Moj kreativni apaurin |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 25> |
Korisnik | |
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme boca sa dijevojčicom je božanstvena i ostale dvije su ljepa ali ona mi je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mren
Već proklijao Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje su ovo super tehnike!!!svaka čast!!!predobro je!!!ja to više nemogu pratiti,nestignem....taman odlučim ovo ću raditi, iskoči novi uradak, pa ja odlučim to ću, pa sad ove boce...izgubila sam se...a još usput sam se malo ulijenila....i ja sam odlučila gledat ću i diviti se....preljepi su radovi....hoćemo još, hoćemo još!!!!
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dalija,Mren --HVALA !!!
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
thania
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je prekrasno,ali onaj sat me ostavio bez daha!
|
|
Lily54
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesli ti ovo sve crtala, ili ti je neko napravio ,zaista je dobro
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lily :) !!! Jedino je prva slika pola-pola ( vidjela sam sličnu na netu ) a sve ostale su rađene po mojim nacrtima....Dakle ,ja crtala ...
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo... izdvojila bi ovu zadnju flašu i bilježnicu za recepete.... SAVRŠENO < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam u očaju, što da ti napišem kad je sve predivno, flašu sam još jutros vidjela, ali je super.
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
salomon
Pustio korijenje Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj favorit je sat sa tulipanima..diiiivnooooo
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
thania
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i dalje sve predivno!
|
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa curama, sve predivno
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prelijepo, imaš svoj stil, a kako si radilo onu 3d bocu. Daj malo se raspiši!
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam i divim se
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HVALA drage moje!!!
Okić-ona boca (bivši Jeger) je imala sa strane u staklu uvarene oznake marke pića ,pa,da ih sakrijem,papirnate ubruse sam umakala u drvofix i lipila okolo.Ruža je rađena od das-mase u kalupu.Premazala bojom i posula porporina zlatnim prahom dok se lak nije osušio. |
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerovatno i ovo može proći ovdje jer se i u ovoj tehnici koriste decoupage papiri i salvete-radi se o tehnici sospesso transparente ).Ovo je vanjski dio plastičnog jaja. ovo je pogled na unutrašnjost plastičnog jaja |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na odgovoru, sospesso mi se sviđa, moram jednom isprobati i tu tehniku. Čini mi se da nije komplicirana, a vrlo je efektno.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |