Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jegeniš_KC_2008
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jegeniš_KC_2008

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jegeniš_KC_2008
    Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 21:29
Dada28, svojevremeno sam upoznao Brodske komarce i nisu mi se činili preopasni. Dopalo mi se prošetati korzom i uz Savu a dimljeni šarani su za prste polizati.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 21:17
Originalno poslano od člana Božikovine Božikovine napisao:

Vanja, kažeš raj!? Neki se naši poznanici pitaju kako uspijemo preživjeti u tom raju, smatraju nas čudacima. [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />

Nije ljudima za zamjeriti...civilizacija i tehnika su nam se previše uvukle pod kožu, postali smo robovi, pa prečesto zaboravimo da bi trebali malo usporiti i uživati u prirodi...iskreno, ja ne mislim da ste čudaci, dapače...Baš vam je lijepo među tim lopočima, ribama...sve plavo-zeleno...predivno! Ima li puno komaraca? Znam da kod nas, u Brodu, svake godine podivljamo kraj Save (što će na to reći Karlovčani...oni imaju četiri rijeke).
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 23:54
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Teško je životinju negdje ostaviti. ........ Tako je to s njima. Vjerojatno gazda mora biti loš da životinja ne tuguje za njim. Ni mačke više nisu što su bile. I one tuguju za gazdama iako je teorija da se one vežu za kuću.

Upravo to sam i ja htjela reći. Lara nije morala ni dvorište promijeniti niti se navikavati na nove osobe, ali mi smo bili njeni gospodari. Valjda je mislila da smo ju napustili ne znam.Ona je bila vezana za nas, a ova mala šašavica je još više.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 22:50
Priroda je zaista fantastična a mir je savršen. Pravi odmor, pogotovo za mene pošto radim u velikoj buci.
Moram napomenuti da nema električne energije, do dućana ima nekoliko km, koristi se poljski wc, ..., no to su sve sitnice, barem za nas i naše mace.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 09:25
Božikovine ovo vam je bio predivan odmor za dušu i tijelo, priroda predivna, oduševili su me lopoči, mislim da su i mace uživale turbo- i igra i klopa
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2008 u 20:45
Predivna priroda !
A ribe na meniju smile41!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2008 u 19:03
Sa psima je dosta teže nego s mačkama. Psi su vezani za gazdu pa im treba omogučiti period prilagodbe na "novog gazdu" a to baš nije jednostavno izvedivo.
Istina je i da je naša mačija sedmorka vezana za nas i neznam kako bi funkcionirali s "novim gazdom".
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2008 u 18:27
E tek ti su zlata vrijedni. Ali moja poanta je bila da ni kod mene koju je dobro poznavala nije htjela jesti i još gore ni piti. Htjela je gazdu.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2008 u 18:16
Vera4, možda se nismo razumjeli. Ja sam mislio na prijatelje kod kojih možeš doč i dovesti svoje ljubimce a da njima to ne smeta.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2008 u 14:57
Teško je životinju negdje ostaviti. Moj stariji sin je imao rotvajlericu. Ostavljali su je u par hotela za pse oko Rijeke i uvijek su bili nezadovoljni. Smršavila, dehidrirana ofucana. Radi toga su je ostavili kod mene 3 dana kad su negdje išli. Taj pas nije ni jeo ni pio a bile su "pasje" vrućine. Dlaka joj je izgubila sjaj. Propala je na očigled. Kad je vidjela auto odmah je skočila na zdjelu s vodom. Tako je to s njima. Vjerojatno gazda mora biti loš da životinja ne tuguje za njim. Ni mačke više nisu što su bile. I one tuguju za gazdama iako je teorija da se one vežu za kuću.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2008 u 22:40
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Ovo je odmor za dušu i tjelo i za oči. Fotografije su opet prekrasne.

Istina, mjesto za pravi odmor.
Što se fotki tiče, recimo da smo ulovili pravi trenutak. U fotkanju smo čisti amateri.   
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2008 u 22:38
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Božikovine, svaka vam čast za takav odmor. Mislim da tu čovjek odmori i dušu i tijelo. A za odmor sa macama [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot25.gif" height="83" width="83" align="absmiddle" alt="smile141" />. Poznat mi je taj osječaj da ne možeš ostaviti životinje i mirno otići na odmor. Mi imamo u istom dvorištu roditelje MM, ali kada smo išli na GO, i kada su nam rekli da Lara 3 dana nije gotovo ništa jela, da je stalno plakala, a kada smo trebali doći kući od ranog jutra je čekala na dvorišnim vratima, skoro nam je srce puklo. Poslije smo tražili gdje možemo ići sa njom, ali s obzirom na veličinu Aljaških malamuta nitko ih ne prima, pa smo mi radije doma.

Kat.rea, istina da je kod nas teško pronači mjesto za odmor gdje su spremni prihvatiti i naše kućne ljubimce. Mi se za sada snalazimo zahvaljujuči našim prijateljima. Da njih nema vjerovatno bi i mi provodili odmore kod kuće. Svaka čast pravim prijateljima.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2008 u 20:15
Ovo je odmor za dušu i tjelo i za oči. Fotografije su opet prekrasne.
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2008 u 18:05
Božikovine, svaka vam čast za takav odmor. Mislim da tu čovjek odmori i dušu i tijelo. A za odmor sa macama smile141. Poznat mi je taj osječaj da ne možeš ostaviti životinje i mirno otići na odmor. Mi imamo u istom dvorištu roditelje MM, ali kada smo išli na GO, i kada su nam rekli da Lara 3 dana nije gotovo ništa jela, da je stalno plakala, a kada smo trebali doći kući od ranog jutra je čekala na dvorišnim vratima, skoro nam je srce puklo. Poslije smo tražili gdje možemo ići sa njom, ali s obzirom na veličinu Aljaških malamuta nitko ih ne prima, pa smo mi radije doma.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 14:02
mislim da se čude oni koji su naučili samo živit u gradu, koji ne znaju i nisu spremni dati sebi malo napora pa da se preživi u takvoj prirodi, već su naućili prit samo u botune pa neka samo odradi a oni tzv. sve četiri u zrak (bez uvrede ikoga osobno)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 13:36
Evo satelitskih snimki Jegeniša ... naša je baza bila na polovici poluotoka.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 13:27
Vanja, kažeš raj!? Neki se naši poznanici pitaju kako uspijemo preživjeti u tom raju, smatraju nas čudacima.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 11:06
kad je čovjek prisiljen živiti u gradu nije ni svjestan da na zemlji postoji ovakav raj koji liči dušu i živce u potpunosti.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 09:09
Još malo prirode ...

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 09:09
Tepih je zaista divan ali slaba mu je nosivost. Zahvaljujem na pozdravu u ime maca.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.