Jegeniš_KC_2008 |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 21:29 |
Dada28, svojevremeno sam upoznao Brodske komarce i nisu mi se činili preopasni. Dopalo mi se prošetati korzom i uz Savu a dimljeni šarani su za prste polizati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije ljudima za zamjeriti...civilizacija i tehnika su nam se previše uvukle pod kožu, postali smo robovi, pa prečesto zaboravimo da bi trebali malo usporiti i uživati u prirodi...iskreno, ja ne mislim da ste čudaci, dapače...Baš vam je lijepo među tim lopočima, ribama...sve plavo-zeleno...predivno! Ima li puno komaraca? Znam da kod nas, u Brodu, svake godine podivljamo kraj Save (što će na to reći Karlovčani...oni imaju četiri rijeke). |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Upravo to sam i ja htjela reći. Lara nije morala ni dvorište promijeniti niti se navikavati na nove osobe, ali mi smo bili njeni gospodari. Valjda je mislila da smo ju napustili ne znam.Ona je bila vezana za nas, a ova mala šašavica je još više.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Priroda je zaista fantastična a mir je savršen. Pravi odmor, pogotovo za mene pošto radim u velikoj buci.
Moram napomenuti da nema električne energije, do dućana ima nekoliko km, koristi se poljski wc, ..., no to su sve sitnice, barem za nas i naše mace. ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Božikovine ovo vam je bio predivan odmor za dušu i tijelo, priroda predivna, oduševili su me lopoči, mislim da su i mace uživale turbo- i igra i klopa
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Predivna priroda !
A ribe na meniju
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sa psima je dosta teže nego s mačkama. Psi su vezani za gazdu pa im treba omogučiti period prilagodbe na "novog gazdu" a to baš nije jednostavno izvedivo.
Istina je i da je naša mačija sedmorka vezana za nas i neznam kako bi funkcionirali s "novim gazdom". |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
E tek ti su zlata vrijedni. Ali moja poanta je bila da ni kod mene koju je dobro poznavala nije htjela jesti i još gore ni piti. Htjela je gazdu.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Vera4, možda se nismo razumjeli. Ja sam mislio na prijatelje kod kojih možeš doč i dovesti svoje ljubimce a da njima to ne smeta.
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Teško je životinju negdje ostaviti. Moj stariji sin je imao rotvajlericu. Ostavljali su je u par hotela za pse oko Rijeke i uvijek su bili nezadovoljni. Smršavila, dehidrirana ofucana. Radi toga su je ostavili kod mene 3 dana kad su negdje išli. Taj pas nije ni jeo ni pio a bile su "pasje" vrućine. Dlaka joj je izgubila sjaj. Propala je na očigled. Kad je vidjela auto odmah je skočila na zdjelu s vodom. Tako je to s njima. Vjerojatno gazda mora biti loš da životinja ne tuguje za njim. Ni mačke više nisu što su bile. I one tuguju za gazdama iako je teorija da se one vežu za kuću.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Istina, mjesto za pravi odmor. Što se fotki tiče, recimo da smo ulovili pravi trenutak. U fotkanju smo čisti amateri. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kat.rea, istina da je kod nas teško pronači mjesto za odmor gdje su spremni prihvatiti i naše kućne ljubimce. Mi se za sada snalazimo zahvaljujuči našim prijateljima. Da njih nema vjerovatno bi i mi provodili odmore kod kuće. Svaka čast pravim prijateljima. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo je odmor za dušu i tjelo i za oči. Fotografije su opet prekrasne.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Božikovine, svaka vam čast za takav odmor. Mislim da tu čovjek odmori i dušu i tijelo. A za odmor sa macama
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
mislim da se čude oni koji su naučili samo živit u gradu, koji ne znaju i nisu spremni dati sebi malo napora pa da se preživi u takvoj prirodi, već su naućili prit samo u botune pa neka samo odradi a oni tzv. sve četiri u zrak (bez uvrede ikoga osobno)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo satelitskih snimki Jegeniša ... naša je baza bila na polovici poluotoka.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Vanja, kažeš raj!? Neki se naši poznanici pitaju kako uspijemo preživjeti u tom raju, smatraju nas čudacima.
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
kad je čovjek prisiljen živiti u gradu nije ni svjestan da na zemlji postoji ovakav raj koji liči dušu i živce u potpunosti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Još malo prirode ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tepih je zaista divan ali slaba mu je nosivost. Zahvaljujem na pozdravu u ime maca.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |