pravi ste ljubitelji.
------------- RIJEKA
|
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 22:35
božikovine ovo je za vas tople i drage ljude
|
Datum objave: 19 Kolovoz 2008 u 23:51
Naravno da je bilo zanimljivih biljaka ...
-------------
|
Datum objave: 20 Kolovoz 2008 u 08:05
Prekrasna prirode, biljke, životinje, tako to izgleda pogledom pravih ljubitelja života i prirode.
------------- RIJEKA
|
Objavio: Šeflera
Datum objave: 20 Kolovoz 2008 u 08:06
To je pravi godišnji odmor!!! Već čujem tišinu i uživam i ja! Mace su prekrasne, a ona fotka s macom na krovu je  Jeste vlovili kakvog kapitalca?
|
Objavio: gioiaa
Datum objave: 20 Kolovoz 2008 u 08:54
Raj za pecarose!Tu se stvarno moze odmoriti.Predivno.
Kad god vidim takve slike uhvati me nostalgija...
|
Objavio: FranjicaZG
Datum objave: 20 Kolovoz 2008 u 09:41
 za oko, ruku i smisao za detalje.
Jedino što mi fale zvukovi jer ne vjerujem da je kraj vas dvoje bilo tako tiho, kako djeluje na fotkama 
|
Objavio: vera4
Datum objave: 20 Kolovoz 2008 u 11:23
Ja sam baždarena na ljetovanje na moru, ali niste ni vi bili daleko od savršenstva. Ja ni na moru ne volim plaže gdje se sjedi jedan na drugome.
Vaše mace pobijaju teoriju da mačke ne vole vodu. Koje su vam one narančaste mace? Neka lijepa rasa ili sretno ispali mješanci. Zakon su. Nešto mi ne štima sa smajlićima inače bi tu bila bar tri srca.
|
Datum objave: 20 Kolovoz 2008 u 13:41
vera4 napisao:
Vaše mace pobijaju teoriju da mačke ne vole vodu. Koje su vam one narančaste mace? Neka lijepa rasa ili sretno ispali mješanci. Zakon su. Nešto mi ne štima sa smajlićima inače bi tu bila bar tri srca.
|
Narančaste mace su čistokrvni perzijanci. U pitanju su otac i sin a mama je stara maca koja se vidi na slici gdje pazi na tri klinca.
-------------
|
Objavio: leonarda
Datum objave: 20 Kolovoz 2008 u 13:59
jako jako lijepo...evo sam provela barem desetak minuta promatrajuci predivne fotkice....dobila puno inspiracije...i idem dalje nesto napraviti.....
------------- The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
Objavio: Branka
Datum objave: 20 Kolovoz 2008 u 14:03
nemam riječi za opisati ovu ljepotu , to je tak predivna priroda da sam ostala bez daha . ali ja znam gdje je to , kod đelekovca , skreneš mislim levo .. e drugi put tam idemo na ribičiju , a ne prek na dravu kod mađarof -kod legrada lopoči su ..uh .. prekrasni
|
Objavio: rijeka53
Datum objave: 20 Kolovoz 2008 u 14:26

p.s. w o w
------------- Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 20:49
Evo kako smo kuhali i papali na GO ...
-------------
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 21:10
uf , puna su mi usta sline kad vidim ovoliko ribe, pa kotao za spremanje hrane uh kakvi su to sve okusi i miomirisi uz predivnu prirodu
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 21:27
Za klopu smo maheri no u ribičiji smo totalne nule. Riba nam ipak nije manjkalo pošto jegeniške ribiče zanimaju samo kapitalci a manje komade dijele šakomi kapom.
-------------
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 21:33
biče su se i mace dobro pogostile uz svu tu ribu 
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 21:38
Mace inače jedu suhu hranu no znali smo im očistiti i skuhati nešto ribe - nisu se ništa bunile.
-------------
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 21:42
opaaaaaaaaaaaaa san ja to dobro cula..............OCISTILI ribu mackama cccccccccccccccccccccccc jos se valjam
------------- Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 21:48
Rijeka 53 pa to su domaće mace nisu one iz kontejnera koje su jadne primorane jesti sve i svašta.
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 21:57
.....sejedno ja se jos valjam
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 21:58
Točno tako Vanja, mazimo i pazimo svoje ljubimce koliko možemo.
-------------
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 22:01
Kotao je odličan!
Koje su to ribe?
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 22:03
Redom kao na slikama: štuka, podust, amur.
-------------
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 22:08
Božikovine, hranim tri velike mace (sa ulice) i pet njihovih malenih potomaka, jest da sam ih naučila da ovise o meni i mom meniu ali mi je drago da baš ne moraju švrljati po kontejnerima za reč pravo i meni se gadi da ih otvaram kada bacam smeče nadam se da će na ovaj način ostati donekle zdrave za sebe i okoliš.
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 22:12
ooooooooo pa imali smo mi doma i po deset macaka, ali im nismo cistili ribu, nego da vidis kad im htis srdelice kako su trcale i hvatale ih mljacmljac i ja bin sad malo frigane srdelice
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 22:17
Vanja to je za svaku pohvalu. Drago mi je da voliš mace.
-------------
|
Datum objave: 22 Kolovoz 2008 u 22:21
prije nego zaželim svima laku noć, da se razumimo obožavam iznad svega pse imala sam psa 13 god. i u četvrtom mjesecu ove godine je uginula od raka jetre, međutim volim i mace vidi se po tomu što ih hranim, pa imala sam dosta i papiga itd. itd.
|
Datum objave: 23 Kolovoz 2008 u 01:58
Evo jedne ribice (som 92 kg) koja je ulovljena ove godine u Jegenišu
-------------
|
Objavio: Branka
Datum objave: 23 Kolovoz 2008 u 10:22
koliko vas je bilo na košti'?
|
Datum objave: 23 Kolovoz 2008 u 10:42
O,o,o, koja mrcina!!!
Takva čuda plivaju u jezeru?!
|
Datum objave: 23 Kolovoz 2008 u 14:21
baš prava mrcina, nisam još doživila viditi tako veliku ribetinu
|
Datum objave: 24 Kolovoz 2008 u 07:56
Dosta o čudovištima. S mobitela smo skinuli još zanimljivih slika ...

-------------
|
Datum objave: 24 Kolovoz 2008 u 08:46
dobro jutro, Božikovine pa ovo je prekrasno čisto vuče da se malo prošeta po ovom tepihu prekrasnog cviča, ali je i opasno jer je močvarno  pozdrav prekrasnim macama 
|
Datum objave: 24 Kolovoz 2008 u 09:09
Tepih je zaista divan ali slaba mu je nosivost. Zahvaljujem na pozdravu u ime maca.
-------------
|
Datum objave: 24 Kolovoz 2008 u 09:09
Još malo prirode ...
-------------
|
Datum objave: 24 Kolovoz 2008 u 11:06
kad je čovjek prisiljen živiti u gradu nije ni svjestan da na zemlji postoji ovakav raj koji liči dušu i živce u potpunosti.
|
Datum objave: 24 Kolovoz 2008 u 13:27
Vanja, kažeš raj!? Neki se naši poznanici pitaju kako uspijemo preživjeti u tom raju, smatraju nas čudacima.
-------------
|
Datum objave: 24 Kolovoz 2008 u 13:36
Evo satelitskih snimki Jegeniša ... naša je baza bila na polovici poluotoka.
-------------
|
Datum objave: 24 Kolovoz 2008 u 14:02
mislim da se čude oni koji su naučili samo živit u gradu, koji ne znaju i nisu spremni dati sebi malo napora pa da se preživi u takvoj prirodi, već su naućili prit samo u botune pa neka samo odradi a oni tzv. sve četiri u zrak (bez uvrede ikoga osobno)
|
Objavio: kat.rea
Datum objave: 27 Prosinac 2008 u 18:05
Božikovine, svaka vam čast za takav odmor. Mislim da tu čovjek odmori i dušu i tijelo. A za odmor sa macama . Poznat mi je taj osječaj da ne možeš ostaviti životinje i mirno otići na odmor. Mi imamo u istom dvorištu roditelje MM, ali kada smo išli na GO, i kada su nam rekli da Lara 3 dana nije gotovo ništa jela, da je stalno plakala, a kada smo trebali doći kući od ranog jutra je čekala na dvorišnim vratima, skoro nam je srce puklo. Poslije smo tražili gdje možemo ići sa njom, ali s obzirom na veličinu Aljaških malamuta nitko ih ne prima, pa smo mi radije doma.
|
Objavio: Lantana
Datum objave: 27 Prosinac 2008 u 20:15
Ovo je odmor za dušu i tjelo i za oči. Fotografije su opet prekrasne.
------------- život je more
|
Datum objave: 27 Prosinac 2008 u 22:38
kat.rea napisao:
Božikovine, svaka vam čast za takav odmor. Mislim da tu čovjek odmori i dušu i tijelo. A za odmor sa macama [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot25.gif" height="83" width="83" align="absmiddle" alt="smile141" />. Poznat mi je taj osječaj da ne možeš ostaviti životinje i mirno otići na odmor. Mi imamo u istom dvorištu roditelje MM, ali kada smo išli na GO, i kada su nam rekli da Lara 3 dana nije gotovo ništa jela, da je stalno plakala, a kada smo trebali doći kući od ranog jutra je čekala na dvorišnim vratima, skoro nam je srce puklo. Poslije smo tražili gdje možemo ići sa njom, ali s obzirom na veličinu Aljaških malamuta nitko ih ne prima, pa smo mi radije doma. |
Kat.rea, istina da je kod nas teško pronači mjesto za odmor gdje su spremni prihvatiti i naše kućne ljubimce. Mi se za sada snalazimo zahvaljujuči našim prijateljima. Da njih nema vjerovatno bi i mi provodili odmore kod kuće. Svaka čast pravim prijateljima.
-------------
|
Datum objave: 27 Prosinac 2008 u 22:40
Lantana napisao:
Ovo je odmor za dušu i tjelo i za oči. Fotografije su opet prekrasne.
|
Istina, mjesto za pravi odmor.
Što se fotki tiče, recimo da smo ulovili pravi trenutak. U fotkanju smo čisti amateri.
-------------
|
Datum objave: 28 Prosinac 2008 u 14:57
Teško je životinju negdje ostaviti. Moj stariji sin je imao rotvajlericu. Ostavljali su je u par hotela za pse oko Rijeke i uvijek su bili nezadovoljni. Smršavila, dehidrirana ofucana. Radi toga su je ostavili kod mene 3 dana kad su negdje išli. Taj pas nije ni jeo ni pio a bile su "pasje" vrućine. Dlaka joj je izgubila sjaj. Propala je na očigled. Kad je vidjela auto odmah je skočila na zdjelu s vodom. Tako je to s njima. Vjerojatno gazda mora biti loš da životinja ne tuguje za njim. Ni mačke više nisu što su bile. I one tuguju za gazdama iako je teorija da se one vežu za kuću.
------------- Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
Datum objave: 28 Prosinac 2008 u 18:16
Vera4, možda se nismo razumjeli. Ja sam mislio na prijatelje kod kojih možeš doč i dovesti svoje ljubimce a da njima to ne smeta.
-------------
|
Datum objave: 28 Prosinac 2008 u 18:27
E tek ti su zlata vrijedni. Ali moja poanta je bila da ni kod mene koju je dobro poznavala nije htjela jesti i još gore ni piti. Htjela je gazdu.
------------- Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
Datum objave: 28 Prosinac 2008 u 19:03
Sa psima je dosta teže nego s mačkama. Psi su vezani za gazdu pa im treba omogučiti period prilagodbe na "novog gazdu" a to baš nije jednostavno izvedivo.
Istina je i da je naša mačija sedmorka vezana za nas i neznam kako bi funkcionirali s "novim gazdom".
-------------
|
Objavio: zvrk
Datum objave: 28 Prosinac 2008 u 20:45
Predivna priroda !
A ribe na meniju  !
|
Objavio: korijenko
Datum objave: 29 Prosinac 2008 u 09:25
Božikovine ovo vam je bio predivan odmor za dušu i tijelo, priroda predivna, oduševili su me lopoči, mislim da su i mace uživale turbo- i igra i klopa
------------- Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije)
|
Datum objave: 29 Prosinac 2008 u 22:50
Priroda je zaista fantastična a mir je savršen. Pravi odmor, pogotovo za mene pošto radim u velikoj buci.
Moram napomenuti da nema električne energije, do dućana ima nekoliko km, koristi se poljski wc, ..., no to su sve sitnice, barem za nas i naše mace.
-------------
|
Objavio: kat.rea
Datum objave: 29 Prosinac 2008 u 23:54
vera4 napisao:
Teško je životinju negdje ostaviti. ........ Tako je to s njima. Vjerojatno gazda mora biti loš da životinja ne tuguje za njim. Ni mačke više nisu što su bile. I one tuguju za gazdama iako je teorija da se one vežu za kuću. |
Upravo to sam i ja htjela reći. Lara nije morala ni dvorište promijeniti niti se navikavati na nove osobe, ali mi smo bili njeni gospodari. Valjda je mislila da smo ju napustili ne znam.Ona je bila vezana za nas, a ova mala šašavica je još više.
|
Objavio: dada28
Datum objave: 19 Siječanj 2009 u 21:17
Božikovine napisao:
Vanja, kažeš raj!? Neki se naši poznanici pitaju kako uspijemo preživjeti u tom raju, smatraju nas čudacima. [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> |
Nije ljudima za zamjeriti...civilizacija i tehnika su nam se previše uvukle pod kožu, postali smo robovi, pa prečesto zaboravimo da bi trebali malo usporiti i uživati u prirodi...iskreno, ja ne mislim da ste čudaci, dapače...Baš vam je lijepo među tim lopočima, ribama...sve plavo-zeleno...predivno! Ima li puno komaraca? Znam da kod nas, u Brodu, svake godine podivljamo kraj Save (što će na to reći Karlovčani...oni imaju četiri rijeke).
------------- Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
Datum objave: 19 Siječanj 2009 u 21:29
Dada28, svojevremeno sam upoznao Brodske komarce i nisu mi se činili preopasni. Dopalo mi se prošetati korzom i uz Savu a dimljeni šarani su za prste polizati.
-------------
|
|