Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 112> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme, što je dobro!!! i banjarol i lampa....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
koferčić je savršen, ko iz bajke! Prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Bože šta je smišan, suuuper..
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kovceg je krasno ispao,bas lijep,krasno iskoristena salveta ,cestitam Kiki |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
naravno da si uspjela,kovčeg je savršen!
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
makeoveri su ti uspjeli,izvrsno,lijepo,hvala za konstrukciju sjenila!!!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Rekla je samo da je stavim u najdublju policu da ko dođe od gostiju ne gura svoje ruke u nju.
|
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kantica je odlična,super si ju sredila.......a lampa mi se sviđa.....i način kako si radila abažur a i kako si ga dekupažirala.....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Polivača,bidun,banjarol...itd.Nisam ni znala da postoje svi ti izrazi.
![]() BTW hvala na komplimentima.Makar onaj pittorico.Flekavi užas.A važno kupim skupi blending gel.Možda je to zato što sam hamer impregnirala sa drvofixom da se ne stvarajo valovi.Boja i blending ga je topila i pretvarala u mrlje.
|
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kiki-ko i kanta ilampa su predivne.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Polivača odlična, lampa još bolja!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
odlično restaurirano... odlično... kantica za cvijeće preslatka... i ja bih takvu...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Definitivno mi se više sviđa ova tvoja lampa, nego ona mamina verzija "ne treba to dirati"...
Eto, sad ispada da govorim kontra mama ![]() ![]() ![]() ...al šta je-je, dobro da si je ignorirala...a nekako mislim da je i njoj sad drago ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Ako kome treba ideja za konstrukcije sjenila evo vam.To je obična pofarbana zidarska žica.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mozes li ti malo stati sa radovima, pa ne stignem te
uloviti. Znas sta super je lampa, ali ti to i sama znas. Ja telica stara poklonila jedno drveno postolje za lampu, ali onda jos nisam radila s slvetama. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |