Jedan mali vrt u Veterniku
Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2328
Datum ispisa: 11 Srpanj 2025 u 13:48 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Jedan mali vrt u Veterniku
Objavio: Cofi
Tema: Jedan mali vrt u Veterniku
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 15:51
Evo i slika naseg malog vrta 

Uzivajte 
|
Odgovori:
Objavio: SilveK
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 15:57
Pozdrav i dobro nam došao/la! Stvarno sam uživala u slikama , prekrasan vrt.
|
Objavio: smrcko
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 16:07
Pravi osmišljen i dizajniran vrt, prekrasno. Čije je ovo djelo? Molim te nemoj mi reći kao moj rođak da su mu uređivali iz firme koja održava gradske parkove . Ako nije to i za nas ostale ima nade.
------------- Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
Objavio: Anaida
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 17:12
Predivnoo, bravo, bravo, bravo, jako mi se sviđa sve!!! A posebno čempresi i zidići u kojima rastu, prekrasni su!   Dobrodošlicu srdačnu upućujem ti!
------------- "Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." P.Bosmans
|
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 17:22
Cao e ovako, osnovali smo ga oko 2006. godine i, kao sto se vidi vrt je jos uvek mlad, ali stalno nesto novo ubacujemo.Osmislili smo sve sami i isto tako realizovali, fontana, mostic,livenje behaton ploca i postavljanje istih...Uzivamo u njegovom odrzavanju brat i ja, biljke smo nabavljali uglavnom po rasadnicima, dobijali od prijatelja, menjali... I naravno nezamenljiv je osecaj ispunjenosti kada se pokosi trava i sredi vrt, pa se uvece sedne za trscaru pod svetlom kandelabara i uz zubor fontane .
|
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 17:24
Vidi se ta urednost, čistoća, njegovanost, zdravlje biljaka i potpuni sklad sa sredinom u kojoj biljkice žive! iskrene čsestitke, još jednom  
------------- "Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." P.Bosmans
|
Objavio: gioiaa
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 19:10
Cofi sta drugo reci sem p r e d i v n o!
I dobro dosao/la!
|
Objavio: iris
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 19:12
uživala sam...predivan vrt a naročito mi se sviđa mostić i jezerce 
-------------
|
Objavio: administrator
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 19:52
Cofi prije svega dobro dosao/la, a za vrt samo rjeci pohvale imam!!!
posebno mi se sviđaju cvjetnjaci u kojima rastu thuje!!!1 dali je to rucni rad ili ste negdje kupili?? ako je rucni rad kako ste ga uspjeli napraviti i od cega???
------------- http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=8422&title=najljepi-vrtovi-u-2018" rel="nofollow - >>>PRIJAVI SE<<< Najljepši vrtovi 2018 >>>POGLEDAJ DRUGE VRTOVE<<<
|
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 19:56
Da da sve nas to zanima. I dno u tim posudama je spojeno sa tlom ili je zatvorena posuda ?
I Cofi dobro došla/o .
------------- Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
Objavio: Štefica
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 20:33
Pozdrav i od mene
Ovo je stvarno predivno.
|
Objavio: Jasenka
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 20:44
Dobrodošla ovo stvarno izvrsno izgleda!!! Svaka čast!
-------------
|
Objavio: Triša
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 21:54
Pa što drugo reći nego fantastično - bravo za vaše vrijedne ruke.
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Objavio: kontesaa
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 22:11
jaaako mi se sviđa!! i dobrodošlicu da poželim  najviše me se dojmio mostić i jezerce oblice su spajane špagom? super!
------------- Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi
|
Objavio: dada28
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 22:13
Beverly Hills !? Bravo! Sve je super...i mostić i zelenilo i sve ostalo! Jako, jako lijepo!
------------- Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
Objavio: nuna
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 22:33
Cofi ,jedno veliko BRAVO.Sve je prekrasno vrt, biljke,mostić ,voda,ribice.Inače volim detalje sa vodom.Još jednom svaka čast i dobro došao.
|
Objavio: Nina
Datum objave: 20 Listopad 2008 u 22:56
cofi, svaka čast, vrt je prelijep
|
Objavio: korijenko
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 08:32
Sve savršeno, bravo bravo 
------------- Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije)
|
Objavio: proljeće
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 09:58
Cofi pridružujem se dobrodošlici!!!
A što se tiče vrta, prelijepi je!!!
Ne znam da li uopće treba nešto izdvajati kada je sve lijepo!!!
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 11:29
Hvala svima ovo nam puno znaci ove pohvale i naravno trudicemo se da bude jos bolje ....
|
Objavio: mali gogo
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 11:47
Jako, jako lijepo. Svaka čast! Bravo! 
------------- Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 12:09
Saksije ili kako ih zovu zardinjere radili smo od cigle stari format, koje smo sekli na 4dela i dobili po 4 male ciglice.Prvo se iskopa rupa dubine 5-8cm napuni betonom(kao temelj)kad se stegne redja se ciglica po ciglica, 3-4 reda po zelji, dno se nezatvara da bi se koren razvijao.

|
Objavio: Šeflera
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 12:20
Zbilja prekrasno! Vi ste se tu dobro naradili! A tim je veselje još veće! Bravo!!!
------------- Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 13:42
Evo jos par slika da dodam
Mostic fontana ....

Ide zima par slika od prosle godine ...

|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 13:49
ovo po zimi mi je predivno!!!
samo imaj jedan savjet ili prijedlog....
vidim da je kamenje izbetonirano u jeteru. i da se beton vidi....
da bi se bobio prirodni izgled jezera kao da je nastao u prirodi, treba ga samo jos obogatiti sitnim oblucima... znaci na ovo do sadašnje kamenje naslagati raznig velicina oblutaka... naravno ne velik,, nego i onih malih...
da se beton ne vidi... biti ce jos bolji... iako je i ovako za 5
------------- http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=8422&title=najljepi-vrtovi-u-2018" rel="nofollow - >>>PRIJAVI SE<<< Najljepši vrtovi 2018 >>>POGLEDAJ DRUGE VRTOVE<<<
|
Objavio: seni
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 13:49
Prepreprekrasno!
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 13:51
i ovu slliku sa snijegom definitivno stavljma na nominacije ovaj tjedan, baš mi je super
|
Objavio: malosrce
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 14:10
evo ovo ja zovem odmorom za oći..
divnooooo....
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 14:31
Evo da postavim par slika dok smo radili fontanu, admine dobra je ideja heheh stavili smo brsljan cekamo da poraste slikacu i da fontana prima oko 1500L vode....

|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 14:53
Cofi ovako nešto - predivno ste to uredili, fontana, ribice, slikice pod snijegom, stvarno kako kaže admin može ići za sliku tjedna i ja ću glasati za nju.
------------- RIJEKA
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 15:01
Hvala vam puno , imamo jos dosta planova sa dvoristem u predstojecem jesenjem periodu.Planirani su radovi oko 1.11.08 , bice nekih izmena , japanska tresnja , japanski javor ...i jos neke sitnice... Sve u svemu stvarno vam se puno zahvaljujemo na toploj dobrodoslici i uzdravlje.
|
Objavio: Cvita
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 21:51
Slike pod snijegom su prava zimska bajka, a sve ostalo !!!!
|
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 22:02
Hvala na odgovorima Cofi.  I još jedno pitanje. Kako ste postavljali stazu koja se vidi na slikama, tj što ste stavljali ispod staze prije postavljanja kockica? Sve je prelijepo.
|
Objavio: bergenia
Datum objave: 21 Listopad 2008 u 23:19
Sve predivno!
Jako lijepo osmišljeno. Forum je bogatiji za još jedan prekrasan vrt!
|
Datum objave: 22 Listopad 2008 u 13:07
@ member_profile.asp?PF=1028&FID=38 - smrcko
E ovako iskopali smo sigurno 50 cm dubine od staze, sipali prvo sljunak 20-25cm sloj, ostavili 5-6 dana da se malo slegne i dobro utabali, posle toga postavili ivicnjake, onda ide pesak 20cm koji mora biti vlazan dok se postavlja behaton jer je mnogo lakse utabati i postaviti kocke, na kraju ide fugovanje sa suvim peskom da popuni fugne i to je to ukratko, ako treba pomoc tu smo 
Par slika dok smo radili behaton 

|
Datum objave: 22 Listopad 2008 u 21:55
Cofi hvala puno na odgovoru. A kakava je receptura smjese za behaton ploča. Vidim da ste ih sami pravili. One bojene kockice u sredini takođe ta behaton smjesa?
|
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 00:04
E da tu ima dosta price posto niko nije hteo da nam pomogne mislim na ove sto rade behaton sto proizvode probali smo sami... Posle 6-7 pokusaja uspeli smo da izvadimo kocke cak i bolje nego sto smo gledali kod ovih sto proizvode.Mesa se frakcija 1i2+cement ide odnos 1:1:1 kad se dobro izmesa pune se kalupi i sve to lepo na vibro sto... Sto se tice boje ide boja za beton mi smo radili sa crvenom i zelenom super je ispalo.I jos smo dodavali neku hemiju bez nje nevredi ni probavati, nemogu da se setim tacno naziva, koja sve to jos bolje poveze. Izlili smo oko 80 kvadrata ploca i oko 300 ivicnjaka za dvoriste ....
|
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 00:09
Hvala na odgovoru, to barem mogu biti smjernice kad krenemo u eksperimentiranje. A zašto ne bi sami nešto polako pravili. Volim maštovitost ljudi, to se vidi naveliko u vašem parkiću.
|
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 01:05
Znas kako, kad radis nesto za sebe, a jos iz ljubavi i uzivas u tome, gledas svaki detalj, svaka sitnica da bude na svom mestu, da bude posebno, da ima prichu ....Mozda jednog dana ko zna.
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 07:51
Zaista prekrasno, uredno do u detalja, prelijepo isplanirano
Čestitam
|
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 11:05
Gledam albume sa slikama i pronadjem par slika kako je izgledalo dvoriste pre pocetka radova strasno nesmem ni da gledam ....

|
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 12:49
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 13:04
Jos jednom veliko hvala svima na lepim recima . Drago nam je da vam se svidja jer i lepa rec gvozdena vrata otvara ...
|
Objavio: rose
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 13:11
koji predivan vrt
------------- http://tininkreativnikutak.blogspot.com/ - Moj Blog
|
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 15:26
Cofi, pravi si majstor i umjetnik. Trebalo je imati ideju i sprovesti je u djelo!!!
|
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 16:17
Pre par dana izasli smo u jednom casopisu, casopis se zove moja lepa basta, biraju najlepsu bastu vrt kod nas poslali smo slike.... Ima oko 120predloga konkurs je otvoren do 1novemra kad ce biti i proglasenje pobednika dotle cekamo i naravno uzivamo u predstojecim radovima koji nas cekaju ....

|
Objavio: spring
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 19:30
Bravo!!!!
Od srca vam želim da pobjedite na natječaju...
|
Datum objave: 23 Listopad 2008 u 23:23

Zagorski bregi
|
Datum objave: 24 Listopad 2008 u 23:45
Vrt vam je zaista prekrasan, želim vam puno sreće na natječaju!
------------- Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
Datum objave: 25 Listopad 2008 u 11:20
A evo i malo slika koje smo uslikali u zadnjih par meseci ruze, lale, orlove kandze iz naseg vrta uzivajte ......

|
Datum objave: 25 Listopad 2008 u 11:29
Objavio: rose
Datum objave: 25 Listopad 2008 u 11:34
koje predovno cvijece... 
------------- http://tininkreativnikutak.blogspot.com/ - Moj Blog
|
Datum objave: 25 Listopad 2008 u 13:37
bez riječi sam
|
Datum objave: 26 Listopad 2008 u 06:43
Dečki Ilijevski , nek vam je sa srećom na natječaju - možemo li ( i kako) mi odavde glasati za vas!??
Slike cvijeća su uistinu prekrasne, hvala vam na toj ljepoti!
|
Datum objave: 26 Listopad 2008 u 09:42
Ijako nepoznajemo nikoga sa foruma,od srca zelimo da vam se svima zahvalimo na odgovorima i ovim lepim recima jer prosto covek kad cuje lepe reci od drugih ljudi dobije i volju i motivaciju za rad .... member_profile.asp?PF=1&FID=38 - @administrator
member_profile.asp?PF=326&FID=38 - Triša
hvala i za slike dana .....
member_profile.asp?PF=59&FID=38 - @Anaida Samo iz casopisa bice 10-ak ljudi u ziriju koji ce na osnovu slika proglasiti pobednika, poslali smo im 10slika, ali oni su od svakog stavili po sliku zbog mesta u casopisu, tako da imaju slike celog vrta.Ostalo je jos par dana do proglasenja javicu kako smo prosli, samo da napomenem, nama je drago sto smo izasli u casopisu posto smo mi jedini iz naseg mesta a nase mesto ima oko 30.000stanovnika .....
|
Datum objave: 26 Listopad 2008 u 09:47
Bravo! A motivacije ti neće faliti! Svakim danom sam s nećim novim oduševljena i iznova smišljam ideje za svoj vrt. Meni je želja napraviti jedan most u dvorištu. Već 3 godine imam i mjesto gdje bi ga stavila, ali nekak mi je to uvijek zadnja stavka. No jednog dana se bum natjerala! Polako, ali sigurno! Baš bu bil ovakakav kakav je vaš, ali nebu išel preko vode već preko brdašca sa puzavicama.
|
Datum objave: 26 Listopad 2008 u 14:26
A da bi vrt u potpunosti bio ispunjen tu su naravno kucni ljubimci koji nam pomazu oko radova u vrtu heehehh..... Golden retriver Bak i macor Cezar .Bak sad ima 6meseci a macor je mesec dana stariji, slazu se odlicno spavaju zajedno, igraju se, jedu iz iste posude ...... Nadam se da se necete ljutiti sto sam postavio njihove slike.

I kako covek da ih nevoli ....
|
Datum objave: 26 Listopad 2008 u 14:37
Bak i Cezar su preslatki!
Imam i ja jednog nestasnog Nera,uskoro ce da napuni 8 meseci.Samo moje macke nemaju nameru da se igraju sa njim.
|
Objavio: kaća43
Datum objave: 26 Listopad 2008 u 22:45
odavno ljepsi vrt vidila nisan,a tek kucni ljubimci,rastapan se
|
Datum objave: 26 Listopad 2008 u 22:49
preslatki su i baš mi je drago što si nam ih pokazao 
-------------
|
Datum objave: 27 Listopad 2008 u 11:14
Da li je ovo zlatni retriver???
Presladak je....
|
Datum objave: 27 Listopad 2008 u 13:00
Ma,ko bi se ljutio kad vidi tako preslatka stvorenja.
Ja sam si sada "skinula"njihove slike pa ću imati od njih naslovnicu na kompiću
Cvijeće je nezamisljivo bez peseka i mačkova.
Ko voli cvijeće voli i životinje.
Stara narodna.
|
Datum objave: 27 Listopad 2008 u 20:50
Štefica je sve rekla: Cvijeće i kućni ljubimci - predivno.
------------- RIJEKA
|
Datum objave: 28 Listopad 2008 u 16:24
Jeste jeste golden samo sto je na tim slikama imao 8nedelja ..... Sad ima 6meseci .....

|
Datum objave: 28 Listopad 2008 u 18:59
mi smo ti svi tak i tak zaljubljeni i u svoje ljubimce! A ima ih poprilično na forumu! Goldi je krasan! Flik, Jura I Žarko ih pozdravljaju! Njihove fotke mu pokaži u "Kućnim ljubimcima"!
|
Objavio: Palmark
Datum objave: 28 Listopad 2008 u 22:19
Ovaj vrt sam video u novinama i jos tada sam ga zapazio,ali ovim sto sam ovde video ostajem bez teksta!
Sve je tako uredno,dobro osmisljeno i sa puno ukusa!
One slike sa snegom su kao sarazglednice,drzacu ih na desktopu
Svaka cast i tebi i bratu,bas umete da uzivate!
A posebno je za divljenje sto ste sve to sami sredili!
------------- USDA zone: 7b/8a
|
Datum objave: 29 Listopad 2008 u 06:27
Bak je pre,pre,presladak!! Cezar također!
|
Datum objave: 29 Listopad 2008 u 12:45
Ove dve slike su sasvim slucajno uslikane skoro da su iste, ova je uslikana prosle zime, a ova pre par meseci, koja vam se vise svidja ....

|
Datum objave: 29 Listopad 2008 u 13:03
I jedna i druga imaju svoju čar i ljepotu.Ne mogu se odlučiti koja mi je ljepša kad su sve lijepe i prekrasne.
|
Datum objave: 29 Listopad 2008 u 15:11
Meni osobno ljepša je druga slika, kad si već pitao.
------------- RIJEKA
|
Datum objave: 29 Listopad 2008 u 18:28
ma meni se obadve svidjaju
|
Datum objave: 30 Listopad 2008 u 12:58
Da lepe su obe svaka ima car i lepotu kao sto kaze member_profile.asp?PF=1108&FID=38 - Štefica ...
|
Datum objave: 30 Listopad 2008 u 19:44
baš su dobar par micek i pesek
Zagorski bregi
|
Objavio: kat.rea
Datum objave: 04 Veljača 2009 u 18:16
Ovo je prekrasno!. za vrijedne ruke braće Ilijevski. Sviđaju mi se oni zidići oko tuja, mada nisam skužila kakva je to "stara cigla" koju ste rezali. Sve u svemu super izgleda. Na prvom postu se vidi betonirana staza i ova vaših ruku djelo od behatona i ova druga je . Nadam se da ste dobili nagradu jer ste ju zaslužili!
|
Datum objave: 21 Svibanj 2009 u 10:55
Pre svega da vas puno,puno,puno, pozdravimo Dejan Bojan Back i Cezar , nije nas dugo bilo radili smo dosta u vrtu,ima doasta novina, mostic je renoviran, nove zardinjerice od stare cigle,kuca je sredjena kompletna fasada i naravno ima dosta novih sadnica... slike cu postaviti ovih dana pozZz !!!
@kat.rea
Razlika u staroj i novoj cigli je dimenzija.Stara cigla je dimenzije 30x20cm a nova 20x12 tako da je jako tesko iseci i puca dok se sece zato ide stari format :)...
|
Objavio: korijenko
Datum objave: 21 Svibanj 2009 u 11:31
Baš lijepo što ste tu opet s nama, opravdano ste izostajali, puno ste se naradili.....
Cofi, čekamo slike, znači fotić u ruke i akcija.....
------------- Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije)
|
Datum objave: 21 Svibanj 2009 u 11:40
Jedva čekam slike i mislim da li uopće može biti ljepše nego što je bilo
|
Datum objave: 21 Svibanj 2009 u 21:29
Dobrodošao
|
Datum objave: 22 Svibanj 2009 u 13:29
Da postavimo i slike kao sto smo i obecali ...
Renovirali smo mostic, ofarbana je konstrukcija, oblice su premazane firnezom posle toga su premazane sa sandolinom sa UV zastitom odlicna zastita za duzi period i od sunca i od vlage .Zardinjere su izidane naravno od stare cigle , cekamo da se malo osuse i da se izlakiraju i one su gotove slike...
Bakic nam je malo ugazio travu na nekim mestima ali sredili smo i to.Postavili smo kamen na ta mesta a izmedju fugna posadili travu, jako lepo izgleda evo i par slika ...
Postavicemo jos slika to je to za sad.Nadamo se da ce vam se svideti i naravno svaki komentar ce nam puno znaciti PozZz !!!
|
Datum objave: 22 Svibanj 2009 u 13:33
mogu reči samo da je predivno....drugi komentar nemam 
-------------
|
Objavio: stefkaja
Datum objave: 22 Svibanj 2009 u 13:42
sve je predivno...najljepsi vrt koji sam vidjela
|
Objavio: Tija
Datum objave: 22 Svibanj 2009 u 13:44
Ajde vi iz Veternika u Čakovec pa da mi pomognete srediti moj vrt, da bude tako krasan kao vaš.
-------------
|
Datum objave: 22 Svibanj 2009 u 14:28
smajlic sve govori
|
Datum objave: 22 Svibanj 2009 u 14:33
Sad če mo ponovno uživati u jednom od najljepših vrtova foruma.
Prekrasne su žardinjere od cigla,ne mogu ih se nagledati
|
Objavio: bergenia
Datum objave: 22 Svibanj 2009 u 17:29
Pa gdje je dosad bio ovaj vrt da ga ja nisam vidjela!?
Prekrasno!
|
Datum objave: 23 Svibanj 2009 u 10:21
Hvala svima na ovim lepim recima i komentarima .
Bice jos bolje, jos lepse postavicemo jos slika i naravno uzivati u radovima hvala jos jednom od srca ...
|
Datum objave: 23 Svibanj 2009 u 11:44
Vrt ti je prava egzotika, kao da sam na nekim pacifičkim otocima.
A pasek je presladak, te vrste kao on su meni uvijek labradori. Nešto mi labradori simpa , pa sve što je lijepo mi liči na njih.
|
Datum objave: 24 Svibanj 2009 u 16:37
Mostić je fantastičan, tvoj mali vrt je čaroban, kao da sam Alisa u zemlji čudesa.
------------- RIJEKA
|
Datum objave: 25 Svibanj 2009 u 18:37
Kucu smo malo sredili, posto je kuca jako stara koristili smo biber crep I ciglu za detalje.Postavili smo umesto zastitnog lima koji ide na prozor biber crep i jako lepo izgleda, temelj od kuce je oblozen sa ciglom i naravno sve izlakirali.
Za kucu smo koristili helius boje odlicne su...
evo kako izgleda ...
Planiramo jos dosta radova, naravno sve u svoje vreme pozdrav svima od Dejana, Bojana, Backa i Cezara ....
|
Datum objave: 25 Svibanj 2009 u 19:31
cofi pa vi ste enciklopedija ideja! ovo sa biber crijepom je super,a vrt me ostavio bez riječi
Zagorski bregi
|
Datum objave: 25 Svibanj 2009 u 21:53
Jeste odlicna je ideja.Ima malo vise posla da se sredi stari crep, uglavnom je prljav i ima dosta mahovine, mora da se obrusi da se skine 1-2mm gornji sloj da bi dobio lep izgled jos kad se izlakira ...
Aplikacuje oko prozora radili smo od stiropora-stirodura mrezica, ugaona lajsna da se ojacaju ivice, lepak i posle gletovanje lepo izgleda i jednostavno je da se uradi ...
|
Datum objave: 25 Svibanj 2009 u 21:54
Prekrasne boje i sve lijepo iskombinirano. Kad čovjek ima ideje od ničega nastaju čuda.
|
Datum objave: 25 Svibanj 2009 u 21:57
Taj stiropor sam vidjela u Njemačkoj koriste ga da bi unutar kuće dobili izgled kao da su postavljene drvene grede, ma fenomenalna stvar
|
Datum objave: 25 Svibanj 2009 u 22:11
Zimska idila je krasna, ali ipak mi je, kao ljubiteljici cvijeća, ljepša ova rascvjetana varijanta. Ona ideja s crijepom je super...to još nikad nisam vidjela.
|
Datum objave: 25 Svibanj 2009 u 23:24
@smrcko hvala, da aplikacuje od stiropora mogu da se rade razni oblici, jednostavno je a lepo izgleda...
@dada28 hvala puno ...
I Back ima novi sredjen box sve da bude u istom tonu naravno boja sve govori ...
I on sad uziva u svom box-u ijako provodi jako malo vremena u njemu, posto je stalno sa nama pomaze nam dok radimo ...
|
Datum objave: 25 Svibanj 2009 u 23:29

|
Objavio: baka
Datum objave: 26 Svibanj 2009 u 10:02
Pa nemam riječi! Sreća da je vrt dospio na prvu stranu jer bi svi mi koji smo se kasnije uključili bili osiromašeni za jedan prelijepi ugođaj!
Tako nešto! Dečki čestitam. Jeste vrijedni ali i imate ideja. Naročito vrijedi što smo vidjeli kako je to sve izgledalo prije! 
Prekrasan vrt a ljubimci! 
Ima jedan dečec Magister Vitae kod kojeg su sad radovi po kući, oko kuće i od vrta još samo ideje. Moram ga upozoriti da obvezno svrati u tvoj vrt!Još jednom 
------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Datum objave: 26 Svibanj 2009 u 11:15
Prekrasno ste sve uredili i iskombinirali, detalji su super
|
Datum objave: 26 Svibanj 2009 u 11:18
Hvala puno baka , naravno kod nas su svi dobrodosli, nedeljom bude puno dece obavezno navrate da nahrane ribice i da se igraju sa Backom i sa Cezarom ...
Jos jednom se zahvaljujemo svima na lepim recima
|
Datum objave: 26 Svibanj 2009 u 12:10
Fontana slike pre neko vece dok smo sedeli u
letnjikovcu zubor vode,ribice,zabice heeheh salim se nema zabica, a bilo je malo i komaraca ...
|
|