Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Moj stan u cvjetnom odijelu

Web: Cvijet.info
Kategorija: Hobistika - Forum za hobi
Ime foruma: Decoupage galerija radova
Opis foruma: Slike decoupage tehnike od članova foruma
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4359
Datum ispisa: 21 Lipanj 2025 u 04:35
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: Moj stan u cvjetnom odijelu
Objavio: mima051
Tema: Moj stan u cvjetnom odijelu
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 10:16

Odgovori:
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 10:18
Ispričavam se na prevelikoj rezoluciji slika.....učim.....ClapClapClap

Objavio: Dorina
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 10:18
Vauuuuu Mima ovo je sve prekrasno, namještaj ,tak romantično.  smile141

Objavio: anđelka
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 10:25
Mima, dobro došlasmile73! Krasno si uredila namještaj i ovi poklopci na staklenkama super su!

-------------
ANĐELKA

Datum objave: 04 Veljača 2010 u 10:29

Datum objave: 04 Veljača 2010 u 10:35
Mima, tek sam se oporavila od pregleda prvih slika, kad ono.........ponovo mi ispadoše oči! Ovo je prekrasno!

-------------
ANĐELKA

Objavio: Dorina
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 10:38
Ajme Mima pa ti imaš čitavu eksploziju radova. Prekrasno, a stolci su smile71

Datum objave: 04 Veljača 2010 u 11:07
Drage moje ženice,ja se puno godina bavim decoupagom,problem mi stvara neiskustvo rada na compu.Sin me svakodnevno uči,u zaostatku sam za svima vama :sve ste tako nadarene i vješto baratate ovom strašnom spravom.Slika i radova imam jako puno,drago mi je da vam se sviđaju .Sada najviše preuređujem stari namještaj a radim puno i na tekstilu.Hvala vam na vašoj pažnji!

Objavio: file
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 14:43
smile73za dobrodošlicu a 5 za radove, stolice i kušini su mi naj naj

Objavio: mare-nostrum
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 14:46
mima ovo je jako,jako lijepo.........drago mi je da si uspjela staviti bar nešto od radova  da ih svi možemo vidjeti.........super da radiš i na tekstilu,prijavljujem se za par savjeta od iskusne majstoricesmile71

-------------
http://mare-ri.blogspot.com/ - mare-blog

Objavio: sanjam
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 15:18
Blago tebi, kao da živiš na velikoj rascvjetanoj livadi, evo ja ću izdvojiti detalje na teglama, oni " poklopci" su mi super. 

Objavio: danci-ka
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 15:19
Mima dobrodošla.smile93a radovi su super. oduševljena sam.ne znam što bih izdvojila.ma sve je super.smile141

Datum objave: 04 Veljača 2010 u 19:52
Decoupage sam naučila kada sam odlučila preurediti stan.Dugo vremena mi se sviđa oslikani namještaj.Namještaj je "potegnuo" sve ostalo .Još se uvijek dvoumim da li sam preosobna ,jer ipak se radi o mom prostoru gdje živim.Negdje u nekoj galeriji od vas ,pročitala sam da svaka od nas stvara trendove i lijepo je da smo različite,a opet povezane istom ljubavi .Ako netko dobije ideju od mene bit ću sretna.Imam par svojih salveta favorita koje "krojim"kako mi se svidi,ali otvorena sam i za nove ideje.U mom gradu nemam baš puno mogućnosti.Hvala naposjeti mojoj galeriji bit će još jako puno sličica....

Objavio: Slavica 08
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 20:45
Prekrasno,ne znam što bih posebno izdvojila!Ovo sam sad samo na brzinu pregledala ali ću večeras detaljnije jer za ovo stvarno treba vremena i gledati dio po dio,prepredobro!

Datum objave: 04 Veljača 2010 u 21:01
Slave hvala, da li je neki problem što nisam sklona ili nisam naučila na ove  valjdasetakozovusmajlići.Naš je jezik za mene dovoljno bogat i slikovit  i ovo mi jednostavno ine ide baš...

Objavio: monna-1
Datum objave: 04 Veljača 2010 u 22:00
Koja ljepota! Kao iz nekog časopisa o uređenji interijera!
Bravooooo!!!smile93

-------------
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
http://cvjetnavila.blogspot.com/ - cvjetnavila.blogspot

Datum objave: 04 Veljača 2010 u 23:56
Hvala ,to sam tako dugo i dugo željela čuti.Svima nama treba malo nježnosti i priznanja ako nešto radimo i stvaramo,Ja sam imala samo indiferentnost ???

Datum objave: 05 Veljača 2010 u 05:50
Pregladala sam sve što si stavila.ovo što si ti učinila zahtjevalo je puno vremena,strpljenja i volje.Skidam kapu majstorice!Oduševila sam se tvojim radovima na tkanini i nemoj se ljutiti ali ovih dana ću te malo ugnjaviti sa pitanjima! Nama koji nemamo toliko iskustva biti će dragocijeni tvoji savjeti!Thumbs%20Up

Datum objave: 05 Veljača 2010 u 09:31
Jedva čekam,biti će to obostrano.......zato smo tu

Objavio: Gogs
Datum objave: 05 Veljača 2010 u 10:07
      prekokrasno, jedva čekam ostatak tvojih radova     

Objavio: kaća43
Datum objave: 05 Veljača 2010 u 11:25
mima dobro nam dosla i ugodan boravak na forumusmile73
odusevila si me slikicama svog stana,predivan namjestaj imas,i prekrasno si ga oslikala,svaka castsmile141smile211

Objavio: proljeće
Datum objave: 05 Veljača 2010 u 13:01
Mima, evo i ja se pridružujem oduševljenima.
Radovi su ti zaista osvježavajući i prekrasni.

I da ...dobro nam došla i duuuugo se s nama družila!!!smile99

Objavio: ElzaBuba
Datum objave: 05 Veljača 2010 u 19:36
ovo je nešto novo i kao što netko reče, baš kao iz engleskih časopisa !
oduševljena samThumbs%20Up

Objavio: Zrinka
Datum objave: 05 Veljača 2010 u 19:44
Prekrasan stan Clap

Datum objave: 05 Veljača 2010 u 20:08
Napisala sam već,da sam se ovim hobijem počela baviti zbog preuređena stana,sviđa mi se ladanjski stil i bijeli namještaj.Bojala sam se da nije ovo sve previše osobne naravi ,ali ja ne radim drugo.Drago mi je da vam je to osviježenje i nešto novo to mi je i bila namjera.Ja sa velikim interesom pratim sve vaše stranice i divim se kako ste vi savladale sve moguće tehnike  ispucavanja,lakiranja,naučila sam od vas za zamjenske materijale i puno toga što ću primjenjivati ubuduće.Tako mi prija da me hvalite,jer ja se nekako družim s ljudima koji su u nekim minimalističkim fazama.Za mene je decoupages nešto prelijepo toplo i romantično.Od kada sam otkrila ovaj forum ja svaki dan uživam.Kako sam opširna...smile42

Objavio: anastazija
Datum objave: 05 Veljača 2010 u 20:54
evo i mene u novu galeriju....
smile75dobro nam došla!
tvoji radovi su zaista prekrasni! posebno su me oduševile stolice.... i rad na tekstilu. ja sam to probala samo jednom i sve je bilo u redu do prvog pranja iako sam radila sve po uputama. bit će da sam ipak nešto fulala...
kakva su tvoja iskustva s pranjem decoupagiranog tekstila?

Objavio: renn
Datum objave: 05 Veljača 2010 u 21:02
Dobrodošla nam!
Radovi su ti super, a mislim kad uđeš u stan, kao da si ušla u raj! Superička!smile55

Objavio: maslina55
Datum objave: 06 Veljača 2010 u 10:27
Posebno sam oduševljena prekrasnim teglicama i pokrovima!!!

Datum objave: 06 Veljača 2010 u 16:19

Datum objave: 06 Veljača 2010 u 16:23
toplina i vedrina tvojih radova grije me u ovaj hladni i ružno snježni dan, prekrasno!

-------------
ANĐELKA

Objavio: prila
Datum objave: 06 Veljača 2010 u 20:16
smile73dobrodošla!oduševila sam se tvojim radovima.posebno mi se sviđaju radovi na tekstilu,predobri su.smile141

Objavio: brani
Datum objave: 06 Veljača 2010 u 20:42
prekrasno!!!!

Datum objave: 06 Veljača 2010 u 20:50
Brani baš me interesira od kuda si se ti pojavila,mogla bi napisati magisterij koliko sam se  naproučavala stranica ovog foruma prije nego sam se uključila  u isti.S malo riječi bez ovih sve prisutnih smajlića,tajanstvena ......tko si zapravo

Objavio: omnia violet
Datum objave: 06 Veljača 2010 u 20:53
svaka čast..radovi su me oduševili...
jojjj,,kad jednog dana budem u svoja 4 zida i kad budem mogla raditi što i kako hoču,,,,zasad mi još ne daju,,,,Tongue

Datum objave: 06 Veljača 2010 u 21:00
Draga ,godište moje kćerke,u životu uvijek imaj jake želje i konkretne ciljeve  

Objavio: omnia violet
Datum objave: 06 Veljača 2010 u 21:08
ma još živim sa roditeljima,,a oni mi ne daju slobodne ruke u pogledu ukrašavanja namještaja,,ali zato jednog dana u svom stanu,, e tu če biti svega

Datum objave: 06 Veljača 2010 u 21:31
Malo po malo roditeljima unašaj neke slikovite i zanimljive stvarčice ,oslikaj kakvu kuhaču,stare stolice se pronalaze odbačene i u selu i u gradu .Razvikane hobi materijale,možeš zamijeniti manje razvikanim .Salvete šarene su većsvagdje dostupne. Nema razloga da za početak ne stvoriš svoj savršeni svijet....šareni ....veseli...po tvojoj mjeri ...a tko može znati kamo će te to sve odvesti... SRETNO

Objavio: pčelica7
Datum objave: 07 Veljača 2010 u 18:41
ovo je nešto preprekrasno, jako mi se sviđa kako si uredila svoj dom

-------------
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)

Objavio: Izzy
Datum objave: 07 Veljača 2010 u 18:48
Usprkos tome što nisam preveliki ljubitelj cvjetnih motiva i romatničnog shabbyja, moram pohvaliti tvoj trud i napor i doista lijepe ideje kojima si uredila svoj dom! Sigurna sam da fanovi ovakvog stila sada sline po monitoru...
Jako mi se sviđa ideja salveta na tkanini kojom si ukrasila poklopce teglica - veoma rustikalno i slatko! smile55

-------------
Extraordinary in the mundane.
http://www.izzycreations.blogspot.com - Moj blog

Datum objave: 08 Veljača 2010 u 09:01
potpisujem sve ono šta je rekla izzy samo naprijed

Objavio: kami
Datum objave: 08 Veljača 2010 u 14:46
Iako većina salveta sa tvog namještaja meni nikad nije sjedala i izbjegavam ih u širokom luku,
vidi se da su ti jako drage i da si te određene motive odradila sa srcem i dušom...
Odlično i vrlo različito si doradila one prve motive po namještaju i dekorima, svidjela mi se lavanda unutrašnjost ladica uz bjelinu izvana, sitni crackle po ladicama,
čipkica i šeširići na teglicama, ono teksturno sjenčanje oko cvijeća...

Ali zato mi je ovo zadnje bijelo-zeleno-rozo s vrtnim cvijećem puno više po mom guštu i baš mi je svježe i proljetno
i opčinila me ta kombinacija simetričnog i asimetričnog... smile227

Nemoj zamjeriti na iskrenosti, uredila si sve vrhunski i kao cjelinu si dobila taman ono što želiš i u čem uživaš, barem kako mi se čini...
Rad na tekstilu nisam probala, ali ovo tvoje mi izgleda vrlo čvrsto i postojano, možda jednom probam...

Dobrodošla, smile75

Datum objave: 08 Veljača 2010 u 19:56

Datum objave: 08 Veljača 2010 u 19:59
smile141

-------------
ANĐELKA

Datum objave: 08 Veljača 2010 u 20:01

Datum objave: 08 Veljača 2010 u 20:15

krasno,mima krasmosmile71.............ova zadnja polica mi je jako lijepa....i jako interesantna salvetaHeart

-------------

Objavio: danci-ka
Datum objave: 08 Veljača 2010 u 20:15
Draga mima, ja sam ostala bez riječi. stvarno je sve prekrasno.smile94

Datum objave: 09 Veljača 2010 u 11:28
Hvala vam svima na lijepim riječima i komplimentima .Neobično mi gode  jer su došle u pravi trenutak kada sam mislila od svega odustati jer u svojoj sredini nailazim na ravnodušnost.Međutim stvari se mijenjaju .Ona zadnja lampa je jučer udomljena jednoj gos.koja se zaljubila u te moje cvijetiće.Upravo radim jednu prekrasnu komodu za  svoju dušu stavit ću je u galeriju samo pofarbanu u moje omiljeno bijelo ,a vi  će te mi sugerirat šta dalje.Pokušat ćemo se zabaviti  i  više sprijateljit.SmileSmileSmileSmile

Objavio: ana_s
Datum objave: 09 Veljača 2010 u 14:23
fenomenalno..svaka čast samo naprijed..

Datum objave: 09 Veljača 2010 u 14:58
Ova stalaža za zid ti je baš zgodna i ne daj se pokolebati, ako ti uživaš u ovome nemoj da te sredina "ukopa"smile99, samo ti uživaj u svojim cvjetićima!!!!!

Datum objave: 09 Veljača 2010 u 20:43
mima, svaka čast! Sad sam gledala Globalno sijelo i mogu ti reči da su ti radovi još ljepši nego na slici, prekrasno! Bravo još jednom!

-------------
ANĐELKA

Objavio: OTOK
Datum objave: 09 Veljača 2010 u 20:46
I ja sam te gledala, baš je bio krasan prilog, bravo mima

Objavio: Lantana
Datum objave: 09 Veljača 2010 u 20:58
Bravo Mima i ja sam gledala prilog i čim je počeo, pomislila sam to je naša nova "teta salveta" sa foruma. Prilog je fantastičan, ti si energična osoba i mislim da uvijek napraviš ono što zamisliš, a ovo što si do sada napravila je lijepo, ima stila...Clap

-------------
život je more

Datum objave: 09 Veljača 2010 u 21:05
i ja sam te vidjela i odmah prepoznala da si to ti ,samo ti nastavi raditi i  uživati u svojim radovima ,a šta se tiče ukusa oni su različiti i to je ono što nas i čini posebnima, ne bi bilo dobro da svi volimo isto.
ja ti se divim smile141 mada cvjetići nisu moj đir

Datum objave: 09 Veljača 2010 u 21:08
gledala i ja. bravo mimasmile55. ti si naša medijska zvijezda! baš je bio dobar prilog i čestitam na izostanku treme pred kamerom 

Datum objave: 09 Veljača 2010 u 21:09
smile73

-------------

Objavio: mnataša1
Datum objave: 09 Veljača 2010 u 21:19
gledah te večeras...svaka čast na umetanju duše u stare i odbačene predmete...

-------------
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.

Datum objave: 09 Veljača 2010 u 21:46
Prije par mjeseci bila sam jedna usamljena dušica,danas su mi se dogodile neke nevjerojatno dobre stvari,sve se slučajno poklopilo i potvrdilo moju filozofiju da se sve događa s nekim razlogom.Upoznala sam danas prekrasne osobe ,i pogledala prilog na tv davno snimljen  o mojem radu ,čak ste upoznale i mog nadasve šarmantnog supruga.

Datum objave: 09 Veljača 2010 u 21:55
Mare,hvala.Budi sretna..........................

Datum objave: 09 Veljača 2010 u 22:50
Sve ovo što si nam pokazala a što su tvoje vrijedne ruke učinile je predivno ali ni približno onome što se u globalnom sijelu moglo vidjeti,inače nemam naviku gledati takve emisije ali sam naletila na opasku naše Mare i eto imala priliku vidjeti tebe i sve te divne radove!Stvarno bi mi bilo žao da sam to propustila!

Objavio: nada-m
Datum objave: 09 Veljača 2010 u 23:03
Vidim da su večeras svi pa i ja gledali prilog na tv i naravno prepoznali vlasnicu galerije na forumu, mene dugo nije bilo i baš mi je drago da sam upala u pravi čas .Na tvojim radovima vidim dvije moje omiljene i najčešće upotrebljavane salvete. Jako mi se sviđaju tvoji radovi ,a pogotovo zavjese, moram priznati da me privlaći da se oprobam na tekstilu no vidjeti ćemo .

Objavio: Triša
Datum objave: 10 Veljača 2010 u 09:19
Rijetko dolazim u ovaj dio foruma, jer sam više "cvijetni fan" ali vidjevši jučer prilog o tebi morala sam te doći pohvaliti. A kako sam iz Rijeke naravno da sam vidla da si mi poznata, ali tek kad sam vidjela tm, shvatila sam da ustvari poznajem njega.
Nikad nemoj odustati - predivno je to što radiš, ako ti to nešto znači imaš punu podršku svih ljudi s ovog foruma, a nema nas malo.
Organiziramo rječke kavice, pa ako si zainteresirana dogovori se s mare-nostrum ona je uvijek s nama.

-------------
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"

Datum objave: 10 Veljača 2010 u 10:57
Hvala na podršci vidimo se na prvoj kavi

Datum objave: 10 Veljača 2010 u 11:05
Curke sve po redu da niti jednu ne izostavim da nija bli naše Mare(kao da mi ju je sam Bog jučer poslao) ne bi se usudila napisati da ću biti na TV sada mi je drago,svima se zahvaljujem na podršci .Malo smo zatalasali ustaljeni redosljed naših života i nadam se dobro se zabavile .HVALA VAM!

Datum objave: 10 Veljača 2010 u 11:23
Sve gledale a ja nisamCry, kasno sam vidjela da će biti...kada ima repriza? Ili možda link postaviti za youtube ako ima snimljeno, baš mi je žao što sam to propustila!
U svakom slučaju čestitke, vjerujem da je bilo dobro jer sve su tete oduševljene...

Datum objave: 10 Veljača 2010 u 11:45

mima znaš kako kažu......nikad ne znaš zašto je nešto dobro......pa tako i naš kava......tko zna zašto je bila baš jučer.....

ali bilo je sasvim normalno da obavjestim sve na forumu......ne događa se baš svaki dan da je netko od nas na tv........
odlično ti stoji onaj plavi radni manitlWink..........vidimo se sutra na kavi.....ako ne zapada snijeg do koljena....

-------------

Datum objave: 10 Veljača 2010 u 12:31
Ha,ha...uvest ću modnu liniju PLAVi MANTIL za sve hobistice koje drže do sebe...javi mi samo u koliko je sati kava

Objavio: Felina
Datum objave: 10 Veljača 2010 u 16:30
Mima Ti si naša tv-super zvijezda!
Jako lijepa reportaža. Cijela familija ju je gledala i svi su te hvalili za Tvoje lijepe radove. Samo naprijed.

Datum objave: 11 Veljača 2010 u 02:15
Još ću se  po stare dane uobraziti,a od mojih riječanki očekivati da mi stave crveni tepih kad idemo na kavicu .Ne mogu nikako zaspati pa sam odličila sada u miru sve malo još pogledati i pročitati .Sve ovo mi je jedno super iskustvo,i nisam ni slutila da ću to sve moći podijeliti sa svima vama dragim nepoznatim dobronamjernim ,talentiranim novim prijateljicama.Starha Starha

Datum objave: 11 Veljača 2010 u 02:47
Felina,sada mi se upalila žaruljica,jer ja sam jučer od uzbuđenja zaboravila na papirić gdje sam napisla  to što sam napisala ,ovaj konjić u pokretu  ....odmah mi je sinulo,pregledala sam tvoju galeriju ,zadnji su ti radovi tako lijepi ,nježni,topli  upravo onakvi kakvima sam jučer u živo i tebe doživjela.Dragu i milu mladu osobu.(poseban pozdrav ljubiteljici dobre knjige,Meni je knjiga još uvijek ,a mislim da će tako i ostati na prvom mjestu .Kao hrana.smile62Davno sam imala jednu nastavnicu koja je uvijek govorila da je važno čitati bilo što i bilo gdje nego  ne čitati ništa!!!?

Objavio: monna-1
Datum objave: 11 Veljača 2010 u 14:36
smile213Bravooo mimaaaa! Gledala  sam prilog na TV-u, bio je fantastičan!!!!!!!

-------------
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
http://cvjetnavila.blogspot.com/ - cvjetnavila.blogspot

Objavio: ančica
Datum objave: 11 Veljača 2010 u 16:20
jako lijepo i moram priznati vrlo hrabro,ja sam nekako još uvjek "kukavica" da uzmem dio namještaja i udahnem mu osobnost

Datum objave: 11 Veljača 2010 u 17:31
Baš si me nasmijala i razdragala. Nadam se da se uskoro vidimo na nekoj kavici.smile142

Objavio: rose
Datum objave: 11 Veljača 2010 u 17:39
mima dobro nam došla! žao mi je sto sam propustila reportazu....

radovi su prekrasni,neznam sto bih izvojila od ove divote,sve je jako ljepo,jednostavno,romantično,da neduljim  javascript:void%280%29;"> javascript:void%280%29;">  

-------------
http://tininkreativnikutak.blogspot.com/ - Moj Blog

Objavio: Primavera
Datum objave: 11 Veljača 2010 u 21:03
...budući da Globalno sijelo rijetko propuštam, odmah sam skužila da je na tv-u naša nova teta salveta... škicnula sam neki dan tvoju galeriju ali zbog stiske s vremenom nisam stigla prokomentirati, pa nadoknadjujem... prije svega dobrodošlica i od mene javascript:void%280%29;">  ...prekrasno si uredila stan, jako lijepo radiš, ali mene osobno najviše fasciniraju zavjese i uopće mi nije jasno kako si i njih uspjela dekupažirati... svaka čast i na radovima i na dostojnoj prezentaciji u GS... javascript:void%280%29;">Bravo%20! javascript:void%280%29;">

-------------
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com - http://www.primaveraidea.com

Datum objave: 12 Veljača 2010 u 10:00
Monna 1,Rose,Primavera  hvala vam na čestitkama .Felina već mi miriši ona naša kavica .Ančice,uzmi za početak neku staru stolicu,tako sam ja počela.Ne boj se brus papira ima a i farbe.Tkanine se dekupažiraju sa lijepilom za meku podlogu.Uzmi staru pamučnu bijelu plahtu,neku čipku ,salvete po izboru.Malo strpljenja osnove znanja šivanja  staru peglu i to je to.Sve što sam do sada napravila su reciklirane stare stvari koje su tu negdje uvijek kraj mene.Nadam se da sam se svima zahvalila,i da nisam nikog izostavila.Slijede slike ....čim bude malo vremenaSmileSmileSmileSmile 

Objavio: Biljana 59
Datum objave: 13 Veljača 2010 u 12:45
Draga prijateljice, nasi uzajamni komentari su suvisni, nas dvije to radimo uzivo, evo ti malo coveculjaka smile73smile169

-------------
http://biljanashabby.blogspot.com/ - Biljana blog

Datum objave: 20 Veljača 2010 u 17:08

Datum objave: 20 Veljača 2010 u 17:14

Datum objave: 20 Veljača 2010 u 17:24
AU bila si stvarno vrlo zauzeta ovih dana!Bravo majstorice!Clap

Datum objave: 20 Veljača 2010 u 17:39
ovo je za sada moje kapitalno djelo , komentirajte.......čujemo se kasnije ...tema se provlači kroz cijeli prostor isto cvijeće ne mogu si pomoć kada mi jednog dana dosadi sve ošmirglam i sv e nanovo ...

Datum objave: 20 Veljača 2010 u 17:57
............E stvarno ne znam zašto ti ideš na one radionice...........
Ti biš njih mogla štošta naučiti.
Kvalitetne izvedbe, uredno , lijepo ,sve u istom stilu da sve lijepo paše kao kompleti......bez daljnjih komentara.........
Svejedno se nadam da se vidimo na radionicama!

Objavio: sarita banana
Datum objave: 20 Veljača 2010 u 18:16
nemam rijeci,odusevljena sam.smile99

Datum objave: 20 Veljača 2010 u 20:36
Draga Felina moj prvi postulat je .....Bolje je šutjeti i biti smatran glupim ,nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.Abraham  lincoln
vidimo se na još puno tečajevaSmile

Datum objave: 20 Veljača 2010 u 22:34
Krasno, bravo!

-------------
ANĐELKA

Objavio: Biljana 59
Datum objave: 20 Veljača 2010 u 23:05
smile141smile169
smile169

-------------
http://biljanashabby.blogspot.com/ - Biljana blog

Datum objave: 20 Veljača 2010 u 23:18
Biljo,pretjeruješ,znam da ti se sve sviđa,bila si malo prije kod mene.gdje ti je jedrenjak,ako se osušio,na sunce s njim ....

Datum objave: 22 Veljača 2010 u 09:18
Sarita,tebe tražim gdje si i ne mogu te pronaći.Hvala što posjećuješ moju galeriju.Javi se  da vidim gdje te ima???

Objavio: sarita banana
Datum objave: 26 Veljača 2010 u 21:49
mima hvala na interesovanju,eno me na galeriji "sarita banana upoznavanje "

-------------
um se obogacuje primanjem a srce davanjem

Objavio: kaća43
Datum objave: 27 Veljača 2010 u 11:30
mima kad je bio prilog na televiziji imala san punu kucu gostiju,i nitko nije obracao pozornost na tv,i tek pred kraj netko je pogledao prema televiziji i vice mi "kate eno ti salvetiranje"..odmah sam prepoznala da si to ti,i bas san bila tuzna  sto sam uspila samo kraj odgledat..moje cestitke na tv prezentaciji i predivnim radovimasmile141

-------------
http://mojsvijetsalvetaicvijeca.blogspot.com/ - Moj blog

Datum objave: 28 Veljača 2010 u 23:51
Ti si kaćo extra talentirana,zašto ,ako smijen diskretno priupitati,sve ono što radiš na malim stvarima,ne primjeniš na velike.Koliki bi pansioni ,uživali uz more sa romantičnim shhabijem.

Datum objave: 06 Ožujak 2010 u 19:39

Datum objave: 06 Ožujak 2010 u 19:53
stvarno si nepresušan izvor ideja,svaka ti čast,oduševila si me sa poklopcima na pločama a i sve drugo!

Objavio: KARMEN
Datum objave: 06 Ožujak 2010 u 20:21
Meni se sviđa ovaj stolić a ova salveta je ovdje savršeno iskorištena. Gledala tvoj prilog na TV..... super nek se zna što sve znamo raditi i pretvoriti u lijepo

Datum objave: 06 Ožujak 2010 u 20:44
baš sam mislila da ti je slava udarila u glavuLOL i da ništa ne radiš kad ono svega novoga kod tebe. poklopci na štednjaku su odlični! jako lijepe i vješalice sa ljubičicama (mislim da su ljubičice iako je ciklama u prvom planuErmm) i boca. ustvari.... sve mi je lijeposmile94

Datum objave: 06 Ožujak 2010 u 21:29
E,pa drage moje Slavica,Karmen i  Anastazija.Zahvaljujući vama crpim ideje u pauzi kada "se ne borim"sa strašnim velikim komodama.Nalazim zadovoljstvo u preuređivanju malih stvari(oni ukrasi za ploče su za moju kćerku kuharicu početnicu).Karmen ....hvala na doista ugodnim riječima .Neskromno ću reći da je svijet malo lijepše i ugodnije mjesto za život ,zahvaljujući osobama poput nas.Anastazija,radova  još ima....ali u slijedećem nastavku......Još uvijek ne znam sama stavljati slike .Za to je zadužen moj sin......Mijenjam šmirglanje  trokrilnog ormara za tečaj na ovoj vražjoj spravi.SmileSmileSmile

Objavio: maredelmare
Datum objave: 06 Ožujak 2010 u 22:58
Mima kroz sve tvoje radove se vidi jako veliki, ili bolje rečeno, iznimni trud.
Ovo što si danas stavila mi je pogodilo ukus, ako smijem izdvojiti-stolić me oduševio, baš mi je s mjerom i u zanimljivim bojama napravljen, kao i ovi poklopci.Odlično! . Ja se ne mogu oduprijeti tome da izdvojim ono što mi se posebno svidilo, jer ipak, svi imamo neki svoj ukus.Žao mi je što nisam mogla gledati tvoje gostovanje na TV-u,tada sam bila u vožnji, a pokušala sam naknadno naći na internetu tu emisiju-međutim..nisam uspila.

Datum objave: 06 Ožujak 2010 u 23:14
Maredelmare,izniman će trud biti kad se naučim na ovu spravu.Mašta  i ideja mi ne nedostaje.

Objavio: maredelmare
Datum objave: 06 Ožujak 2010 u 23:51
A ja sam veliki stručnjak za ovu spravu...možeš mislit! ..nekako se snalazim, al trebala bi znat bolje.

Objavio: KIKA '56
Datum objave: 06 Ožujak 2010 u 23:57
Ja sam ostala bez teksta, super su ti svi radovi zaista ne mogu izdvojiti niti jedan prelijepi su sviii! Svaka cast , samo tako nastavi!

-------------
http://www.maliunikatniradovi.blogspot.com - Moj blog - posjetite

Datum objave: 07 Ožujak 2010 u 00:32
KiKA 56,Umirem od sna .rušim se.Zanima me  dali  sam dobro shvatila da se javljaš iz BiH,još si mi draža,ako je tako... ja puno putujem.....

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk