Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Majin kutak :)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Majin kutak :)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 209
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 13:34
Eeee da,, ja sam ona mlađa generacija koja to zove gramofonska ploča
Malo me zbunila ta skraćenica ali eto dobro ne znati i taj naziv za ubuduće
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 13:33
Očito si ti mlađa generacija - mi smo to zvali long play ploča, hehehehe.....male su bile singlice Wink
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 13:28
Nisam sigurna šta je to LP
Svi su gramofonska ploča
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 13:26
Odlični radovi Thumbs%20Up
Svi su satovi na LP?
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 12:40
i ja bi jedan takav satek, divni su,a i medaljoni isto
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 12:20
Hvala vam svima Vaši komentari me tjeraju da dalje pokušavam
Malo ću vas zasuti radovima,, par teta salveta me potaknula na kreativnost
Satovi:

Pločica za malu djevojčicu

4 medaljona..
Prvi put ih radim i baš na slici se jaako vide ove rupice od zraka,, u živo se ne vide toliko.. Očito moram jako paziti kod toga da mi ne ostane zrak u laku..
Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 404
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 11:53
Super su ti radovi ,a Tatjana je u pravu ,i ja stalno perem i ponovo radim , zaista u ovome treba puno vježbe ,ali iz rada u rad i sam vidiš napredak ,SRETNO!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 10:25
sviđa mi se sve
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 17:24
Zaraza to definitivno,, i to skupa zaraza ali ne žalim se
Ma svi mislimo kako smo mi početnici katastrofalni naspram nas, a ne uzimamo u obzir da vi to već duže vrijeme radite tako da kistić u ruke i lagano dalje
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 16:42
A ti misliš da smo mi svi odmah znali sve, pa kupili sv e, e pa malo buš još počekala, ja i sada neke stvari radim dva puta, jer mi se jedno ne svidja, pa peri i pravi nanovo, to ti je škola. Ja sam ja pa bi htjela nešto izmisliti novoga, toplu vodu, e to ne ide u dekupažu, ali sam ipak neke stvari pojednostavnila, slike postaviti sam se mučila dugo dugo, e onda sada sam našla jednostavniji način, i ide od šuba. Eto to ti je zarazna bolest zvana dekupaž.
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 229
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 23:17
Super su ti radovi, bravo "početnice"
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 20:50
Hjoooj Tatjana hvala puuuuno ali ja sam stvarno početnica.. Tonu metoda bi još voljela isprobati, a za to su mi prvo potrebni novci onda sve dalje
Ali eto guštam se makar i u ovim počecima i naravno učim od najboljih
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 19:53
Da mi je samo znati tko to jamra da je početnik u dekupažu. Radovi nisu za početnika, nego za nekoga tko već jako dugo radi, divno.
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 16:04
da, da, to je ono za lančiće ali jedna gospođa si je to htjela za ključeve
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 16:33
Zbila ljepi radovi a nije li ovo zadnje ono od zlatara
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 13:42

Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 13:44
vješalice su preslatke.....i stvarno ih je gušt raditi... a tek gledati  ove....Thumbs%20Up
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 12:44
Vješalice mi je baš gušt raditi
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 12:21

smile141         smile78

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2012 u 20:34
smile78Jako lijepo, vješalice naročito, ja ih još nisam radila.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.