Upoznajte i Lilli28! |
Odgovori |
Korisnik | |
Lilli28
Novo sjeme Pridružen: 28 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 18:31 |
Dobar dan zene! Dekupažiranjem sam se pocela baviti prije 2 tjedna kako bih misli malo razbistrila nakon teskog razdoblja i jako mi pomaze.. Stavit cu malo svojih radova od prvih pokusaja pa do posljednjih.
Prihvacam svaki savjet i kritiku :) I nadam se dugom druzenju :) Ovo je prva stvar koju sam napravila! idemo dalje.. ove tri piksle su nastale od ruznih smeđih :) Malo i cvijece da razveselim :) A naposljetku sam primjetila da najviše uzivam dekupažirajuci boce :) |
|
Sponzorirani linkovi | |
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilli28 dobrodošla na CIF.....baš lijepo što si pokazala svoje radove
za početnicu lijepo si to uredila, samo tako nastavi kritiku ti ne mogu dati jer nisam baš u tome, ali sam se okušala i uredila nekoliko teglica pa znam kakav je osjećaj...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla Lilli 28, radovi obećavaju, još ako smiruju živce, dvostruka korist!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Lilli28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure :)) Jos su sve to sami početci i treba mi prakse.. Al asstojat cu se potruditi biti sto bolja.. Volju i zelju imam.. Fali praksa :)
|
|
*Bonsai*
Nedavno posijan Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo lilli 28 samo nastavi tako
|
|
Lilli28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla Lili 28, jako dobro za početak, samo naprijed, svi smo bili početnici! Kutija je moj favorit, ova zadnja.
|
|
Lilli28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Okić, upravo radim jos jednu :)
|
|
Lilli28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla u klub teta salveta i dugo se družila s nama i uveseljavala nas lijepim radovima.
Ova zadnja kutija i boca su mi mrak... za početnicu jako, jako lijepo |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |