Saškina škatuljica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo je fantazija.sviđaju mi se detaljčići.nemam riječi, to je sve samo ne početnički radovi.pa kakvi će ti biti radovi nepočetnički.molim te ne lišavaj nas slika svakog svog slijedećeg rada.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Dobro došla thania
![]() Svi radovi su ti super, jako lijepi i uredni ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
hvala
![]() postoji,i on daje jako sitne pukotinice na staklu [iskreno,ponekad tako sitne da ih je teško i skužiti] |
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
hvala na odgovoru, pa ja nisam ni znala da postoji za staklo poseban 2k za raspucavanje
![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Dobro došla, a radovi su ti jaaaaaaaako,jaaaaaako dobri....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
ono je raspucavanje 2k,ali običan,a ne za staklo.otkrila sam da on ne daje klasičan 2k izgled na staklu [za očekivati],ali se dobije ovaj zanimljiv efekt,koji je meni baš super.i drugu komponentu nanosim kružnim pokretima,prstom, a poslije sam utrljala bitumen.
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
radovi su ti jako slatki, a onaj sa zekom - da li je to sve salveta ili je to raspucavanje, baš je interesantno
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
dOBRO DOŠLA, I TVOJI RADOVI SU PRESLATKI , IMAJU MI NOTU MLADALAČKOIG ,VJEROVATNO SI TI NEKI DJEVOJČURAK
|
|
![]() |
|
evo par novih stvarčica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gorda ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
OVO JE PREKRASNO ODUŠEVLJENA SAM
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam!
![]() |
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Super radovi, dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro dosla draga...radovi lijepi i mastoviti...samo nastavi
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> PREKRASNI RADOVI
![]() ne vidim ni p od početnika... same divote...ne znam što bi izdvojila... jedva čekam još novih radova. ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
hvala svima
![]() za sospeso sam isla na osnovnu radionicu i bila mi je korisna,al moram priznati da sam ga ipak doma morala izvjezbati da bi izgledao donekle pristojno.ali nije mi trebalo dugo,nekakva 3 cvjetića i skužila sam gdje griješim.zapravo je zaista jednostavan,a efektan. alat koristim više-manje pravi,tu i tamo ubacim nešto zamjensko [npr. obični medicinski alkohol kod colorinka, kit za drvo umjesto snow paste i sl.] ![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Zaboravila sam reći : sospesso ti je diiivotica !!! Jesi li pohađala radionicu ili si samouka? Alat-pravi ili "snađi se" ?
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Gdje li si se dosad skrivala!!!!
![]() Dijelim mišljenje kolegica jer radovi su ti PREDIVNI ![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
kao što su rekle i prije mene...
Početnički???? jel ti to nas zezaš????? predobri su!!!!odlične ideje,lijepo poslagane boje, detaljčići, čipkice,trakice.....odlično!!!Bravo!!! |
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Početnički???? ti to nas zezaš???
Radovi su ti mrak. svaka čast.... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |