Leonata bi isto lijepi vrt :)
Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću
Ime foruma: Oglasi
Opis foruma: Poklanjam - Kupujem - Darujem
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5733
Datum ispisa: 05 Kolovoz 2025 u 12:23 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Leonata bi isto lijepi vrt :)
Objavio: LeoNata
Tema: Leonata bi isto lijepi vrt :)
Datum objave: 09 Ožujak 2011 u 02:10
Drage moje cure i dečki, mi smo jedna malena obitelj koja je prije otprilike godinu dana preselila u novi dom (i u to vrijeme narasli za jednog novog člana, koji sada mirno pajki ) U okolici smo Zagreba sagradili kućicu čiji vrt sada treba ukrasiti. Ne moram ni reći koja ste inspiracija i kojom ste ljepotom okruženi. I vjerujem da ste puuuno znoja i suza ispustili dok ste to ostvarivali.
Na žalost trenutno nemam ništa posebno za ponuditi, al bih molila sve koji naravno mogu i imaju da podijele sa mnom svoju "dječicu", pa kad sve malo izraste dijelit ćemo dalje !
Zapravo mi treba svašta, i vaša pomoć sa savjetima (skromnost mi je vrlina ... oprostite, al kako da odolim, joooj) Javite se ako ima zainteresiranih za podijeliti nešto, ja sam vam već zahvalna što ste barem pročitali ovo.
Šaljem vam puno puno lijepih pozdrava, i laka vam noć... 
|
Odgovori:
Objavio: administrator
Datum objave: 09 Ožujak 2011 u 06:33
dobro došli na forum i ugodno druženje.
Kako bi članovi bili što darežljiviji i poslali vam više cvijeća,podjelite i vi sa njima par postova. POšaljite i pokažite slike svog novog vrta, opišite njegovo nastajanje.... pokažite i opišite nam svoje planove kako će taj vrt izgledati na ljeto... nagodinu... i za deset godina....
------------- http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=8422&title=najljepi-vrtovi-u-2018" rel="nofollow - >>>PRIJAVI SE<<< Najljepši vrtovi 2018 >>>POGLEDAJ DRUGE VRTOVE<<<
|
Datum objave: 09 Ožujak 2011 u 10:24
Hvala na savjetu, hoću naravno! Lijep je dan napokon pa ćemo u slikanje! 
|
Objavio: sunceeee
Datum objave: 09 Ožujak 2011 u 23:21
LeoNata, dobrodošla u ovu krasnu družinu!
Samo naprijed sa slikama da vidimo što planiraš.
Da li već imaš napravljen kamenjar?
Ja bi ti mogla poslati par trajnica za kamenjar, za koje sam sigurna da će se primiti, te da preko zime mogu ostati vani.
------------- Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
Datum objave: 10 Ožujak 2011 u 03:05
Veliki pozdrav sunceeee! Danas sam malo slikala, pa kad ob bebe uspijem uloviti vremena stavim slikice! Planirala sam kamenjar pokraj ulaznih vrata, znači trajnice, možda koji patuljasti čempres (kupila sam jesenas u kauflandu nekoliko, pa ću ih možda premjestiti sa sadašnjeg mjesta u kamenjar, tu mi ne dolaze do izražaja),proljetne lukovice, tako da bi mi puno pomogla sa trajnicama. Jedino taj će kamenjar biti na istočnoj strani, nadam se da mu neće previše smetati. Naravno, moram proučiti kako se stavljaju slikice, htjela sam na brzaka jednu ubaciti, pa ne znaaaam ! Hvala ti na dobrodošlici, znam da ćemo se lijepo družiti. I samo bi dodala na tvoj potpis- "Živi kao da je raj na zemlji"- mudra, dobra i jednostavna žena...
 Hvala ti i čujemo se!
|
Objavio: sunceeee
Datum objave: 10 Ožujak 2011 u 11:19
Ajmeee, ženo, pa šta radiš u 3 sata po noći?
Ako ne uspiješ staviti slike ja ću ti probati malo objasniti.
I ja sam muku mučila s tim, ali nije tako komplicirano.
Ova izreka koju si napisala je super.
Stvarno su ljudi nezadovoljni sa svime, a tako je lijepo se radovati svemu što te okružuje i što se događa.
------------- Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
Datum objave: 13 Ožujak 2011 u 02:41
Draga sunceeee tek sad vidim da moj odgovor od neki dan nije prošao! nešto sam valjda zeznula. Jooooj hvala ti za pomoć sa slikama, al nekako sam uspjela danas odgonetnuti stvar! Stvarno sam se napatila, iako kad skužiš je mačji kašalj. Uglavnom- slikice sam stavila pod "Leonatin vrt" na "Uređenje i planiranje vrta", pa kad stigneš škicni, da vidiš što mi otprilike treba!
P.S. tvoj je vrt suuuuper! 
Velik ti pozdrav! I hvala na ružici! 
|
|