Jegeniš_KC_2008 |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Kolovoz 2008 u 20:07 |
Godišnji odmor smo proveli kao i prošle godine na Jegenišu, ribičkom raju u blizini Koprivnice. Kako je tamo procjenite iz nekoliko slikica ...
... slika ima još no malo ćemo ih razbacati po ostalim temama. Nadamo se da vam se Jegeniš svidio kao i nama. |
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pre - pre - pre divno!!!!!
Ah, jezero.....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno mjesto i predivne slikice, jedino nam falite vi - hoćemo nešto osobnije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi smo jednostavno uživali u miru i ljepoti, nismo ni pomislili da se fotkamo. |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo mjesto i prekrasne fotke
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S nama su na GO bili i naši ljubimci ...
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sreli smo i zanimljive životinje ...
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je majka priroda, preee divno je sve ne može se po meni ništa izdvojiti kao ljpše od drugog, kako mace nisu otšetale dalje jer one vole biti izviđaći (naravno ako su stvarno vaši ljubimci) ili je to samo tako rečeno.
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mace su stvarni ljubimci. Na GO smo krenuli sa sedam maca. Četiri odrasle i tri male mace. Svojevremeno smo pokušali udomiti male mace no nismo pronašli osobu od povjerenja i tako su ostale s nama. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle genijalni ste, voditi na g.o. sedam maca to mogu samo Božikovine.
svaka čast, pravi ste ljubitelji.
|
|
RIJEKA
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
božikovine ovo je za vas tople i drage ljude
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da je bilo zanimljivih biljaka ...
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna prirode, biljke, životinje, tako to izgleda pogledom pravih ljubitelja života i prirode.
|
|
RIJEKA
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je pravi godišnji odmor!!!
Već čujem tišinu i uživam i ja! Mace su prekrasne, a ona fotka s macom na krovu je Jeste vlovili kakvog kapitalca? |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raj za pecarose!Tu se stvarno moze odmoriti.Predivno.
Kad god vidim takve slike uhvati me nostalgija... |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za oko, ruku i smisao za detalje.
Jedino što mi fale zvukovi jer ne vjerujem da je kraj vas dvoje bilo tako tiho, kako djeluje na fotkama
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam baždarena na ljetovanje na moru, ali niste ni vi bili daleko od savršenstva. Ja ni na moru ne volim plaže gdje se sjedi jedan na drugome.
Vaše mace pobijaju teoriju da mačke ne vole vodu. Koje su vam one narančaste mace? Neka lijepa rasa ili sretno ispali mješanci. Zakon su. Nešto mi ne štima sa smajlićima inače bi tu bila bar tri srca. |
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Narančaste mace su čistokrvni perzijanci. U pitanju su otac i sin a mama je stara maca koja se vidi na slici gdje pazi na tri klinca. |
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako jako lijepo...evo sam provela barem desetak minuta promatrajuci predivne fotkice....dobila puno inspiracije...i idem dalje nesto napraviti.....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam riječi za opisati ovu ljepotu , to je tak predivna priroda da sam ostala bez daha .
ali ja znam gdje je to , kod đelekovca , skreneš mislim levo .. e drugi put tam idemo na ribičiju , a ne prek na dravu kod mađarof -kod legrada lopoči su ..uh .. prekrasni |
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |