Djelo mojih ruku - by djibril
Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5814
Datum ispisa: 19 Srpanj 2025 u 00:48 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Djelo mojih ruku - by djibril
Objavio: Djibril
Tema: Djelo mojih ruku - by djibril
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 20:41
Pozdrav svima! Novi sam na forumu, pa bih predstavio malo svoj vrt. Tek sam ga nedavno počeo uređivati, tako da je daleko od onoga što sam zamislio, ali polako sve dobiva smisao... Student sam pa sam kući samo vikendom, tako da ga sređujem samo tada. Nadam se da će vam se svidjeti, da ćete uživati u njemu i da ćete često posjećivati moju temu.....
|
Odgovori:
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 20:44
Ovako izgleda desna strana kad se uđe u dvorište...

Tu se nalazi novi veliki kamenjar, a stari (manji) je uklonjen

|
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 20:47
Na lijevoj strani, kad se uđe u dvorište se nalazi ovo...

Ima dosta rupa gdje nema trave, ali tu su izvađene razne voćke (šljive, jabuka, lješnjaci, breskve...). Posijao sam trave, pa se nadam da će što prije niknuti i da će se rupe popuniti....
Pogled sa donje strane je ovakav... Kada se gleda ova slika, na desnoj strani cijelom dužinom je posađena živica (ili na prethodnoj slici lijeva strana). Pa ćemo vidjeti što će se i koliko primiti...

|
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 20:51
Sada malo detaljnije slike.
Moj crvenolisni javor na ulazu u dvorište...

Jedan čempres...

Pampas trava...

Još pampas trave...

Malo šimšira...

Pogled na kestenje i drijenak...

|
Objavio: mali kaktus
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 20:55
Dobro došao Djibril,pa ti imaš lijepi veliki vrt,bit će lijepo gledati kako napreduje njegovo uređenje.
|
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 20:57
Drijenak izbliza i moja mačka koja se zabavlja po vrtu. Zovem ju Meowth [Mjaut]. Hehehe. 

Kesten izbliza i mačka...

Iza kestena i drijenka se nalazi jedan veliki kesten, još jedan manji i dvije kruške. Za sada je tu i ovaj plug, ali ću ga uskoro premjestiti na pogodnije mjesto...

|
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 21:00
Zatim moj salix caprea pendula...

I salix integra hakuro nishiki...

I ovo drvo koje ne znam kako se zove. Ako netko zna, neka napiše...

|
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 21:02
A tu je neizostavna i moja cura Milunka... Hehehe. 

Evo još jedne slike. Tu je drvo kojem ne znam ime. U pozadini su kestenje i kruška...

A tu je i još jedan javor. Ovaj je sa crvenom korom i lišćem koje mijenja boju tijekom godine. Vidi se samo dno, ali bit će kasnije još i njegovih slika...

|
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 21:09
Mali kaktus - Hvala na dobrodošlici. Nadam se da će svi uživati u mome vrtu i da ću uspjeti ostvariti to sve što zamislim u vezi njega...
|
Objavio: gioiaa
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 21:12
koliko prostora ,pozdrav za tebe i Milunku
|
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 21:23
gioiaa - Ima puno prostora... Uzvraćamo pozdrav...
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 21:36
Puno prostora i puno posla. Ali već se iz ovih slika vidi da znaš što želiš od svog vrta.
Naravno da ćemo te redovno posjećivati
|
Objavio: maso
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 21:40
Pozdrav, dobro dosao! ...Predivan prostor, bit ce to super vrt!
|
Objavio: ivančica flower
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 21:44
Dobrodošao na forum!
Zelena trava,ukrasno drveće,voćke...
Biti će to jedan zaista predivan vrt!
|
Objavio: milica7
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 22:57
Ovdje ima puno posla ali ti već možeš i uživati..dobro došao....
------------- Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
Objavio: baka
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 23:03
Dobrodošao. Imaš veliki prostor i očito lijepo zacrtan. Jako mi se sviđaju ovi krugovi oko stabala... djeluju efektno i kad su stabalca još gola.!
------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Datum objave: 27 Ožujak 2011 u 23:12
Da ne odgovaram svakome pojedinačno, hvala svima na dobrodošlici! Znam da ima puno posla. Treba uložiti dosta truda, vremena i novca, ali ići ću korak po korak... Za koji tjedan će to i ovako lijepo izgledati dok sve procvate i trava dok još zazeleni. Ali imam još dosta planova, pa ćemo vidjeti. Lijep pozdrav svima! 
|
Objavio: LeoNata
Datum objave: 28 Ožujak 2011 u 00:06
I ja ti želim dobrodošlicu- bitna je volja, onda čovjek sve nauči i napravi. Bit će to jako lijepi vrt! Uživaj u njegovom nastajanju,vratit će ti mnogostruko! Pozdrav!
|
Objavio: Anaida
Datum objave: 28 Ožujak 2011 u 06:59
Puno jesta, puno mogućnosti i ti vrijedan - dobitna kombinacija! Tvoj je vrtić kao pravo slikarsko platno i bit će veselo gledati kako ćeš ga ti "naslikati". Tako je i kod mene sve krenulo.. S jednom starom šljivom i travom. 
------------- "Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." P.Bosmans
|
Datum objave: 28 Ožujak 2011 u 21:40
Hvala svima na komentarima i željama! 
Da ubacim još nekoliko slika kamenjara što sam slikao ovaj vikend...

Znam da trenutno izgleda dosta siromašno, ali tek je nedavno napravljen, tako da će biti puno ljepše kad se sve malo raširi. Imena biljaka ne znam sva. Uglavnom se mama brine za to. Ja sam više za fizičke poslove i dekoraciju. Hehehe...
|
Objavio: moon
Datum objave: 28 Ožujak 2011 u 21:58
Dobro nam došao! Ogroman prostor imaš, a kako si počeo mogu samo isčitati da imaš viziju i dobar plan za tvoj vrt. Bit će mi drago pratiti realizaciju tvoje vizije i naravno da ću posjećivati tvoju temu 
-------------
|
Objavio: Tanja 20
Datum objave: 28 Ožujak 2011 u 23:44
Hej vrt ti je i sada predivan, a za koju godinicu bit će pravi dvorac zelenila. Lijepo je sve, raduj nas sa slikicama i promjenama. Eto još jednog vrta kojeg ću češće obilaziti...
------------- "Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
Objavio: Mira021
Datum objave: 29 Ožujak 2011 u 07:37
Dobrodošao ,veseli me kada mladi pokazuju ljubav prema cviću Tvoj vrt je i sada lip,ali ima tu još potencijala za sadnju i samo naprid!
|
Datum objave: 29 Ožujak 2011 u 15:35
Hvala i ostalima na dobrodošlici! Slika će biti. Kao što sam već napisao, studiram, tako da sam samo vikendom kući. Pa svaki vikend nešto odradim kad stignem. Svaki ću vikend i malo poslikati, pa postaviti slike da vidite kako napredujem... 
|
Objavio: Belina
Datum objave: 29 Ožujak 2011 u 19:51
Dobro došao na forum,
imaš lijepog prostora ,biljke i staba,koje si pokazao jako dobra.
Mlad si i pun ideja,svi te prate,čak i tvoja kućna ljubimka.
|
Objavio: nuna
Datum objave: 29 Ožujak 2011 u 20:07
Dobro nam došao i dugo se družio sa nama.Kažeš vrt ti je siromašan,ma ja tu vidim već dosta biljaka a vjerujem da ćemo uživati u rascvijetanom vrtu već ovog ljeta.
|
Objavio: misty-da
Datum objave: 30 Ožujak 2011 u 05:40
I ja ti želim dobrodošlicu! Ne znam jesi li primijetio da su muškarci vrtlari na našem forumu u velikoj manjini? Zato nas svaki novi ljubitelj cvijeća posebno veseli! Radovat će nas promatrati kako svoje planove provodiš u djelo, a i curu si odlično izabrao!!!! 
------------- Time is something you can never get back..
|
Datum objave: 31 Ožujak 2011 u 19:06
Polako se bliži vikend, pa da idem kući nastaviti sa radovima u vrtu...  Već sam si zamislio što ću odraditi ovaj vikend. Pa će uskoro biti novih slika. Da pokažem što sam odradio, a i kako proljeće utječe na moj vrt.  Pozz svima!
|
Datum objave: 31 Ožujak 2011 u 19:09
Mi se veselimo novim slikicama
|
Objavio: Lovro
Datum objave: 31 Ožujak 2011 u 21:12
Dobrodošao! Jako mi se sviđa " sunce" oko drveća! Baš lijepa ideja! Ako je slučajno "ukradem", nemoj mi naplatit za patent ili licencu!!!!
------------- Varaždin, stari moj grad!
|
Objavio: Mari,5510
Datum objave: 31 Ožujak 2011 u 23:06
dobro došao na CIF! lijepo je to zanimanje za biljke, a volje za uređivanje okoliša kod tebe ima, bit će tu uskoro zeleno-cvjetna oaza, sigurna sam
|
Objavio: sarajka
Datum objave: 31 Ožujak 2011 u 23:10
Dobrodošlica i iz Sarajeva,već se radujem novim slikicama,krasno si zamislio svoj vrt,još jedno uživanje u lijepom vrtu za nas cvjetoljupce
|
Objavio: anči39
Datum objave: 31 Ožujak 2011 u 23:18
Dobro nam došao 
------------- "pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
Datum objave: 31 Ožujak 2011 u 23:36
LOVRO napisao:
Dobrodošao! Jako mi se sviđa " sunce" oko drveća! Baš lijepa ideja! Ako je slučajno "ukradem", nemoj mi naplatit za patent ili licencu!!!!
|
Ma slobodno. I ja sam nešto drugdje vidio. A nešto sam smišljao. I tako...  Hvala i svima ostalima na doborodošlici... 
|
Objavio: Daisy 1
Datum objave: 01 Travanj 2011 u 18:43
Pozdrav Djibril, i ja sam nova, također u tijeku uređivanja svog prvog vrta. Imaš super ideje, bit će divan.
I ljubimci su divni, mislim da je onaj crveni malč jako zanimljiv mica maci. 
|
Datum objave: 03 Travanj 2011 u 17:35
Evo vikend je pri kraju, pa da i ja malo prikažem što sam radio i kako to sada izgleda... Pokošena je trava po prvi puta ove godine, napravio sam jedan ružičnjak i jedan prostor za plug, no to ćete sve vidjeti u priloženim slikama...
Desna strana moga dvorišta...

Povađene su ruže što su se nalazile uz stazu, u sredini je bio mali
kamenjar koji je uklonjen. Na njegovom mjestu bi se uskoro trebalo naći
nešto drugo...
Na sljedećoj slici se vidi kako izgleda iz drugog kuta... U gornjem desnom uglu je napravljen ružičnjak.

Evo i slika ružičnjaka iz bliza...

Na desnoj strani se nalaze i dva šimšira na travnjaku i jedan u kamenjaru...
(na travnjaku)
(u kamenjaru)
|
Datum objave: 03 Travanj 2011 u 17:40
Slike lijeve strane moga dvorišta...

Evo i nekoliko slika slikano sa druge strane...

|
Datum objave: 03 Travanj 2011 u 17:42
Na prethodnoj slici se vidi plug i prostor odrađen posebno za njega. A ovako to izgleda i izbliza...

Trebat će ga ofarbati, ali to ću nekom drugom prilikom!
Živica je živnula i počela se zelenjeti...

|
Datum objave: 03 Travanj 2011 u 17:45
Toliko za sada od mene. Bit će još nekih slika uskoro... Nadam se da vam se sviđa kako to sve napreduje... Lijep pozdrav svima!!! 
|
Datum objave: 03 Travanj 2011 u 21:45
Naravno da nam se sviđa,tu ima još puno posla,ali ti si mlad i imaš vremena to lijepo urediti,našao si lijepo mjesto za plug.
|
Objavio: LeoNata
Datum objave: 06 Travanj 2011 u 02:14
Stvarno ti je lijepo dvorište! Ai moj kamenjarčić ti tako izgledfa- siromašno, al srećom te biljke uglavnom bujaju, pa će uskoro zabljesnuti u svoj ljepoti!
|
Datum objave: 06 Travanj 2011 u 07:11
Prekrasno zamišljen vrt, mislim da tako zapravo i treba, najprije sve isplanirati, pa sređivati dio po dio! Imat ćeš još puno posla, ali sigurna sam da ćeš i uživati u tome! 
|
Datum objave: 06 Travanj 2011 u 09:11
Hvala svima. Polako sve radim, jer se ni ne može sve odjednom. Treba i svemu tome bilju i drveću da se primi i razraste.... Pozdrav svima!!

|
Datum objave: 06 Travanj 2011 u 15:05

------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Objavio: Triša
Datum objave: 06 Travanj 2011 u 23:04
Dobrodošao, super je "tvojih ruku djelo" veselit ću se svakoj novo sličici.
Pozdrav iz Rijeke.
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Datum objave: 07 Travanj 2011 u 12:27
Da i ja ubacim još nekoliko slika. Slikane su za vikend, a do sada je drveće vjerovatno još napredovalo. Bar što se tiče listova. ;O)
Moj crvenolisni javor...

Salix integra 'Hakuro Nishiki' ...

Salix caprea pendula ...

Drijenak...

Javor sa crvenom korom i lišćem što mijenja boju tijekom godine...

Vidjeli su se listovi kako polako izbijaju...

|
Datum objave: 07 Travanj 2011 u 12:33
Moja albizia julibrissin...

Još mi ne daje nikakve znakove života. Pa ne znam hoće li se primiti. Posađena je jesenas. Ali vidio sam još njih nekoliko u okolici koje isto tako zasada izgledaju. Nadam se da će uskoro dati neki znak. ;O)
Pampas trava...

Čempres...

I još nekoliko slika iz kamenjara...

|
Objavio: Yoyo1
Datum objave: 07 Travanj 2011 u 12:54
Djibril dobrodošao i dugo nam ostao  Po krajoliku me podsjeća kao da je zagorski kraj,kontinentalac. Imaš strašno veliko mjesto/prostora da možeš napraviti mali carski vrt u kojem ćemo svi uživati,sada izgleda vrlo,vrlo lijepo ,a tek kada se sve to razraste bit će , međutim moram priznati da u budućnosti od tebe i toga prostora što imaš očekujem puno više,a koliko vidim i biti će. Samo tako nastavi. sada moraš još puno
,pa onda i na kraju će biti  i za kraj 
|
Datum objave: 07 Travanj 2011 u 13:34
Nije zagorski kraj. Slavonija je, okolica Đakova.... Hvala na lijepim željama. A polako to sve radim. Ne stignem brže. A i sve je to još mlado, tako da će trebati vremena da se razraste.... Pozz

|
Objavio: VILMAČ
Datum objave: 07 Travanj 2011 u 15:16
baš sam uživala!!! samo jedan prijedlog: dopuni ovu ljepotu u dvorištu sa šarenim cvijećem da doživljaj bude još ljepši
------------- "radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman
|
Datum objave: 07 Travanj 2011 u 15:19
Probuđeno, proljetno, krasno . . . .
-------------
|
Datum objave: 07 Travanj 2011 u 16:12
Hvala svima na lijepim riječima!!
VILMAČ napisao:
baš sam uživala!!! samo jedan prijedlog: dopuni ovu ljepotu u dvorištu sa šarenim cvijećem da doživljaj bude još ljepši |
Bit će cvijeća, samo trenutno ne mogu baš. Finacijska kriza i to sve, a dosta sam se istrošio na ovo. Imam još par zamisli u planu koje su sljedeće na repertoaru. Imam i cvijeće u planovima, ali nažalost tek će nešto kasnije doći na red... Hvala na preporuci. 
moon napisao:
Probuđeno, proljetno, krasno . . . . |
Drago mi je da Vam se sviđa, ali nije još probuđeno potpuno. Vjerujem da će već za ovaj vikend kad budem slikao biti još puno ljepše...
|
Objavio: Kiki-ko?
Datum objave: 08 Travanj 2011 u 13:35
Dobrodošao!!!Sve će biti još ljepše nakon naših cvjetno-lisnih donacija.Cucke i mačke obožavam i ove tvoje ciglaste otočiće.
------------- Da imam rep mahala bi s njim
|
Objavio: Kiki-ko?
Datum objave: 08 Travanj 2011 u 13:38
Još jedna mala napomena vezano za cvijeće.Svima nama sada u vrtu cvate cvijeće od jednog ili više forumaša.Kužiš...?
------------- Da imam rep mahala bi s njim
|
Datum objave: 10 Travanj 2011 u 20:55
Još jedan vikend prošao, pa da postavim malo slika što sam radio i kako moj vrt napreduje....
Za početak pogled sa staze na moju živicu...

Pogled na kamenjar...

I biljke i cvijeće u kamenjaru...

Između stazica koje vode do moje kuće je zasađeno malo cvijeća... 

Evo i cvijeće slikano izbliza...

|
Datum objave: 10 Travanj 2011 u 20:59
Veliki kesten u dvorištu i u pozadini kruška...

Dva kestena i dvije kruške...

Drvo koje ne znam kako se zove (ako netko zna, neka napiše )...

I slika njegove krošnje (slika mi je predivna)...

I još jedna njegova slika...

U pozadini je javor sa crvenom korom...
|
Datum objave: 10 Travanj 2011 u 21:02
Kod tebe se uvijek lijepo prošetati,Bravo.
|
Datum objave: 10 Travanj 2011 u 21:03
Pogled na desnu stranu dvorišta...

Tu se vidi ono što sam radio ovaj vikend. Malo sam ideju posudio od Anaide. Nadam se da neće ništa zamjeriti.  Nije lijepo kao njezino, ali nisam imao ljepšeg kamena i cigle su mi nejednake. Ali svejedno ljepše je nego prije. 
Evo i par slika toga izbliza...

|
Datum objave: 10 Travanj 2011 u 21:06
Počela je i trava izbijati tamo gdje su izvađene voćke... 

Evo danas i nekoliko slika dijela mog voćnjaka. U njemu ima stvarno svačega.... Nalazi se skroz iza moga dvorišta. Tamo je i mamina bašća...

To je samo dio njega. Nisam sve poslikao...
|
Datum objave: 10 Travanj 2011 u 21:11
Tokom tjedna ću postaviti još neke slike. Ne stignem sada. Za kraj evo slika moje mačke koja se igra oko crvenolisnog javora. Na njemu su počeli izbijati listovi. Sretan sam zbog toga.... 

|
Datum objave: 10 Travanj 2011 u 21:16
Lijepo,ali te mačak prati u stopu,crvenolisni javor će ti biti zbilja ukras u vrtu,i ja ga namjeravam negdje ugurati.
|
Objavio: zvrk
Datum objave: 10 Travanj 2011 u 21:17
Odlican pocetak!
Volis li ti to Pokemon kad si macu tako nazvao ?
|
Datum objave: 10 Travanj 2011 u 21:53
Belina napisao:
Kod tebe se uvijek lijepo prošetati,Bravo. |
Belina napisao:
Lijepo,ali te mačak prati u stopu,crvenolisni javor će ti biti zbilja ukras u vrtu,i ja ga namjeravam negdje ugurati. |
Hvala na komplimentima!!! Osim crvenolisnog javora, imam i javor sa crvenom korom. Njegovo lišće
mijenja boju tijekom godine. Postavit ću slike ovaj tjedan, pa da i
njega vidite sad sa lišćem.... A mačka samo žica hranu. Sad je i skotna, pa bi uskoro trebalo biti i mačića... 
zvrk napisao:
Odlican pocetak!
Volis li ti to Pokemon kad si macu tako nazvao ?
|
Ma to mi prvo palo na pamet. Inače joj se samo vikne MIC i odmah doleti... 
|
Objavio: magnolia
Datum objave: 11 Travanj 2011 u 14:56
Jako lijepo i kreativno!
|
Datum objave: 12 Travanj 2011 u 15:53
magnolia napisao:
Jako lijepo i kreativno!
|
Hvala... 
|
Datum objave: 12 Travanj 2011 u 15:57
Da i ja ubacim još nekoliko slika...
Kestenje polako izbacuje lišće...

Pogled na kestenje i drijenak...

Drijenak... Njegovi žuti cvjetići već polako gube boju...

|
Datum objave: 12 Travanj 2011 u 16:03
Nekoliko pogleda na vrt sa raznih strana...

Salix integra hakuro nishiki...

Salix caprea pendula...

Crvenolisni javor...

Javor sa crvenom korom...

|
Objavio: ivančica flower
Datum objave: 12 Travanj 2011 u 16:05
Prekrasno,baš mi se sviđa kako si uredio tlo oko drveća,još više se ističe ljepota mladog,zelenog lišća.
|
Datum objave: 12 Travanj 2011 u 16:08
Travica je počela izbijati na mjestima gdje su izvađene voćke... 

Drvo bez imena... :)

I moja albizia julibrissin ...

Još uvijek ne daje nikakve znakove. Da li ju još netko ima? Kada izbiju pupovi ili nešto? Već me brine da se neće primiti... 
|
Datum objave: 12 Travanj 2011 u 16:09
ivančica flower napisao:
Prekrasno,baš mi se sviđa kako si uredio tlo oko drveća,još više se ističe ljepota mladog,zelenog lišća. |
Hvala... Pozz... 
|
Datum objave: 13 Travanj 2011 u 05:00
Zadivljuje me kako odolijevaš svim cvjetnicama i kako se striktno pridržavaš svog plana za vrt! Ja ne mogu odoljeti ni jednom prelijepom cvijetku , barem dok moje ruže ne ovladaju vrtom!
Ovaj pendulasti salix ti je prelijep! 
|
Objavio: Mira021
Datum objave: 13 Travanj 2011 u 08:47
I meni se čini da je ovo jedna osmišljena planska sadnja
|
Datum objave: 13 Travanj 2011 u 10:12
albizia neka te ne brie,ikod moje se jedva vide listici,uskoro ce da te obraduje
|
Datum objave: 13 Travanj 2011 u 10:52
Mira021 napisao:
I meni se čini da je ovo jedna osmišljena planska sadnja
|
Pa zamislio sam si sve kako bih želio da izgleda.
Pa bih prvo to sve odradio što sam zamislio. Uvijek nešto ispadne
drukčije ili smislim nešto drugo, ali ipak sve ide u onom smjeru kojem
želim. Cvijeća će biti, ali tek kad završim zacrtano. Ali ima već i pomalo cvijeća... :)
gioiaa napisao:
albizia neka te ne brie,ikod moje se jedva vide listici,uskoro ce da te obraduje  |
Hvala na lijepim vijestima. Odmah mi je lakše... :)
|
Datum objave: 19 Travanj 2011 u 20:35
Evo nekoliko novijih slika moga vrta....

|
Datum objave: 19 Travanj 2011 u 20:39
Datum objave: 19 Travanj 2011 u 20:41
Tko kaže da u Slavoniji ne uspijevaju palme!? 

A evo i hrpe kamenja koja čeka da ju upotrijebim....

|
Datum objave: 19 Travanj 2011 u 20:45
Toliko od mene za sada... Pozdrav... :)
|
Objavio: Triša
Datum objave: 20 Travanj 2011 u 07:07
Toliko predivnih slika, okoliš uredan rascvjetan, sve na svom mjestu, baš super.
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Datum objave: 20 Travanj 2011 u 07:25
 Zlatne ruke,
opet sam u tvom vrtu,sve ti cvate,baš je lijepo,ai palmu imaš?krasno.
|
Objavio: mali gogo
Datum objave: 20 Travanj 2011 u 07:33
Hej moj slavonac!
Sve čestitke na lijepom vrtu. Bit će ko puslica kad se razraste i ojača.
No mene se još više dojmila činjenica da netko tako mlad kao ti svoje slobodno vrijeme provede u vrtu. Studenti kad dođu doma obično tulumare od jutra do sutra, a ti si se posvetio uređenju vrta. Zato ti skidam kapu! A vrt će tvoj trud i upornost nagrađivati sve više kako godine budu odmicale. Bravo majstore!
------------- Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
Objavio: Anaida
Datum objave: 20 Travanj 2011 u 07:34
Evo i mene k tebi, svakim danom vrt sve ljepše izgleda!
------------- "Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." P.Bosmans
|
Datum objave: 20 Travanj 2011 u 09:24
Hvala svima na lijepim željama. :) I drago mi je da vam se sviđa kako sam to sve zamislio i kako se sve razvija. Znam da sam još na početku. Većina je tek zasađena ovo proljeće tako da će trebati još dosta da se razraste... A i imam još nekoliko zamisli koje su mi u planu uskoro. Lijep pozdrav svima! :)
|
Objavio: waterlily
Datum objave: 21 Travanj 2011 u 22:39
Krasno si sve zaokružio, sviđa mi se! Pohvale za još jednu mladu mušku vrtlarsku zvijezdu!
------------- Želja i ljubav su krila za velika djela
|
Objavio: niho
Datum objave: 23 Travanj 2011 u 13:22
..svaka čast:)
------------- ** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
Objavio: dijana7566
Datum objave: 25 Travanj 2011 u 21:34
Svaka čast na vrtu. Vidi se da uživaš u uređivanju. Studenti najčešće nemaju ni volje ni vremena za takve stvari. Moja kći "nema vremena" ni ljubićice politi jednom u dva mjeseca
|
Objavio: Talija
Datum objave: 26 Travanj 2011 u 14:09
Super vrt! Možda mi je promaklo u tekstu, što je to crveno ispod svake biljke?
|
Datum objave: 26 Travanj 2011 u 15:51
Hvala svima na lijepim riječima. :) Bit će ovih dana još malo slikica... A crveno ispod drveća je ukrasno sitno izrezano ofarbano drvo (nešto kao malč). Ima ga za kupiti u baumaxu u vrećama. Osim crvenog, postoji i žuto i smeđe...
|
Datum objave: 26 Travanj 2011 u 18:28
Još jedan vikend prošao pa da postavim novijih slika...
Kamenjar se malo rascvjetao. Navezli smo mu bolje zemlje (đubriva) da se ne isušuje previše (drži vlagu)....

|
Datum objave: 26 Travanj 2011 u 18:30
Moj ružičnjak i svježe ošišana živica...

I još nekoliko slika toga dijela dvorišta...

|
Datum objave: 26 Travanj 2011 u 18:34
Baš je krasno, žvica posebno lijepo ošišana
-------------
|
Datum objave: 26 Travanj 2011 u 19:31
Park u malom. I to umjetnički zacrtan! Stvarno si prekrasno zamislio i ostvario...krugovi, pa s različitim malčom, pa vrlo različita stabalca, grmovi, živica kao ograda... šišanje u valovima... jednom rječju - divno!  
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 26 Travanj 2011 u 20:19
Krasno osmišljeno, od stabalaca do kamenjara i živice.
|
Datum objave: 27 Travanj 2011 u 18:31
Hvala svima! :) Baš mi je drago da vam se sviđa... :)
|
Datum objave: 27 Travanj 2011 u 18:41
Da ubacim još malo slika slikanih ovaj vikend...
Moj ljubimci... :)

Vidim da vam se sviđa živica. Posađena je i cijelom ovom lijevom stranom kad se uđe u dvorište. Da zatvorim i tu stranu. Ovdje možete vidjeti kako se razvija...

Pa slika iz daljega gdje se vidi dosta drveća...

Evo i nekoliko pojedinačnih slika drveća...
Veliki kesten...

Drijenak...

Jedan od malih kestenja...

|
Datum objave: 27 Travanj 2011 u 18:44
Drvo koje ne znam kako se zove. Izgleda da je neka vrsta javora. Bar mi se tako čini po listu. Ako vi znate, slobodno napišite...

Meni jedno od dražih drveća - javor sa crvenom korom...

|
Datum objave: 27 Travanj 2011 u 18:48
Salix caprea pendula...

Salix integra hakuro nishiki...

Crvenolisni javor...

Pampas trava izbija polako...

Čempres...

|
Datum objave: 27 Travanj 2011 u 18:49
Za kraj još jedna slikica palme...

|
Datum objave: 27 Travanj 2011 u 19:07
vauuuuuuuuuuuuuu...sto prije da pohvalim,kamenjar,travnjak,ljubimce,javore i ostalo...u svakom slucaju divno je prosetati se tvojim vrtom
|
Objavio: tikvić
Datum objave: 27 Travanj 2011 u 20:39
|