Ispiši stranicu | Zatvori prozor

fuksije

Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću
Ime foruma: Oglasi
Opis foruma: Poklanjam - Kupujem - Darujem
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=684
Datum ispisa: 11 Srpanj 2025 u 01:53
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: fuksije
Objavio: frida
Tema: fuksije
Datum objave: 02 Prosinac 2007 u 20:36
 Ima li tko fuksije da mi udjeli kakvo sjeme?LOL

Odgovori:
Objavio: shasha
Datum objave: 02 Prosinac 2007 u 21:03
Eto nje sad.Kak da za Božić imam fuksije?Kad sam te u jesen pitala šta hoćeš, ti šutiš,sad ih nema. Pošaljem ti par pelceraWink

Datum objave: 02 Prosinac 2007 u 21:12
 Pa ja sam pokušala pelcati jesenas, ali eto, nisu se uhvatile...što da te tražim onda kad sam onda imala pelcere...
shasha, hvala....

-------------

Datum objave: 02 Prosinac 2007 u 21:18
De mi samo na PP adresu,ne znam jel mi koverta ostala ili nije

Objavio: alkemicar
Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 09:16
sjetite se i mene kada budete dijelile fuksije
pliiiiiz

Objavio: maso
Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 10:13
...a ja sam se pribiljezila jos u 10. mj, pa me nemojte zabojaviti smile75

Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 10:28
Ovako...Maso ja ti pošaljem pelcere no kako smo mi u kontinentalnom dijelu kod nas je taj dio posla(pelcanje) gotov.Što se tiče balkonskog cvijeća.Stoga je vjerojatnost da ti se prime jako mala.Mislim da su ove"morske" članice u prednosti što se toga tiče jer je kod njih još toplo i cvijeće im je još vani(a vjerojatno će ostati i cijele zime).
To je moje laičko mišljenje,naravno,sad bi dobro bilo da se netko stručni javi i,na tvoju sreću,opovrgne moje mišljenjeWink..ili ćeš probati!?

Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 10:44
...Shasha, kao prvo hvala puno, nema problema za pelcere ja sam se onako javila da me imate u vidu Big%20smile, a ja ih i ne bih sada sadila nego na proljece...samo ti salji curama na jug to ce bolje uspjeti kod njih u ovo vrijeme...a mi se cujemo na proljece za pelcere...jedino te molim da mi kazes jel imas visece ili grmolike fuksije i kakve su boje...ja sam poludila za njima i definitvino ce mi one krasiti prednji dio kuce tj. balkon Thumbs%20Up...a jos da napomenem da mi je svejedno koja je vrsta ali cisto znatizelja koje su kod tebe i koja je boja...
....ma razumijes me znam, znas kad pocetnik navali da sredjuje svoje dvoriste i kucu pa bi sveeega i to odmahLOL....ali uspijem se kontrolirati ipak pomalo!

Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 11:02
Kako ja nemam di držati toliko biljaka preko zime,meni su fuksije,na žalost,jednogodišnje  biljke. Sad sam jednu staru ostavila u tegli,tako da od te šaljem curama.Naći ću di je slika te pa da je vidiš.U proljeće(ako preživi) ću je porezati i valjda će to poslužiti za pelcereWink

Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 11:08
ispod lastavičjeg gnijezda je,ne mogu naći sliku di je sama,no vidi se
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=148 - http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=148

Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 12:27
....da, vidim ju, predivna je Thumbs%20Up...cuj, ako bude, bude vec cu se snaci nekako jos mi je netko nudio ali pojma vise nemam tko moram proceprkati po forumu...uostalom moze se koja i kupiti ako nadjem po ovim centrima na proljeceWink

Objavio: TeaK
Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 13:49
Na prolječe je šišanje i zna se pelcanje, a taj netko tko je nudio sam ja , naravno ako prežive (a moraju jer ću ih....) i zato Maso ne sekiraj i ne moraš tražiti po forumu jer to sam bila ja.....

-------------

Objavio: mima
Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 14:39
Da li je sjeme u onim bobicama koje nastanu nakon cvijeta? Kad ih mogu ubrati?

Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 14:45
...eee da Teak je to bila Big%20smile...pa da , hvala ti jos jednom! 

Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 14:50

Evo moje na zimovanju, jedna je kombinacija crvene i duple bijele "suknjice", a druga je crvena i jednostruka ljubičasta "suknjica". Sad ne znam točno na kojoj su bobice, ali  mogu poslati ono što imam.

Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 15:00
...krasne susmile93

Objavio: dina
Datum objave: 03 Prosinac 2007 u 17:23
mima

-------------
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...

Datum objave: 04 Prosinac 2007 u 00:36
stvarno su  vam  lijepe....smile79

-------------

Objavio: Mikica
Datum objave: 25 Siječanj 2008 u 04:57
Bok ljudi,
ja sam nova na forumu,nešto radim po doma i surfam a nakon što sam počela čitati ovo nema spavanja!Moj muž obožava zvončiće iliti kampanele kako kod nas u Primorju to zovu tj. fuksije.Međutim ja imam problem sa njima.Kupim nove sadnice,one lijepo uspijevaju jedno vrijeme i onda odjednom samo preko noći kao da ih netko pofuri,ujutro im listovi više nisu jedri,svježi,počinju se sušiti i otpadnu.No, boljka ostaje i na preostalim grančicama opet prolista i tada gotovo više ne cvate.Jednom mi je tako i prezimila i potjerala drugu godinu ali iopet se ponovilo isto.Zna li netko šta se to zbiva.Inače kod mene u jednoj vrtlariji ima ih puno vrsta i stvarno su divne.Imam velike terase,mjesta oko kuće i stvarno sam htjela jedan dio urediti samo za njih ali evo nešto ne valja ali što?

Datum objave: 25 Siječanj 2008 u 10:38
Mikica dobro nam došlaHug
Što se fuksija tiče ja problema nemam nekih sa njima,ako ih držim u hladu,zaljevam(ne previše,dok se zemlja osuši onda zalijem)i jednom tjedno,ako jako cvatu i 2puta tjedno,prihranim.
Ne znam šta je tvojima,ako nije uzrok nešto od navedenog(sunce,previše vode ili premalo i prihrana)

Datum objave: 25 Siječanj 2008 u 12:01
shasha, na onim pelcerima što si mi poslala imam mladih zelenkastih sitnih sitnih listića
izgleda da će uspjeti
barem se molim da uspiju smile211

Datum objave: 25 Siječanj 2008 u 18:58
smile143Sad ćemo svi moliti da se prime,e onda se morajusmile187

Datum objave: 25 Siječanj 2008 u 20:22
Fuksije traže hladovinu, na terasama je pretoplo. Smjesti ih pod kakvo stablo, vidjet ćeš da će biti sve ok

Objavio: Triša
Datum objave: 25 Siječanj 2008 u 21:38

Gdje ih ima za kupiti - Mikica kaže kod nas u jednoj vrtlariji. Znaš li ti Mima gdje ili mi imaš neki mali pelcer za početak.

-------------
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"

Datum objave: 25 Siječanj 2008 u 21:44
Triša,pričekaj proljeće,bit će ih svuda. Vidim da ima i izgložba cvijeća kod vas u proljeće,tamo ćeš sigurno naći

Objavio: Mikica
Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 09:54
Krasne fuksije,svih vrsta i kombinacija boja bilo je u vrtlariji na Šmogorima, ili pul Šmogori.Sada istražujem jednu vrtlariju na granici između Rešetara i Srdoča.

Datum objave: 27 Siječanj 2008 u 17:20
ja sam ih stavila na balkon koji se nalazi na južnoj strani, ali sam ih sakrila od sunca iza jednog velikog pitara pa je to valjda ok

Objavio: Triša
Datum objave: 27 Siječanj 2008 u 17:36
Bravo Mikica, ako ja ne nađem u Rijeci, uputit ćeš me kad dođe vrijeme  pa ću kupit jednu gotovu, a poslije je lako.

-------------
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"

Objavio: natalija
Datum objave: 10 Veljača 2008 u 20:04
frida ja imam onu domacu fuksiju, najobicnijeg cvijeta, nikakva balerina
kad se dogovorimo za kavu donijeti cu ti granu

ako se sjetim sutra cu vec ubrati jednu granu i staviti je u vodu - mozda se stigne i ozilitiWink

Objavio: natalija
Datum objave: 10 Veljača 2008 u 20:07
evo nasla sam i sliku od proslog ljeta

Datum objave: 10 Veljača 2008 u 22:09
natalija hvala ti...a i jedva čekam tu kavicu...
moram reci i shashi  da na jednoj jedinoj grančici koja je još pod kesicom ima naznaka sitnih listića..možda ta opstane...
meni je to na stubištu kraj stakla i nema sunca...sve drugo napreduje...

-------------

Objavio: Donata
Datum objave: 11 Veljača 2008 u 19:31
Frida ima je i moja mama...smile96 a što ima ona imam i ja...
Meni ne uspjeva na teraci ali njena je u hladu i izgleda super...sličica prije
par dana...vidim ja da će ta kavica biti puna grančica...smile71

Objavio: Donata
Datum objave: 11 Veljača 2008 u 19:33
Drugačija je nego natalije mislim da je kombinacija...sa ljubičastom...

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk