Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Travin vrt

Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=7213
Datum ispisa: 06 Kolovoz 2025 u 01:35
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: Travin vrt
Objavio: trava
Tema: Travin vrt
Datum objave: 30 Rujan 2012 u 17:34
http://www.flickr.com/photos/79512046@N02/sets/72157631653466299/ - http://www.flickr.com/photos/79512046@N02/sets/72157631653466299/

Evo malo slika iz mog vrta.

Odgovori:
Objavio: belica
Datum objave: 30 Rujan 2012 u 18:00
Krasno ali sam se morala pomučiti za slikice LOL... zašto ih ne staviš ovdje, lijepe , velike da nam bude lakše škicati...

-------------
belica,zagreb

Objavio: Belina
Datum objave: 30 Rujan 2012 u 18:13
Trava,stvarno MALO sličica tvog vrta.
Sve sam lijepo pregledala,za danas dosta!smile141

-------------
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj

Objavio: Mari,5510
Datum objave: 30 Rujan 2012 u 18:19
lijepo stavi ih tu

Objavio: dijana7566
Datum objave: 30 Rujan 2012 u 18:36
Vrlo lijepo. Šteta što ih nisi ovdje stavila.

-------------
Pozdrav iz Osijeka

Objavio: aralija
Datum objave: 30 Rujan 2012 u 19:30
Konačno bilo je i vrijeme, vidjela uživo ali ovdje se može na miru pogledati i zadržati se koliko hoćeš, ali slažem se s belicom posloži ih da se lakše vidi raskoš

-------------
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena

Objavio: Lovro
Datum objave: 30 Rujan 2012 u 19:51
Eto ga na...ja samo slušam (čitam) travino ovo, travino ono....nisam ni primijetila do danas da on nema otvorenu svoju temu....
...slažem se s curama...slikice nam tu prikaži!

-------------
Varaždin, stari moj grad!

Objavio: moon
Datum objave: 30 Rujan 2012 u 20:09
Drago mi je da ti otvorio svoju temu  pa da i mi ostali koji nismo bili na tom lijepom druženju možemo vidjeti šve ono što su forumašice nahvalile, i s pravom su hvalile smile55

Pa nije problem pregledati lijepe velike slike, samo kliknite na "Slideshow"

Objavio: Camellia
Datum objave: 30 Rujan 2012 u 22:09
Mogu se i ja pohvaliti da sam jučer ovaj vrt vidjela u živo i stvarno je pun neobičnih biljaka.Oduševljena sam palmama,papratima,kineskim limunom,ma svim.Trava hvala na poklonima,uživala sam u šetnji.

Objavio: anđelkad
Datum objave: 01 Listopad 2012 u 07:27
Drago mi je da si se konačno odlučija podilit "to malo" lipotica sa svima nama,ma je da sam ih vidila u živo ali neka ih i tu!

Objavio: dadinica
Datum objave: 01 Listopad 2012 u 07:58
Ajme meni!!!
Ovo ću morati vidjeti u živo!

Objavio: Horti
Datum objave: 01 Listopad 2012 u 08:42
Nekako sam mislila kad su tvoje sadnice čudom došle do mene da ti je drveće specijalnost. Sad vidim da imaš više područja interesa: kaktuse i citruse i palme i paprati... Baš si svestran a izgleda i uporan. Svaka čast!
Zavidna sam curama koje su tvoje biljke vidjele uživo Embarrassed, nikad slike ne mogu sve pokazati.
Jel ti onaj rozi hibiscus sa tamnijom sredinom i uzdužnim tamnijim žilama po laticama syriacus?

Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 01 Listopad 2012 u 10:25
...evo i mene u nizu travinih fanova koji su oduševljeni otvaranjem ove teme...moram reći da se na ovakvu osobnost, humanost, dobrotu, a naročito darežljivost, koju trava posjeduje, u današnje vrijeme teško nailazi...oduševljana sam travinim poznavanjem egzota tako da se nadam da ćemo svi pomalo i svašta naučiti na ovoj temi...
dragi naš trava,
fasciniraju me tvoje agave, yucce, aloe...samo ću morati još jednom polako pregledati sve fotke jer nisam primijetila sliku Dasyliriona...
reci mi jel imaš crvenu lagerstroemiju?

-------------
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb

Datum objave: 01 Listopad 2012 u 11:44
Taj hibi bi trebao biti križanac močvarnog-mama i syryacus-tata.
Nabavio sam još jedan dasylirion,sa puno izdanaka,imam neku lagestremiju koja je više crvena.

Objavio: Anaida
Datum objave: 01 Listopad 2012 u 12:08
Predivno, Trava! Ljubav ka biljkama iz to veliko ljudsko srce..

-------------
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans

Objavio: kamenjar
Datum objave: 01 Listopad 2012 u 19:03
bas sam veselo poletila u ovaj vrt,iako ga poznam ipak ima dosta toga sto nisam zamijetila,a i kako bi kad sam uvjek u nekoj zurbi ..

-------------
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir

Objavio: Free
Datum objave: 01 Listopad 2012 u 20:04
Pravi botanički vrt  !!!  Pasla sam oči ....ni sama neznam kako dugo, i morat ću opet !!!    Veliki Trava sa velikim srcem, s velikim srcem i za biljke i ljude !!!

A za dalje, za potpuno uživanje, stavljaj sličice "kao svi mi", ovo mi je presporo i komplicirano !!

-------------
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Objavio: anabistrica
Datum objave: 01 Listopad 2012 u 21:49
Kad sam gledala sličice, osjećala sam se kao da ponovo šećem tvojim prebogatim vrtom. Hvala što si nam otvorio vrata.

-------------
Lepe ti je Zagorje zelene

Objavio: milica7
Datum objave: 01 Listopad 2012 u 22:16
Zaista sam zadivljena tolikim vrstama palmi i navedenim imenima. Iskreno, meni  izgledaju sve ili većina nekako iste, ali kad se bolje i pažljivije pogleda nisu iste ali....to treba znati.....svaka čast....Clap

-------------
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....

Datum objave: 01 Listopad 2012 u 23:44
A već mi postaje neugodno od tolikog faljenja.Hvala svima .
Palme i palmice dok su male uglavnom vrlo slično izgledaju,nažalost najviše ima tih malih,a još je gore što većina vrlo sporo raste,neke neće ni za 15 godina pokazati svoje pravo lice.Ali baš u tome i je jedna od draži uzgoja palmi.A i ne samo palmi.

Objavio: Carol
Datum objave: 02 Listopad 2012 u 00:17
Dobila sam informacije o tvom vrtu iz prve ruke i zao mi je da ga nisam vidjela u zivo. Pravo biljno carstvo.

-------------
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..

Datum objave: 02 Listopad 2012 u 18:31
...kad budeš imao vremena molim te da poslikaš dasylirioneWink...

-------------
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb

Objavio: Mira K
Datum objave: 02 Listopad 2012 u 23:55
Trava, drago mi je da sam se upoznala sa tvojim hobijem, biljkama i sada te bolje pozam još samo da svratim i ja do ZadraWink Nemoj me zaobići ako dolaziš u naše krajeve, voljela bih te osobno upoznati. Drago mi je da imaš ponešto i od meneSmile

Nemoj nas sada zaboraviti, slikaj i stavljaj slike, pratit ćemo te!

-------------
Rijeka

Objavio: Cikas
Datum objave: 03 Listopad 2012 u 12:29
Prelistavajući slike iz tvog vrta, učinilo mi se da sam neke stvari odnosno biljke, pitariće već negdi vidila.
Ustvari kod mene doma. Pitam sina kako se zove onaj tvoj prijatelj iz Zadra s kojim si u kontaktu na jednom drugom forumu. On potvrdi moju pretpostavku. Znaš o kome se radi.
Svaka ti čast, sve ti je fantastično! Zavidim ti na maureliju!!!

-------------
Baška Voda http://www.crazypics.de/reiseberichte/">

Datum objave: 03 Listopad 2012 u 13:53
...ponovno sam danas natenane sve pregledavala i shvatila sam da sam olako prošla pored onog fantastičnog hibiskusa koji to uopće ne zaslužuje, zaista je divan...
...trava, daj mi reci, molim te jel agavu strictu držiš zimi vani ili je spremaš?...i još me zanima kojim tempom rastu sijane araucarie, koliko su stari tvoji sijanci?...jesi pokušao nabaviti opuntiu sa crvenim cvijetom?...
lijepi pozdravSmile

-------------

zagreb

Datum objave: 03 Listopad 2012 u 15:42
Nisam baš gledao dali ima neka opuntia sa crvenim cvijetom,ako negdje vidim takvu javim ti,a to bi mogla i natalija bolje znati.Lanjsku zimu A stricta je bila vani,na -5,ovu zimu na -6 sam sve bio unio u plastenik,pa i nj,što je sigurno je sigurno.Tko zna što bi bilo na -8-10.Araucarie su od proljeća pedalj visoke,zadovoljan sam tim prirastom,mislio sam da su puno sporije.
Cikas,odakle si, možda ću onda znati o kome se radi?
Miro ,nadam se i ja susretu.
Pozdrav svima.

Objavio: lucy
Datum objave: 05 Listopad 2012 u 00:09
Kako vidim mnogi su s foruma vidjeli tvoj vrt uživo. Mene je zadivilo mnoštvo različitih biljaka i ako sam dobro vidjela mnoge od njih uzgojio si iz sjemena. Meni to osobno baš i ne ide pa se divim svima koji su u tome tako uspješni.

-------------
Sutra je novi dan.

Objavio: gospina trava
Datum objave: 06 Listopad 2012 u 08:13
da malo? Lijepe biljke

-------------
Vrbovec, grade moj dragi:

http://www.youtube.com/watch?v=rhDCY-WM818&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=rhDCY-WM818&feature=related

Objavio: Kiki-ko?
Datum objave: 07 Listopad 2012 u 00:38
Konačno,konačno,konačno !!!

-------------
Da imam rep mahala bi s njim

Objavio: Lantana
Datum objave: 08 Listopad 2012 u 23:09
Bravo, pravi rasadnik egzota Clap

-------------
život je more

Objavio: kamenjar
Datum objave: 08 Studeni 2012 u 20:47
briši poštu Smile

-------------
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir

Objavio: anđelkad
Datum objave: 01 Siječanj 2013 u 22:09
Trava svako dobro ti želim i neka ti egzote bujaju!

Objavio: natalija
Datum objave: 15 Listopad 2013 u 15:58
čestitam na 500. poruci smile164,
laskavu titulu si dobio, sad si opet ko mladica Wink

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk