Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Gljive
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - CRNI VRGANJ
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

CRNI VRGANJ

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 886
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 09:26
je, smile45
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Bodovi: 1213
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 08:52
onda imamo istog ministra smile49
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 08:50
ne Ivan imam veze sa poljoprivredom ali poznajem ljude koji to rade
sutra je novi dan
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 08:00
"kirijaši" ? Imaš veze sa šumom ? Šumarstvom ?
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 07:50
pitala ja sinoć moje "kirijaše" kažu NEMA još ali će mi javiti kad ih bude ,samo ima nekih gljiva a njih ja ne berem jer znam samo vrganje 
sutra je novi dan
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 07:47
Originalno poslano od člana Branka Branka napisao:

joj kak sam se nasmijala , baš ste ludi .
ivane molim te gjde otprilike oko kupe si ti , jer moj m  je strastveni gljivar , i več danima obilazi šumu , ali se vrača praznih žepova , -veli nema ih još gdje ti to (negdje )radiš da znaš kad se budu vidle
Pisarovina. A ponekad Jastrebarsko- (nije kod Kupe)
Na vrh
cordyceps View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 155
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cordyceps Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 22:50
Evo ovogodišnjih vrganja koliko vam srce poželi na ovom forumu. Većinom su ubrani u okolici Našica.
Da vidite puno poruka sa tim svim silnim vrganjim a i ostalim gljivama kliknite dolje na -  Prikaži prvih 100 tekstova na forumu ili na  Prikaži Sve
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 14:09
joj kak sam se nasmijala , baš ste ludi .
ivane molim te gjde otprilike oko kupe si ti , jer moj m  je strastveni gljivar , i več danima obilazi šumu , ali se vrača praznih žepova , -veli nema ih još gdje ti to (negdje )radiš da znaš kad se budu vidle
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 13:51
Fali jedan
smile146 pa onda smile222
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 13:43
smile39smile50smile41smile156smile222smile224!!!!!!!!!
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 13:41
smile96 
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 13:39
uz tvoje feferone (vidi si avatar) sve su gljive jestive, neke samo jedanput...
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 13:38
Ja se ne bi ufala te Ivanove gljive jesti! Viš kak on zgleda! A i stalno se vrti u krugWink 
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 13:32
u OVIM KRAJEVIMA OKO kUPE JOŠ NIŠTA, BAR NEMA DOJAVA ZA NJIH.
Na vrh
cordyceps View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 155
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cordyceps Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 13:31
Za aereusa još ne znam da li je pronađen ove godine, ali pinophilusi i aestivalisi su već na nekim područjima krenuli na veliko - skoro već prije tri tjedna.

Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 12:38
Super  !!!!!!
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 12:38
moram sad pitat svakak ,kad odem u berbu šaljem slike, u  svakom slučaju imam kaj za misliti baš idem danas u tom smjeru 
sutra je novi dan
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 12:32
Sumnjam, ako ih ovdje gdje sam ja nema, nema ih još ni tamo.. ali da možeš mirno spavati - pitaj Smile
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 12:28
moram pitat ove iz Žutice možda ih tam ima 
sutra je novi dan
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 12:16
Treba ipak još vlage i  topline, ali za 7-14 dana bi se već mogli naći.. još nije nitko rekao da ih je ubrao, a pošto radim u šumariji, znao bi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.