fuksije |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Prosinac 2007 u 20:36 |
Ima li tko fuksije da mi udjeli kakvo sjeme?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto nje sad.Kak da za Božić imam fuksije?Kad sam te u jesen pitala šta hoćeš, ti šutiš,sad ih nema. Pošaljem ti par pelcera
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Pa ja sam pokušala pelcati jesenas, ali eto, nisu se uhvatile...što da te tražim onda kad sam onda imala pelcere...
shasha, hvala.... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
De mi samo na PP adresu,ne znam jel mi koverta ostala ili nije
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
sjetite se i mene kada budete dijelile fuksije
pliiiiiz
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
...a ja sam se pribiljezila jos u 10. mj, pa me nemojte zabojaviti
![]() |
|
![]() |
|
Ovako...Maso ja ti pošaljem pelcere no kako smo mi u kontinentalnom dijelu kod nas je taj dio posla(pelcanje) gotov.Što se tiče balkonskog cvijeća.Stoga je vjerojatnost da ti se prime jako mala.Mislim da su ove"morske" članice u prednosti što se toga tiče jer je kod njih još toplo i cvijeće im je još vani(a vjerojatno će ostati i cijele zime).
To je moje laičko mišljenje,naravno,sad bi dobro bilo da se netko stručni javi i,na tvoju sreću,opovrgne moje mišljenje
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
...Shasha, kao prvo hvala puno, nema problema za pelcere ja sam se onako javila da me imate u vidu
![]() ![]() ....ma razumijes me znam, znas kad pocetnik navali da sredjuje svoje dvoriste i kucu pa bi sveeega i to odmah
![]() |
|
![]() |
|
Kako ja nemam di držati toliko biljaka preko zime,meni su fuksije,na žalost,jednogodišnje biljke. Sad sam jednu staru ostavila u tegli,tako da od te šaljem curama.Naći ću di je slika te pa da je vidiš.U proljeće(ako preživi) ću je porezati i valjda će to poslužiti za pelcere
![]() |
|
![]() |
|
ispod lastavičjeg gnijezda je,ne mogu naći sliku di je sama,no vidi se
|
|
![]() |
|
....da, vidim ju, predivna je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Na prolječe je šišanje i zna se pelcanje, a taj netko tko je nudio sam ja , naravno ako prežive (a moraju jer ću ih....) i zato Maso ne sekiraj i ne moraš tražiti po forumu jer to sam bila ja.....
|
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Da li je sjeme u onim bobicama koje nastanu nakon cvijeta? Kad ih mogu ubrati?
|
|
![]() |
|
...eee da Teak je to bila
![]() |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() Evo moje na zimovanju, jedna je kombinacija crvene i duple bijele "suknjice", a druga je crvena i jednostruka ljubičasta "suknjica". Sad ne znam točno na kojoj su bobice, ali mogu poslati ono što imam. |
|
![]() |
|
...krasne su
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
mima
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
stvarno su vam lijepe....
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Bok ljudi,
ja sam nova na forumu,nešto radim po doma i surfam a nakon što sam počela čitati ovo nema spavanja!Moj muž obožava zvončiće iliti kampanele kako kod nas u Primorju to zovu tj. fuksije.Međutim ja imam problem sa njima.Kupim nove sadnice,one lijepo uspijevaju jedno vrijeme i onda odjednom samo preko noći kao da ih netko pofuri,ujutro im listovi više nisu jedri,svježi,počinju se sušiti i otpadnu.No, boljka ostaje i na preostalim grančicama opet prolista i tada gotovo više ne cvate.Jednom mi je tako i prezimila i potjerala drugu godinu ali iopet se ponovilo isto.Zna li netko šta se to zbiva.Inače kod mene u jednoj vrtlariji ima ih puno vrsta i stvarno su divne.Imam velike terase,mjesta oko kuće i stvarno sam htjela jedan dio urediti samo za njih ali evo nešto ne valja ali što?
|
|
![]() |
|
Mikica dobro nam došla
![]() Ne znam šta je tvojima,ako nije uzrok nešto od navedenog(sunce,previše vode ili premalo i prihrana)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |