Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jegeniš_KC_2008
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jegeniš_KC_2008

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jegeniš_KC_2008
    Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 20:07
Godišnji odmor smo proveli kao i prošle godine na Jegenišu, ribičkom raju u blizini Koprivnice. Kako je tamo procjenite iz nekoliko slikica ...

... slika ima još no malo ćemo ih razbacati po ostalim temama. Nadamo se da vam se Jegeniš svidio kao i nama.     
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 20:46
Pre - pre - pre divno!!!!!

Ah, jezero.....Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 21:12
Predivno mjesto i predivne slikice, jedino nam falite vi  - hoćemo nešto osobnije.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 21:33
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Predivno mjesto i predivne slikice, jedino nam falite vi  - hoćemo nešto osobnije.

Mi smo jednostavno uživali u miru i ljepoti, nismo ni pomislili da se fotkamo.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 21:38
prelijepo mjesto i prekrasne fotke Smile

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 21:47
S nama su na GO bili i naši ljubimci ...

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 22:12
Sreli smo i zanimljive životinje ...

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 22:14
Predivna je majka priroda, preee divno je sve ne može se po meni ništa izdvojiti kao ljpše od drugog, kako mace nisu otšetale dalje jer one vole biti izviđaći (naravno ako su stvarno vaši ljubimci) ili je to samo tako rečeno.smile227Thumbs%20Upsmile141
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 22:24
Originalno poslano od člana vanja vanja napisao:

Predivna je majka priroda, preee divno je sve ne može se po meni ništa izdvojiti kao ljpše od drugog, kako mace nisu otšetale dalje jer one vole biti izviđaći (naravno ako su stvarno vaši ljubimci) ili je to samo tako rečeno.[IMG]smileys/c029%5B1%5D.gif" align="absmiddle" alt="smile227" />[IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />[IMG]smileys/emot25.gif" align="absmiddle" alt="smile141" />

Mace su stvarni ljubimci. Na GO smo krenuli sa sedam maca. Četiri odrasle i tri male mace.
Svojevremeno smo pokušali udomiti male mace no nismo pronašli osobu od povjerenja i tako su ostale s nama.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 22:28
Dakle genijalni ste, voditi na g.o. sedam maca to mogu samo Božikovine.
svaka čast, pravi ste ljubitelji.
RIJEKA

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 22:35
smile79božikovine ovo je za vas tople i drage ljude
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 23:51
Naravno da je bilo zanimljivih biljaka ...

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 08:05
Prekrasna prirode, biljke, životinje, tako to izgleda pogledom pravih ljubitelja života i prirode.
RIJEKA

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 08:06
To je pravi godišnji odmor!!!
Već čujem tišinu i uživam i ja!
Mace su prekrasne, a ona fotka s macom na krovu je Thumbs%20Up
Jeste vlovili kakvog kapitalca?
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 08:54
Raj za pecarose!Tu se stvarno moze odmoriti.Predivno.
Kad god vidim takve slike uhvati me nostalgija...
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 09:41
smile211za oko, ruku i smisao za detalje.
Jedino što mi fale zvukovi jer ne vjerujem da je kraj vas dvoje bilo tako tiho, kako djeluje na fotkamasmile96
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 11:23
Ja sam baždarena na ljetovanje na moru, ali niste ni vi bili daleko od savršenstva. Ja ni na moru ne volim plaže gdje se sjedi jedan na drugome.

Vaše mace pobijaju teoriju da mačke ne vole vodu. Koje su vam one narančaste mace? Neka lijepa rasa ili sretno ispali mješanci. Zakon su. Nešto mi ne štima sa smajlićima inače bi tu bila bar tri srca.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 13:41
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Vaše mace pobijaju teoriju da mačke ne vole vodu. Koje su vam one narančaste mace? Neka lijepa rasa ili sretno ispali mješanci. Zakon su. Nešto mi ne štima sa smajlićima inače bi tu bila bar tri srca.

Narančaste mace su čistokrvni perzijanci. U pitanju su otac i sin a mama je stara maca koja se vidi na slici gdje pazi na tri klinca.
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 13:59
smile141
jako jako lijepo...evo sam provela barem desetak minuta promatrajuci predivne fotkice....dobila puno inspiracije...i idem dalje nesto napraviti.....
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2008 u 14:03
nemam riječi za opisati ovu ljepotu , to je tak predivna priroda da sam ostala bez daha .
ali ja znam gdje je to , kod đelekovca , skreneš mislim levo ..
e drugi put tam idemo na ribičiju , a ne prek na dravu kod mađarof -kod legrada
lopoči su ..uh .. prekrasni
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.