nada113 nudi - traži
Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću
Ime foruma: Oglasi
Opis foruma: Poklanjam - Kupujem - Darujem
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=6107
Datum ispisa: 04 Kolovoz 2025 u 21:41 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: nada113 nudi - traži
Objavio: nada123
Tema: nada113 nudi - traži
Datum objave: 19 Lipanj 2011 u 22:55
bok cvijetna družino evo došlo je vrijeme da ija napravim svoju stranicu pošto sam relativno nova u cvijeću a tako i forumu nemam baš puno toga za ponudit ali ono što imam je .... kaktusi par vrsta dva tri puzajuća kaktusića puzajueće lozice koje cvatu sitnim bijelim cvijetićima a tražim ako netko ima kućne begonije i kale ili bilo što drugo što lijepo cvate i nijejako osjetljivo a od vanjskog cvijeća imam dalije više boja a tražim žutu i bjelu , perunike žute ,žutosmedje, plave , svijetlo plave, a tražim ako tko ima bijelu i crnu perniku može i sjeme nemora biti korijen i tražim jš i kane boje nisu važne jer nemam niti jednu a voljela bi imati ,molila bih ako netkopošalje ako ima koji gomolj viška to je sve za sad što nudim išto tražim
|
Odgovori:
Objavio: Morana
Datum objave: 21 Lipanj 2011 u 22:55
nado, ja imam veliku bijelu daliju sa višestrukim redovima latica (nisu resaste), i mislim da imam jednu malo manju resastu(čekam da procvjeta još) i nisku žutu jednostavnog cvijeta, te visoku crvenu kanu. Ako se sjetiš i budeš tu, na jesen bih jako volila da razmjenimo svoje dalije (pogotovo kad vidim točno koji je koji gomolj i koliko koje točno imam)
------------- ~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
Datum objave: 21 Lipanj 2011 u 23:23
ok morana nema problema pokušaću da ne zaboravim baš te dalije mislim da nemam koja se prva sjeti nek se javi hvala pozzzzz
|
Datum objave: 07 Rujan 2011 u 22:47
bok evo me opet nakon nekog vremena da ponudim ono jedino što imam i ono što mi je ostalo poslije ove suše koja još uvijek traje ako netko treeba korijenje čičoke imam ga dosta a tražim razno vrsno vrtno cvijeće šta ko ima moje je se sve posušilo jedino su mi perunike donekle ostale to je sve zasad pozz
|
|